Синьо-червен синхрон срещу Цветанов

А и силна прилика на конкретни изречения
Обновена: 9 фев 2011 14:16 | 9 фев 2011 13:20,
185
Синьо-червен синхрон срещу Цветанов
Снимка: БТА

Забележителен синхрон демонстрираха политиците отляво и отдясно днес в парламента.

Малко след като Иван Костов и Мартин Димитров поискаха оставката на Цветан Цветанов, същото направи и „Коалиция за България” в специална декларация, прочетена от депутата Ангел Найденов.

Направи впечатление силната прилика на конкретни изречения от изявленията на сини и червени.

Още по темата

„За „Коалиция за България” решението е господин Цветан Цветанов незабавно да подаде оставка или да бъде освободен от постовете министър на вътрешните работи и вицепремиер”, заяви Найденов.

От БСП също прехвърлиха топката в полето на премиера Бойко Борисов.

„Министър-председателят е длъжен да реагира възможно най-скоро. В противен случай той носи цялата отговорност за провала в сектор „Сигурност”. Липсата на реакция от негова страна ще бъде пример за безсилие или на зависимост”, изчете Ангел Найденов.

Социалистите готвят законодателни промени за употребата на специалните разузнавателни средства. Също така ще информират Европейския парламент и Европейската комисия за ситуацията у нас, като ще поискат намеса отвън, за да бъдат прекратени злоупотребите и нарушаването на правата на гражданите.

Увеличението на употребата на СРС-та през 2010-та, спрямо 2008-ма година е с 300%, съобщи още Ангел Найденов.

В същото време няма конкретни ползи от тях. Сега в 49% от делата, по които те са използвани, има оправдателни присъди. Преди две години този процент е бил 4 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И само ГЕРБ.
93
13
 
3
 
! Отговори
ggh преди 13 години
А ние всички искаме защитниците на УБИЙЦИТЕ от Г.Оряховица и техните червени престъпни съратници -НЕЗАБАВНО В ЗАТВОРА!Начело с отвратителния крадецКостов и пикливите му червено-сини кретенчета.НО докато "съдебната система" е функция на ДС червената мафия,такива висши политически покровители на убийци и престъпници ,като псевдоопозицията К..оф може да се позволява НАГЛОСТА да иска оставки!Оставки за тях-всичката червено-синя-престъпна ***,тровеща ни живота и грабещи ни вече 30 години.
92
4
 
12
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Цецо Крадецо да си подаде оставката ли бе ? Е ама ще ми е мъчно за ПР акцийките и обвиненията без покритие ... жалко за милиционерчето !
91
4
 
2
 
! Отговори
проучване преди 13 години
Интересно ми е платените форумни гербери на чия страна са на Цецо или Бойко.ЦЕЦО+БОЙКО-
90
6
 
1
 
! Отговори
Боб преди 13 години
Разделяй и владей, това ни е пре**авало винаги. Много съм против всики подръжници на таз схема. Може да оженим Костов и Станишев лика прилика са си. Кои са те че да искат оставката? Мога ли да отговоря на наглоста им и да поискам да си прегризат вените? Те са си изпели песента. Нека всички подръжници на тяхната идеа да кажат за кой от 2мата ще гласуват на идните избори. ръчичка на горе: Костовръчичка на долу: СтанишевАко не искате да гласувате за никой от 2мата оставете правителството да дейс
89
11
 
4
 
! Отговори
до 91 преди 13 години
Лошо Стамате лошо,хората харесват Герб,а не Мафията на ГОЦЕ.
88
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато си имаме за президент Гоце с работният му отряд Ал.Петров ,Яне и сие.,,,.името на страната ни няма да се изчисти.
87
3
 
4
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
*** държава,сините ни... червени,червените ни.... жълти,турците ни.....българи,*** ни,.....роми......Май наистина всеки народ си заслужава управниците.......ако това,което остана тук,може да се нарича така
86
4
 
14
 
! Отговори
123 преди 13 години
Малки, жалки, отчаяни герберчета скачат и се мъчат да защитят вожда си, но освен да го конкурират по малоумие и некадърност, друго нищо не правят....Ама е нормално да са уплащени-все пак времето на герб изтече и не остана нормален интелигентен човек в тая държава, който да гласува за тях.
85
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На повече от 2 млрд. евро се изчисляват загубите на партийно-криминалната мафия за последната година и половина. Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. Десетки милиони не влязоха в касите на Пещера, Карнобат и др. Спрени сделки на военното министерство от предишния режим на тройната коалиция са лишили от стотици хиляди евро комисиони за оръжейни търговци, действащи под крилото на президента. Обявените за незаконни частни яхтени пристаница, дворци, яхти още по-ясно очертават кръговете, които са бесни от управлението на ГЕРБ. Точно те са в основата на обявената война срещу правителството начело с Бойко Борисов. В ариергарда на тази военна кампания е обявеният за тартор на "Октопода" Алексей Петров и преданите му до истерия РЗС и в."Галерия". Милиони са дадени до момента за платени публикации срещу правителството, вадене на компромати, подслушване, следене, събиране на подписки, организиране на акции и кампании. Сделките се договарят най-чество в намиращи се в центъра сладкарници, лоби-барове, ресторанти. Кой има интерес от всичко това? Разбира се, Алексей Петров и свързваните с него лица от подземния свят, мафията, престъпните групировки, ДДС секторът, поръчковите магистрати, опозицията, свързана с мафията, президентът Георги Първанов основен двигател на задкулисната война, олигарсите, кукловодите от Държавна сигурност.
84
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе вие герберите не се ли срамувате, че избрахте такива ***? Задавам си и аз риторичен въпрос как ще се срамувате, като сте по-*** и от тях.
83
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мафията сълзи рони мале"ле...ко ши прайм"ся мале"ле...Нема пари мале"ле и кражба нема мале"ле
82
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хора, не очаквайте едно безгръбначно същество алчно за власт и облаги да си подаде оставката. Нека дружно му помогнем!
81
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пак ще изберем ГЕРБ.
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен свидетел преди 13 години
"Нормалните", спрете да се пънете по форумите и да хабите енергия, ще Ви е нужна на предсрочните парламентарни избори. Ние "ненормалните", не Ви искаме обърканите представи за демокрация, пазарна икономика и броба с престъпността, защото "нормалното" Ви управление ни направи "ненормални".
79
0
 
10
 
! Отговори
анализ преди 13 години
Около 70 депутата от групата на ГЕРБ все още гравитират около Ц. Ц. за това е толкова курназ, но до кога? Цецко много добре знаеше, че се е издънил и е въпрос на време да му поискат оставката , дали опозицията или премиера е без значение . Цецо срещу Бойко - кой от двамата има повече верни депутати , ще има ли разцепление на ГЕРБ? Свалиха Фидосова - /от обкръжението на Бойко/ и я замениха с К. Велчев/верен на Цецо/. Иван Петров /отново верен на Цецо/ поиска главата на Танов , Бойко е зад Танов и Дянков. Ха сетете се сега чии интереси обслужваха флашките със СРС и сами ще разберете кой ги изнесе. Войната не е между Герб и останалите , а ГЕРБ/Ц/ срещу ГЕРБ/Б/
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да се нарича ЦЦ "човека" е много недостоверно. Изречението звучи по - достоверно така: "На тъпите комунисти им запари по дупетата и се чудят как да махнат прародителя на човека, който има опасност да им го сложи."Отделна тема е полета на подсъзнанието и сексуалните фантазии на автора на горното творение:)
77
0
 
2
 
! Отговори
AHA преди 13 години
да видим дали е демокрация и в България и цеко и апартаменти ще си отиде.А за партийки не се караите защото народа от 20 е лаган от леви,десни,средни,крайни така че ако не се предложат нови лица,избори няма да има.Вие платените драскачи,и крадци сте много малко. Всичките да си ходят
76
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Синьо-червеният синхрон есента ще премине в синьо-червена *** :))))))))))
75
11
 
5
 
! Отговори
до МАФИЯТА преди 13 години
МАФИЯЯЯЯЯЯ,народа може да е беден, но е по-силен от вас,и пак ще изберем ГЕРБ.