Янето – българският Копърфийлд

Чакам да ме изкарат канибал или вещица, избухна Фидосова
21 яну 2011 17:00,
347
Янето – българският Копърфийлд
Снимка: БТА

Няма да се занимавам с компромати, твърда е съпредседателят на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова по повод новите обвинения на РЗС.

От партията разпространиха платежен документ за 150 000 лв., дадени от сметопочистващата фирма "Титан", на името на Фидосова. Документът бил от 2007 г., когато Фидосова е била член на изпълнителната комисия на ГЕРБ.

"Това, което разбрах преди малко от медиите, е, че днес отново случайно и, разбира се, анонимно, при Яне Янев се е появило, забележете, ксерокопие от платежен документ на някаква фирма, на което фигурирало написано и моето име".

"Вярно е, че днес е петък, а в петък може да очакваме всичко от Яне, защото в този ден той е най-продуктивен в лъжите, манипулациите, звуковите монтажи, сглобките. Даже смятам да се поздравим с появата на българския Дейвид Копърфийлд – Янето.

Това е човекът, от когото можем да видим всякакви фокуси, сглобки, евтини номерца. След като бях обвинена в какви ли не демонични действия, влючително че съм изнасилила един от подопечните му, следващия петък очаквам да ме изкарат канибал, вещица или...", възмути се Фидосова.

Още по темата

Тя бе категорична, че повече няма да влиза "в обяснителен режим на хора, които фалшифицират подписки с личните данни на починали и емигрирали хора".

"Няма да се занимавам с компроматчици и кукли на конци. В България има компетентни институции, в чиято прозрачност и безпристрастност аз съм убедена, и те са тези, които ще кажат нарушавала ли съм закони или не", подчерта депутатът от ГЕРБ.

"Едва ли остана човек в България, който да не е разбрал как едно момче, което тръгна от хвърлянето на димки в партийните зали, се превърна в някакво жалко подобие на политически Франкенщайн. За мен е под достойнството ми да коментирам действията на един инструмент, който разнася несполучливи фалшификати, които са му подхвърлени от кукловодите на организираната престъпност и Държавна сигурност", каза Искра Фидосова в съобщение, разпространено от пресцентъра на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
0
 
0
 
! Отговори
Fidosova преди 13 години
Tazi svinja e izklju4itelno amoralna, podla i nahalna. Oshte kato notariuska e uchastvala v shemi za izmama. Istinata e che Tomislav Zivkovic e saprugat i ot Pirot, a tja e ot Montana i sega napraviha kanal za kontrabanda na cigari ot Srbia. Prokuraturata obache e chast ot shemata Parvanov-Borisov i nqma da ja pipa.
287
0
 
0
 
! Отговори
Федоската преди 13 години
Федоската да не се крие зад Янето, а да сподели дали заедно със сръбския си съпруг не са вкарвали контрабандно цигари през ГКПП Брезово и не са ги минавали през митницата в Лом, където е кадрувала. Истината е, че пон 90% от активистите на ГЕРБ са там заради далаверата. А от депутатите и министрите е 100% тези които са затвора. Не че и предишните не са същщите, но с всяко следващо правителство корупцията става все по-нагла.
286
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цялата тази грозна кампания на червените кукловоди и *** Янев със записите от СРС-та, цялата мърсотия, която се излива в момента, има за една единствена цел в България нищо да не се промени и да се върне турско-червеното безвремие!
285
0
 
0
 
! Отговори
М..Да.. преди 13 години
Мощна като Съветския съюз.
284
0
 
0
 
! Отговори
monti преди 13 години
nai lakomotp jivotno na planetata iskra fodosova
283
0
 
0
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
ЯНЕ ЕДИНСТВЕН ОТ ДЕСНИТЕ НЕПРЕДЕДЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ГЛАСУВА ПРОТИВ.НА ВОТА И НА ПАРТИИТЕ И НА ДЕПУТАТИТЕ ИМ ПАДНАХА МАСКИТЕ.
282
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да цунеш Фидоската отзад, Калинчо.......
281
1
 
1
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Рано или късно от фирма "Титан" ще кажат истината. Само че няма да посмеят да я кажат не точно сега, а когато си отиде това правителство. А тогава едва ли някой ще ум повярва. Фидосова пак ще излезе по телевизията да разправя, че това е политическа манипулация. За съжаление при нас е така - никога нищо не може да се докаже.
280
3
 
2
 
! Отговори
real преди 13 години
как може да се съгласявате с фидосова? Тя е една дива, алчна и подла ***.Познавам и зъбите й. Трябва пркуратурата да се заеме с нея за всичките йтъмни дела. Хора, БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ ! Вън фидосова от НС!
279
2
 
2
 
! Отговори
Недей преди 13 години
До 305Абсолютно си правСАМО не обиждай СВИНЕТЕТази за нищо не става -САМО НА *** ГПУСНОТО И МЕСО
278
2
 
3
 
! Отговори
Нима преди 13 години
До 315ТОВА ЖЕНА ЛИ Е БЕ !!!!!!??????ПОЖЕЛАВАМ ТИ ТАКАВА В КЪЩИ.
277
1
 
3
 
! Отговори
съседа и преди 13 години
Фидосова е Комунист да знаете
276
1
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Кой велик наш поет бе казалНатиска бе силен, отпора бе лютКакво прави впечатление около политика Ал.Петров(политическите, икономическите, полицейските и криминалните му слуги), знаковото Убийство на А.Еминов, Мафията и Триглавия Октопод...?- От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!- Естествено, че А.Еминов, не беше агент на ДАНС или НСС..., защото ако беше, Чистача на Мафията и ДПС в службите А.Петров, одавна да го е изчистил А.Еминов беше убит веднага след срещата на тогавашния министър на МВР - Миков, с началника на Службата за борба с наркотиците на САЩ - ***, по негова молба и в САЩ. Посещението на Миков в централата на ***, слага край на прочистването от агентурата на ***, около А.Доганов, със самоубийството на А Емин...- Само че Американските "Спец служби" са много злопаметни... Когато става дума за убийство на техен агент... са Много, ама много злопаметни...! - Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името муВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва в едно Мафията в България - ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации, естествено и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Триглавия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е истинското му име
275
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жена на министър набира телефона му. Отговаря автоматичен сигнал и записано съобщение: Поради проблеми с бюджета на МВР в момента не ви подслушваме. Обадете се по-късно пак. Вашият разговор е важен за нас
274
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРАВА Е ЖЕНАТА!
273
4
 
7
 
! Отговори
----> преди 13 години
Абе кратуни гербави, нема значение какъв е Яне, а вярно ли е всичко това, което ви показва ? Да, вярно е, както беше вярно и за Цветанов, и всички раговори, сега итова, а Фидосова ако иска и извънземен да го изкара, все ми е тая ... Но щото сте прости гербави кратуни, и не виждате от телесата на Фидосова, препречила хоризонта, та за това сте такива отворени, абе гербави *** сте и това е. Нищо лично, просто партията ви не става. Примери много.
272
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Призовавам парламентарната подкомисия за контрол на СРС да ме изслуша и ако прецени да декласифицира моите показания, заяви Росен Миленов.Той уточни, че напуска агенцията през 2010 г. защото не е бил съгласен с методите на Цветан Цветнов за дискредитиране на неудобни политически противници.Бившият служител на ДАНС предупреди, че след като Бойко Борисов е излъгал българския народ в момента ще направи това и с европейските ни партньори.Да този човек застана с името си пред цяла България и иска изслушване в Парламента. Господа депутати - вземете се в ръце , в противен случай ще трябва народа да си плюе на ръцете и да ви покаже как трябва да управлявате.
271
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фидосова, я кажи как ще коментираш разкритията на БТВ, че като нотариус в Монтана си замесена в имотната мафия, при която са изгоряли много невинни хорица. Кажи за стотиците хиляди, които си взела от "наеми", както разкри Яне Янев. Оставям настрани въпроса, че Янев е протеже на Алексей Петров. Но ти, Фидосова, кажи конкретно за цитираните злоупотреби, а не да фъфлиш общи приказки и да избягваш въпросите.
270
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е човекът, от когото можем да видим всякакви фокуси, сглобки, евтини номерца.ТАКА ЛИ ?????АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ - ФОКУС ЛИ СА ?????НА АНДРЕЙ ИВАНОВ - И ТЕ ЛИ СА ФОКУС ??????СРС - тата - И ТЕ ЛИ СА ФОКУС ??????ТОВА ЧЕ СТЕ СЕ РАЗБРАЛИ В ГЕРБ ДА НЕ КОМЕНТИРАТЕ ИСТИНИТЕ ИЗКАРАНИ ОТ ЯНЕ - НЕ ГИ ПРАВИ НЕИСТИНИ - ВАШЕТО Е ВЪРХА НА НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО
269
2
 
14
 
! Отговори
GLEN преди 13 години
Аз не съм за Яне!Аз съм против ТИКВИТЕ!!!