Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров

"Ще продължим да подкрепяме ГЕРБ на принципна основа"
Обновена: 12 фев 2011 23:41 | 12 фев 2011 20:20,
747
Борисов, не махай Цветанов, провикна се Сидеров
Снимка: Булфото

"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".

Това заяви в Ямбол лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той  допълни, че за него държавното управление не е игра и се отнася отговорно към ролята си на политик, за разлика от лидерите на други партии, подкрепили в началото ГЕРБ.

Волен Сидеров  посети родния си град, за да се срещне с актива на партията и да даде старта на подготовката за предстоящите президентски и местни избори.

По повод взрива пред редакцията на вестник "Галерия" Сидеров коментира, че интерес от случилото се имат нелегитимни кръгове, които са „настъпени“  от действията на правителството, и заподозря, че план – сценария предвижда дестабилизация на държавата и правителството.

Лидерът на Атака определи вицепремиера и министър на вътрешните работи като стабилен и лоялен към ГЕРБ и правителството и подчерта неговите заслуги за справянето с организираната престъпност.

Според Сидеров Бойко Борисов би направил голяма грешка, ако отстрани Цветанов под натиска на БСП и Костов, защото през последните дни те говорят едно и също, все едно е един щаб, а щабът е „Октопода“. 

Според него колкото по-рано се оповестят кандидатите за президент и за органи на местната власт от различните политически субекти, толкова по-лесно хората ще се ориентират в обстановката.

Целта, която си поставят от партия АТАКА, е спечелването на няколко кметски места в общини и виждат реални предпоставки за това.

"Не си правим илюзии, че ще спечелим в областни центрове като Варна и Пловдив, но целта ще е да имам кметове на общини", каза още Сидеров.

Той допълни, че коалиции ще се сформират само в райони със смесено население, докато в останалите общини кметските кандидатури ще бъдат самостоятелни. Атакистите ще участват самостоятелно и в надпреварата за президентския пост.

В Ямбол Волен Сидеров получи като подарък от съпартийците си черешово топче със заръката "да гърми по поганците в парламента".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
608
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за умрели политически трупове - никъв коментар.
607
9
 
31
 
! Отговори
Бау, бау преди 13 години
Бясното куче се укроти, напълнили са му купичката с кокалчета и то ги глозга с неприкирито удоволствие. Ръмжи от време на време за да оправдае липсата на топки и да покаже, че все още е от мъжки пол. Бау, бау...
606
5
 
3
 
! Отговори
космос преди 13 години
ами има такава държава само дето е мало по-голяма от нашата -матушка россия
605
7
 
26
 
! Отговори
Бивш атакист преди 13 години
Поддръжниците на Сидеров сега са не повече от 10 000 човека. До изборите през есента те ще станат не повече от 3 000, а когато дойде времето на следващите парламентарни избори, за Сидеров ще гласуват само жена му Капка, синът му Митко и Павел Шопов.
604
9
 
20
 
! Отговори
Луфтханзата преди 13 години
За 200 000 евро на месец(колко ми шари Тиквата) ще легна и на Доган и ДПС....
603
9
 
27
 
! Отговори
фил преди 13 години
Няма такава държава - щом един баш луд (шизофреник) успя да се докопа до властта ......
602
7
 
29
 
! Отговори
Сидер Воленов преди 13 години
Един истински националист никога няма да подкрепи едно правителство на мутроченгета, на корупцията, на шуробаджанащината и на тоталната лъжа и безхаберие. Един националист никога не би правил фелацио на ренегати, на *** и на откровени предатели.
601
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
youtube/watch?v=W-f2eUlQdiQ
600
6
 
6
 
! Отговори
до 623 преди 13 години
Ако огризки за теб са няколко милиона, ти трябва да си милиардер значи. Сидеров си е оправил роднините до 9-то коляно вече. Него не го мислете дали ще влезе пак в парламента. Гледайте себе си и си налягайте парцалите.
599
5
 
17
 
! Отговори
Ме преди 13 години
На мегдана се развихриха болни мозъци, мафиоти - бивш бодигард на Тато, ***
598
5
 
26
 
! Отговори
А таканкаааа...а преди 13 години
Атака никога повече няма да влезе в парламента. Със слугинското си раболепно, сервилно, угодническо подчинение на Сидеров към Боко резултатите на следващите избори за Атака ще са катастрофални. Сидеров е безпринципен псевдопатриот, който се храни с огризките от трапезата на ГЕРБ... Много жалко.
597
4
 
2
 
! Отговори
ДА преди 13 години
БРАВО ЗА ОСТРОУМИЕТО. ФЕСОВЕ С ПЕТОЛЪЧКИ.АМА В ШЕНГЕН ВКАРАЛИ Н И БОИКО , ТЕ ПАК ЩЕ СТАНАТ ПО ЕВРОПЕИЦИ И ОТ ГЕРМАНЦИТЕ.
596
7
 
22
 
! Отговори
Джони преди 13 години
Сидеров подкрепя правителство, което : иска Турция в Европейския съюзне сваля новините на турски езикоставя цеганите да безчинстват както никога досегазанимава се с контрабанда - в големите градове почти всеки *** продава контрабандни цигари Е няма по голяма политическа *** от Болен Лидеров
595
6
 
4
 
! Отговори
А НИЩО преди 13 години
А НИЩО ПО ВЪПРОСА СИДЕРОВ ЛИ РАЗГРАБИ БЪЛГАРИЯ.
594
11
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
610Велизарчо Енчефф е с продадена...душа;още от първите дни на правителствотона Бойко,започна ...плювните.Затова го и държат в СКАТ.Това е...червенакабеларка,защото е правена с раздадените...куфарчета.Правят се на...неутралниза камуфлаж.Още не могат да...преглътнат,че не успяха да подчинят АТАКА.Валерчето,като е много...ербап,що не направи партийка;щото е куха лейка.Тев Бургас не гласуваха за...него,камо ли да прави структори в национален мащаб.
593
6
 
3
 
! Отговори
НЕ ДРАГИ преди 13 години
СИДЕРОВ ПОМОГНА Д П С ДА Е ТАМ ,КАДЕТО МУ Е МЯСТОТО,ЩОМ НЕМОЖЕ ДПС ДА СЕ ГРИЖИ ДОРИ ЗА СОБ СТВЕННИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ,А КРАДАТ И РАЗПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ С НАШИТЕ КИРИЯК СТЕФЧОВЦИ.
592
14
 
6
 
! Отговори
ГЕРБер-ПОЕТ преди 13 години
Израснал и възпитан в недрата на народа,сред прелестната българска природа.Със борбен дух, във трудности изпитан!В теб, Генерал Борисов, е вроденочувство за справедливост, строгост.Достоен си да бъдеш премиер.Народът те избра и те обича,естествен и без царствен маниер,наш Генерал Борисов те нарича!Разчитаме и вярваме на тебе, Генерале,със твоя нов и дръзновен екипот управлението с хирургична точностда отстраните всеки корумпиран тип=О, достолепни Генерале, поведи ни!Ний вярваме във твоя свят обет!От враговете Де *** Се /ДПС/ пази ниПроправяй бъдния ни път напред!
591
22
 
9
 
! Отговори
АЛО преди 13 години
СИДЕРОВ В МОМЕНТА ПОДКРЕПЯ ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЕТО С ВСИЧКИ СИЛИ СЕ СТРЕМИ ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН И ДА ОБЛЕКЧИ 20 ГОДИШНИТЕ СТРАДАНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.
590
2
 
12
 
! Отговори
Венелин преди 13 години
Е-е, Сидеров не е в изпълнителната власт (и слава Богу), но цялото му семейство се е устроило добре...Може да не е откраднал нищо (не е имал възможност до сега), ама и работа за 2 от. не е свършил!
589
5
 
8
 
! Отговори
НЕ ДУРГАР преди 13 години
НЕ ДРУГАРЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮюю, СИДЕРОВ СЕ ОКАЗА ЕДИН ОТ НАИ СТОИНОСТНИТЕ ПОЛИТИЦИ НА БЪЛГАРИЯ.Я МИ ОДГОВОРИ; СИДЕРОВ КОРУМПИРАН ЛИ Е, ИМАЛИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ АТАКА В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ .НЯМА,НЯМАА,НЯМАААААААААААААААА.КОИ РАЗГРАБИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 20 ГОДИШНИЯ ПРЕХОД,ПАК ЛИ СИДЕРОВ,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,НННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.