ГЕРБ – с постижения, но и много нереализирани намерения

НДСВ със собствен кандидат за президент, обяви Николай Василев
Обновена: 14 фев 2011 13:56 | 14 фев 2011 13:56,
518
ГЕРБ – с постижения, но и много нереализирани намерения
Николай Василев. Снимка: Булфото

Управлението на ГЕРБ има постижения, но и много нереализирани намерения, обяви бившият министър на държавната администрация Николай Василев при своето посещение в Ямбол.

Той посочи като положителни новини задържането на данъчните нива на едни от най-ниските позиции в Европа, усиленото строителство на магистрали, засиления контрол за движение по пътищата и предприетите мерки за подобряване качеството на храните.

Като негативна тенденция в управлението на ГЕРБ от НДСВ смятат нереализираните реформи в областта на пенсионната система, здравеопазването, държавната администрация, образованието и науката, посочи Василев.

От НДСВ са категорични, че ще участва със свой кандидат в предстоящите президентски избори, а до няколко месеца ще бъде ясно по места каква ще бъде формата за участие в местните избори.

В Ямбол Николай Василев съобщи и за реализирането на поет преди време ангажимент, че лично той и Минчо Спасов ще предоставят на областния управител на Ямбол нови знамена на България и ЕС за пилоните на ГКПП Лесово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още по темата: Николай Василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
11
 
! Отговори
raka преди 13 години
след всичко което направи царчето и компания сега сме зле не знам кой ще гласува за тях.В предното правителство играха щука.като слушаха орела и гледаха рака
32
0
 
2
 
! Отговори
RINO преди 13 години
Toia pak psihiasam isliamist strandjata, gledai si mirizlivia allah tam i ne se mesi kadeto ne ti e rabota. Aide fashtai pytia kam djamiata che chalmata veche e tam.
31
7
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
При толкова много постижения - разбира се, че останаха и нереализирани намерения... - но времето е наше... - мандатите също...
30
15
 
31
 
! Отговори
Помня преди 13 години
НДСВ са маймуни, но в сравнение с ГЕРБ управляваха като нобелови лауреати, а в професионално и интелектуално отношение спрямо ГЕРБ са просто гении, титани на мисълта и бащи на нацията.
29
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ тича по стъпките на НДСВ, само мизерията в България е в пъти по-голяма.
28
5
 
3
 
! Отговори
Dimata преди 13 години
MAIKOOO, TAIA GNUSNA OTREPKA NIKI VASILEV AKO IA SRESHTA NA PATIA SHTE IA SPUKAM OT BOI. BASI GADNOTO VLECHUGO, POMIAR SKAPAN. EI ZARADI TAKIVA MAZNICI SME V TOVA POLUJENIE SEGA.
27
12
 
20
 
! Отговори
kortez преди 13 години
И КАКВИ СА ПОСТИЖЕНИЯТА НА ГЕРБ ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ.
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ С МНОГО НАМЕРЕНИЯ И НЕРЕАЛИЗИРАНИ ПОСТИЖЕНИЯ.
25
6
 
33
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Този от снимката продаде БТК за "жълти стотинки" и само 6 месеца след като я продаде , я препродадоха с 1 млрд. и нещо от горе! Защо не му търси никой отговорност???
24
0
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 13 години
24 коментар е за тебе
23
3
 
8
 
! Отговори
raka преди 13 години
не плямпай много *** варненска подлого никога няма да забравим как легнах те в скута на ***
22
4
 
6
 
! Отговори
чичи преди 13 години
Да те "пъне" целия форум,барабар с 15 неграмонти ***,понеже си много начетен!!!!
21
1
 
29
 
! Отговори
Петров до 15 преди 13 години
Ами, щом 270 лева е "много висока" минимална заплата за БЪЛГАРСКИ работник, а милион и половина са нормален доход за един политик, нистина държавата ТРЯБВА да се закрие. И на арабите им свърши прочутото ориенталско търпение, само ние си траем. Но рано или късно и тук някой ще намери фитила,
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те в селото не го искат,той пита за поповата къща!Май на някого му попревършиха париците!
19
3
 
11
 
! Отговори
Смешници преди 13 години
Тия смешници които на изборите са в графата други 2,2% щели да участват със свой кандидат.Дано да излъчат негово велико-малоумие Симо-имота та да спечели мнозинство в Бацова махала и Горно нанадолнище.
18
2
 
3
 
! Отговори
До 8 преди 13 години
Е,стига вече де,като не знаете правописа,какво се пънете да пишете из форумите?Не сме ви длъжни да ви четем ПРОСТОТИИТЕ,че и написани ГРЕШНО!!Пише се МАДРИДСКИЯТ- от МАДРИД!!МАДРИД!!
17
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НДСВ активно набутваше мутрата в управлението, а сега ревностно го брани.
16
4
 
11
 
! Отговори
БЛАГОДАРИМ НА ..... преди 13 години
.....МАЛКИЯ МУК И СИМО МАДРИДСКИ ЗА МЪДРИТЕ СЛОВА!ЧЕСТИТА ГОРА В РИЛА, И РЕАЛИЗИРАНИ НАМЕРЕНИЯ НА СИМО МАДРИДСКИ!!!ЧЕСТИТА 800-дка.ГОРА И РЕАЛИЗИРАНИ НАМЕРЕНИЯ НА сърГЕЙ...И БРАТ МУ!ЧЕСТИТИ АПАРТАМЕНТИ В ПАРИЖ И НА ГОЦЕ....ПАК ДОБРА ,РЕАЛИЗАЦИЯ НА НАМЕРЕНИЯТА МУ ,КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!АБЕ , РЕАЛИЗИРАТ ХОРАТА .....НЕ СЕ ШЕГУВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15
2
 
7
 
! Отговори
брадваро преди 13 години
и трябва ли някой да интересува мнението на човече?
14
5
 
7
 
! Отговори
ddt преди 13 години
На нас българите,угодия няма...Как пък всичките ги изкарваме крадци и мошеници.И както сме я подкарали ще я докараме до закриването на държавата.Или до ново турско "ПРИСЪСТВИЕ"