Цветанов се брани със заглавия от пресата

Вътрешният министър взе мерки да не го заливат с вода
20 яну 2011 15:09,
236
Цветанов се брани със заглавия от пресата
Снимка: Булфото

В първите секунди от изказването си пред Народното събрание Цветан Цветанов премести превантивно чашата с вода от трибуната на масата на стенографите.

Вътрешният министър прочете няколко вестникарски заглавия на криминална тематика от времето на правителството на Тройната коалиция.

След тях Цветанов започна да чете заглавия от пресата за успехите на МВР по време на управлението на ГЕРБ като контрапункт на предишните.

Станишев открадна справки с класифициран гриф, посочи вътрешният министър. 

Цветанов изброи и няколко конкретни справки, които не били върнати от предишната власт: информация от НАТО, докладна записка на САЩ за банковата система, информация за участие на български физически и юридически лица за участие в програмата "Петрол срещу храни" и др.

Още по темата

Част от тези справки излязоха във вашия официоз "Галерия", обърна се той към опозицията.

Българското правителство – премиерът и вътрешният министър, са обект и цел за организираната престъпност, каза Цветанов.

Ние сме чисти пред съвестта си за всеки един, който е гласувал за ГЕРБ, подчерта вицепремиерът.

Тези глупости, които се изговориха - за бюджет и за слушане, не кореспондират с истината. Спекулирате с темата за човешки права, обяви Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тово въшливо куче Цветанов, не ми е ясно защо още Бойко главока го държи?!
16
49
 
17
 
! Отговори
Е преди 13 години
УСПЕХ НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ! АЗ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ГЕРБ И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ! ВЯРВАВ ВЪВ ВАС И ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ! НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!
15
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"А пред кабинетите ги чакат журналистите,Такива журналистки само да искате.Още не са я качили в джипа,а тя вече посяга и сваля му ципа.Такъв е живота.Поздравлявам всички вестници и главните редактории техните заместници.Всеки пише за всичко, а нищо не разбира.Толкова е гнусно, че не ми се коментира."
14
34
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО ЦВЕТАНОВ
13
30
 
20
 
! Отговори
До срамота преди 13 години
Срамота е станишев в коалиция с дпс. И вие плюете по първото правителство без турци от 10 години насам.Това е за срам.
12
9
 
45
 
! Отговори
Мими преди 13 години
Ами освен със заглавия от пресата, няма с какво друго да се похвали. Престъпността расте, контрабандата е скочила три пъти, всички мутри ги пуснаха от затворите именно поради некадърния Цветанов, който не може да събере годни доказателства. Нито Станишев, нито Доган, нито Масларова пострадаха, въпреки гръмките му приказки. Виж, Цецко може да се похвали с 6-те си апартамента и как накисна шефа си Боко със СРС-та. И хубаба снимка сте му сложили - прилича на *** физкултурник, какъвто си е!
11
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и това на снимката е втория в държавата и ни решава бъдещето-просто не е за вярване
10
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цвъцко като го гледам не е успял да направи ремонта на апаратаментчетата! Затова гледа тъжно:) Нищо сега като делнат мангизите от "Леденика" ще ги направи:)
9
46
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Кажи им го в очите на наглеците, Цецо. Хората сме с теб.
8
36
 
21
 
! Отговори
ХАН-КРУМ преди 13 години
БСП УМРЯ...АМИН.. И ....ЧЕСТИТО НА ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ
7
12
 
46
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Къде ги е наврял - да си види Цецо насрания ***! Защо не прочете заглавие Цецо с нерегламентирани доходи и шест апартамента или Цецо подслушва незаконно всички в държавата ... Писна ми от заслепени хора! Този ако е за възхищаване, тогава жалко за България с такива "личности"!
6
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов може и да държи в шок и ужас министрите си като ги подслушва, но това означава,че няма никакво доверие в тях, а когато нямаш грам доверие на някого, с когото си в един отбор, това означава, че си признаваш, че си събрал едни калпаци отвсякъде по принуда и това ти е единствения шанс да ги биеш по главите. Впрочем, това е маниер на момчетата от улицата. означава, че си признаваш, че си събрал едни калпаци отвсякъде по принуда
5
18
 
42
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Няма по-голям лъжец и наглец от тоя ***.Къде ни беше акъла та гласувахме за тия некадърници.
4
14
 
41
 
! Отговори
haha преди 13 години
Цвъци Пръци
3
36
 
15
 
! Отговори
Г преди 13 години
Браво! Гледайте и ще ви стане ясно, защо тези хора не са като недодяланите корумпирани комунисти. Хората наистина искат да вкарат ред в страната. всеки министър, във всяка сфера!
2
18
 
60
 
! Отговори
CPAMOTA преди 13 години
СРС-тата са истина!Даже от Прокуратура и МВР не посмяха да кажат че не са истина!А Оригиналите унищожени от МВР!Колко удобно.Заместника на Танов призна че разговорите са факт!Значи Боко лъже!Е, защо Бойко Борисов не е клиент на Прокуратурата?!
1
56
 
26
 
! Отговори
БСП-МАФИЯ преди 13 години
ЦЕЦО ГИ НАВРЯ БСП НА КУЧЕТО В .....