Синьо-червен синхрон срещу Цветанов

А и силна прилика на конкретни изречения
Обновена: 9 фев 2011 14:16 | 9 фев 2011 13:20,
185
Синьо-червен синхрон срещу Цветанов
Снимка: БТА

Забележителен синхрон демонстрираха политиците отляво и отдясно днес в парламента.

Малко след като Иван Костов и Мартин Димитров поискаха оставката на Цветан Цветанов, същото направи и „Коалиция за България” в специална декларация, прочетена от депутата Ангел Найденов.

Направи впечатление силната прилика на конкретни изречения от изявленията на сини и червени.

Още по темата

„За „Коалиция за България” решението е господин Цветан Цветанов незабавно да подаде оставка или да бъде освободен от постовете министър на вътрешните работи и вицепремиер”, заяви Найденов.

От БСП също прехвърлиха топката в полето на премиера Бойко Борисов.

„Министър-председателят е длъжен да реагира възможно най-скоро. В противен случай той носи цялата отговорност за провала в сектор „Сигурност”. Липсата на реакция от негова страна ще бъде пример за безсилие или на зависимост”, изчете Ангел Найденов.

Социалистите готвят законодателни промени за употребата на специалните разузнавателни средства. Също така ще информират Европейския парламент и Европейската комисия за ситуацията у нас, като ще поискат намеса отвън, за да бъдат прекратени злоупотребите и нарушаването на правата на гражданите.

Увеличението на употребата на СРС-та през 2010-та, спрямо 2008-ма година е с 300%, съобщи още Ангел Найденов.

В същото време няма конкретни ползи от тях. Сега в 49% от делата, по които те са използвани, има оправдателни присъди. Преди две години този процент е бил 4 на сто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
8
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
Рано или късно, всеки ще си покаже истинският цвят.
113
1
 
12
 
! Отговори
noname преди 13 години
Интересно как ще реагира самия Цветанов, при положение че и "сини" и "червени" му поискаха оставката. И какво ще отговори за конкретните проблеми по които му я искат. Дано този път отговора не е като този за апартаментите.За мене лично е положително, че най-накрая в парламента има опозиция, която е способна да се обедини по даден проблем, независимо от политическите си възгледи (друг е въпорсът каква е причината).
112
5
 
5
 
! Отговори
777 преди 13 години
Абе тия Синята коалиция забравиха за Иване кажи си ще ти олекне
111
2
 
13
 
! Отговори
Веско Нашия Милицион преди 13 години
Ворлик, къде си? Пак бият Цецо!
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 96 Лошото Стаматов е ,че хората като теб харесват и припознават себе си не в ГЕРБ а в другаря Б.Борисов бивш пожарникар и член на БКП ,мутра на прехода и голямата грешка, че е и премиер на България и в Европа си гледат сеира и ни се смеят с *** си, че имаме такъв премиер.
109
1
 
13
 
! Отговори
Цербер преди 13 години
Агенция Фокус съобщава, че Министър Цветанов е призовал политическите опоненти на Герб за консенсус по сектора сигурност. Като гледам консенсуса вече е постигнат, пряко отговорния от правителството Министър Цветанов да подаде оставка. Както казва народа: "внимавай какво си пожелаваш да не вземе да ти се сбъдне"
108
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПЛАТЕН ГЕРБЕР - МИЖИТУРКА, КОЯТО ПИШЕ ЗА ПАРИ КАКВОТО И КАЖАТ, ПРИТЕЖАВА ПОЛИТИЧЕСКА ОРИЕНТАЦИЯ СПОРЕД ЗАПЛАЩАНЕТО.
107
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов се е видял в чудо как да се отърве от тоя ***.Много му се иска, но "туй" се е запънало яко, фучи и заплашва всички против него, премиера включително!
106
0
 
10
 
! Отговори
ал преди 13 години
АЛ БЪНДИ си търси досието от 7 управление
105
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
САМО ГЕРБ
104
2
 
5
 
! Отговори
До 104 преди 13 години
Продължи го де "И пак ГЕРБ е замесена в корупциони сандали"
103
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Червените и сините *** зареваха в един глас! Кеф, Вече и с Костов в кревата голямо *** ще настане. Станишката, Дуган, Яне и тоя ***! Хахаххахахах ще изтърбушат матрака! Ще има: Дуганееее въртиииии *** костовски ***.
102
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 13 години
Ахахахха, ВИЕ СТЕ БОЛНИ БЕ, ква мафия, кви 5 лева, я си станете от мазните компове и се разходете - НИКОГА ДОСЕГА В БГ КОНТРАБАНДАТА НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ПРОЦЪФТЯВАЩА. Ама как да знаете, като не си подавате мишите герберски носове навън. На всеки ъгъл се избиват да предлагат контрабандни цигари и никога не е била толкова свободна и масова контрабандата. Кажи му че е от ГЕРБ и не го обиждай повече.
101
3
 
11
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Е как да няма прилика, като за едно и също нещо става дума, за един и същ човек, за едно и също осиране и за една и съща смрад?! Гербави малоумия! Приличали си изреченията на сини и червени?! Е, няма подобна простотия, честно!!!Не им прави впечатление, че не само сини и червени, ами всъщност не остана нито един нормален, честен и мислещ човек в България, не остана нито един политик в Европа даже, който да не иска най после това комунистическо тъпо милиционерче Цветанов да ни освободи от присъствието си! Един Павел Шопов, като Последния Мохикан, остана да казва добра дума за него и единствен Болен Сидеров, като някакъв Гюро Михалйов стои на пост в подпалената сграда на правителството! Не проумяват, че ако един политик е достигнал отчайващото положение, да бъде подкрепян ЕДИНСТВЕНО от атакистките ***, то той не само оставка трябва да подаде...ами направо да си купи половин метър въже и да свършва със себе си... Въобще...явно много им е сладка властта, мааамустара! Всички ги плюят, те обаче се вкопчили със зъби и нокти и не си признават, не казват "некадърни сме", не мислят "а бе защо ли всички ни зарязаха", не се питат "не е ли по достойно да спасим България от собствената си простотия и да се махнем", ами си въобрязяват, че плюнки всъщност няма! Че то май дъжд вали... И упорито се опитват да пробутат и на нас това оправдание... Така че, помислете си всички! Дали ще го приемем.....?!?!!? Дали ще се приравним до тяхната гербава тъпота и да се радваме, че плюнките на всичко и всички всъщост са приятен топъл пролетен дъждец?!?!?!
100
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Платен гербер нема и нема да има......Това не Бсп
99
2
 
7
 
! Отговори
до Стан преди 13 години
Каква "опасност да им го сложи"?Че той сам си го сложи! И на шефа си тоже! :)А и пак говорите в бъдеще време. Вече почти две години!И как е неудобен на крадливите *** Цв? За две години колко крадливи мръсника вкара в панделата? Не нарастна ли битовата престъпност? Не обираха ли банки? Кога си спомняш такова нещо да е имало?Въобще какво е свършил увеличавайки ТРИ ПЪТИ подслушванията?А в съда са използвали само 12% от СРС-тата с оправдателни присъди на 50%? Чиста и унищожителна за Цв статистика!А с останалите 88% от подслушванията к'во прайм?Четем ги по медии и трибуни, а?При бюджет за подслушване от 100 млн. и реална използваемост само 12% излиза, че НИЕ плащаме 88 милиона за глупости, политически тайни врътки и кризисен апартаменто-консултантски PR на Цвъки!На мен ми е прекалено скъп този некадърник Цв!Ако на теб не ти е - плащай му от джоба си!
98
2
 
1
 
! Отговори
до 90 преди 13 години
Напротив, радвам се неистово на успехите на Цветанов срещу мен ... В по - добри времена не съм живял, всички преди него ме караха да плащам, а този - безплатно, от некомпетентност ... Не се мъчи, каквото е писано, ще стане ...
97
7
 
7
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
не бих се нарекъл фен на Бойко,но като гледам как всички фактори от последните 20 години демокрация се съюзиха срещу него...почвам истински да го харесвам
96
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И пак ГЕРБ
95
6
 
9
 
! Отговори
Сион преди 13 години
Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи.Да не би синьо-червени да са купували апартаментите вместо него?!Или да са въвели милиционерски методи? Или да са подслушвали незаконно? Или да са се провалили тотално и с Шенген,и с всичките дела дето се захвана?! Мне.Един единствен наш Цецко си е виновен за това в което се вкара.Момчето е ограничено ,няма ни визия,ни образование,ни капацитет,ни експертиза,ни потенциал.Един *** човечец на биологично ниво , случайно попаднал във властта