Янев: Борисов става само за шеф на НСО

Нямал компетенции да управлява
Обновена: 20 яну 2011 17:26 | 20 яну 2011 17:24,
125
Янев: Борисов става само за шеф на НСО
Снимка: Булфото

„Бойко Борисов има един-единствен ход - да си подаде оставката и да си отиде с мир, а не да предизвика улични протести“. Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев по време на дебата по вота на доверие към правителството на Бойко Борисов.

„Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе-долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани”, разгорещи се Янев.

Според него ГЕРБ страда от политическа немощ и няма ясна политическа визия в нито едно направление. По думите му страната ни ще е първата държава от ЕС, която ще банкрутира икономически.

„Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление”, каза още Янев.

„Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарий. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в Третия райх, както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт”, завърши лидерът на РЗС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Яне Яневвот на доверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Борисов става само за шеф на НСО".Янев пък за нищо не става.
35
7
 
7
 
! Отговори
dodos преди 13 години
Народе отвори си очите в момента тези които ни управляват и онези които ни управляваха преди 20 години са от голямото семейство наречено БКП!Сини Червени Зелени Герб ..всички са вълци в овча кожа и отново ни правят на овце!Всички тези които ни уверяват че Б-Я я очаква по-добро бъдеще са долни лъжци а тези политици между другото са пионки! истинските политически игри са задкулисни а тези които ги управляват никога няма да се чуе за тях те са част от тайното общество управляващо държавата!!
34
4
 
17
 
! Отговори
Цървуля. преди 13 години
Вече и глухите и слепите разбраха че Янко комбайнера има проблеми с психиката и резбата.Яне айде изчезвай щото ставаш досаден
33
3
 
19
 
! Отговори
цоков преди 13 години
Яне е като Чалгата !
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оправдавам всякакви действия срещу мен, но никога няма да оправдая действия, които са срещу семейството ми", с тези думи и с насълзени очи Танов напусна района на следствието.ВАНЬО С КАКВО ТЕ ЗАПЛАШИХА.С ПОСТАНОВКА СРЕЩУ ДЕЦАТА ТИ ЛИ ?АКО Е ТАКА - ТОВА ВЕЧЕ Е БЕЗГРАНИЧНА НАГЛОСТ.
31
0
 
5
 
! Отговори
MAGITO преди 13 години
A BE YANE 6TO NE SI MAL4I6.O6TE POVE4E SE IZLAGA6 S GLUPOSTITE SI.TI OSVEN DA PLUE6 DRUGO MOGE6 LI DA PRAVI6?
30
1
 
3
 
! Отговори
бйътн преди 13 години
какво прави в парламента ли?ами че той си е цирк за ненормалници :D.
29
4
 
19
 
! Отговори
Krios преди 13 години
Абе тоя взе ли си хапчетата за днес.... май не.... той другия *** хвърли водата...пък Яне на сухо не може да гълта...
28
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЯНКА ХУЛИГАНКА! НЕЩО ОБЪРКАЛА Е МЯСТОТО МАЙ? ТАКИВА КАТО НЕГО СА ИЛИ ЗА ЦИРКА, ИЛИ ЗА ЛУДНИЦАТА! КВО ПРАВИ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ?
27
3
 
15
 
! Отговори
ЖОРО преди 13 години
...абе имал информация. отде я получава? Според мен Доган го ползва да разлайва кучетата, а инфото го вземат от ченгеджийницата. Как така от никому неизвестен и обикновен п*дераст се превърна в най-информирания човек в държата?
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Aaaaa i za tam ne stava,koi schte pravi litsevite opori kato izgoniha polkovnitsite ot tam i ostanaha durti generali pensii
25
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Янето ще пасне перфектно на някоя плочка на площад Македония.
24
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А Янето става само за отходен канал на семенна течност...
23
7
 
19
 
! Отговори
factotum преди 13 години
ГЕЙ
22
13
 
14
 
! Отговори
Петър преди 13 години
ЪОЯ ЛУДИЯ МАЙ,МАЙ Е ПРАВ ***
21
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато има *** в парламента( като Яне) нищо хубаво не ни очаква,е го ли е срам цял живот да е маша в нечии ръце? Той става само за личен асистент(спомням си го с торбичката с грозде) на по-*** и от него!Срам за българският парламент! Не знам защо не им искат медицинско свидетелство от психиятър при кандидатиране !?!
20
6
 
29
 
! Отговори
един македонец преди 13 години
Мале-мале, само ако знаех преди 25г,що ядове ке докара на държавата Янето от последнио чин,що кютек ке изядеше тва гяте в даскалото-Първо основно.Оди Яне да смажиш лагерите на Тракторо,немой с ботко ти Бойко се занимаваш,он е голем за тебе, ти малечук.
19
4
 
6
 
! Отговори
SS преди 13 години
Пък Яне е Х Ю М .
18
3
 
27
 
! Отговори
пешо преди 13 години
тоя много дразни - имам информация за това , имам информация за онова ...
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
юнак !!! а що е юнак все е маке , а що е маке все е *** !!!ти си прави изводите за какво ства яне,