ГЕРБ няма да води кампания с компромати

Партията на премиера представи предизборния си щаб
Обновена: 21 фев 2011 09:20 | 20 фев 2011 15:33,
353
ГЕРБ няма да води кампания с компромати
Цветан Цветанов е председател на предизборния щаб на ГЕРБ. Снимка: Булфото

Няма да водим кампания с компромати, никога не сме били привърженици на подобен тип кампании и няма да правим това и сега, заяви говорителят на ГЕРБ Севдалина Арнаудова. Тя представи в националния пресклуб на БТА състава на предизборния щаб на партията.

Председател на щаба ще бъде заместник-председателят на партията Цветан Цветанов, а заместник-председател – Цветомир Паунов. С юридическите въпроси и методологията на кампанията ще се занимават Искра Фидосова, Димитър Лазаров и Цвета Караянчева;

с организационно-политическите въпроси - Пламен Нунев, Веселин Златев, Евгения Алексиева; координацията с националните структури – младежи, жени и старейшини, ще осъществяват Александър Ненков и Боян Милушев;

политическият маркетинг, анализите и прогнозите ще извършват Елен Герджиков и Валя Чилова; координацията с депутатите ще осигурява председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Изискванията към кандидатите за общински съветници, кметове на общини и кметства ще са два типа – документални и изпълнение на критериите.

Нови документи, които ще се изискват от кандидатите, ще са декларация за имущественото състояние и произход на средства и че не са придобити от престъпна дейност;

декларация за участие в търговски дружества, кооперации и неправителствени организации, за евентуален конфликт на интереси в дейността им като общински съветници, кметове на общини и кметства.

Освен това ще се иска и подписан договор за политическа лоялност, свидетелство за съдимост, автобиография, документ, че кандидатът няма неплатени публични вземания.

В листата за общински съветници ще има равнопоставеност между мъже и жени, посочи Цветомир Паунов – заместник-председател на щаба.

Той отбеляза, че кандидатите за следващ мандат, издигнати преди това от ГЕРБ, ще трябва да представят отчет пред ИК за дейността си за изминалия мандат, а всички кандидати ще представят на ИК писмена визия за развитие на общината.

Сформирането на предизборния щаб е толкова рано, за да се направи необходимата организация по места и предизборните щабове там, посочи Цветан Цветанов – заместник-председател на ГЕРБ и председател на предизборен щаб.

Там ще се състоят и съответните събрания, на които ще се обсъдят и съответните номинации, допълни той.

По отношение на компроматната война той посочи, че много от кандидатите на партията ще чуят неща за себе си, които не са вършили.

Цветанов припомни, че преди изборите през 2007 г. срещу сегашния кмет на Бургас Димитър Николов е имало множеството компромати, които не са отговаряли на истината – клевети, телефонен тормоз.

Николов успя да спечели изборите и може да бъде отчетен като успешен кмет на ГЕРБ, каза Цветанов. Ще запазим приемствеността на политиките в местната власт, където и в момента има кметове от партията, а и на места, където представители на други партии ще отстъпят пред кандидатите на ГЕРБ, добави той.

Ние никога не сме минавали границата на това, което би могло да урони престижа на нашите претенденти, посочи Цветан Цветанов.

Той припомни, че през 2007 г. са спечелени 10 поста на кмет на областен град, както и близо 1000 места за съветници в общинските съвети по места. Това е минималното, към което се стремим, отбеляза той.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
10
 
! Отговори
Стария преди 13 години
Днес нещо ми липсва, пълна стагнация,Къде е Бойко, какво прави-няма информация.Новините оскъдни, питам се Бойко къде еПоказват Сергей само, как старите песни си пее.Без Бойко коментарите слаби и стари,Втръсна ми вече темата - контрабандни цигари.Къде е Бойко, къде е този човек,да направи живота ни по-весел и лек?Няма ли ленти за рязане?Няма ли сгради за мазане?Дочувам обаче навън футбол играяти се моля, докато си пия чаят,дано не се е включил и той в играта,та да си сцепи отново този път по-лошо главата.
259
3
 
1
 
! Отговори
до 264 преди 13 години
За майка си гласувай ***.
258
0
 
4
 
! Отговори
До "Българин&am преди 13 години
Докато съществуват "споразумения" и съкратено производство във фазата на съдебния процес ще е така -престъпниците като видят дебелия и хоп ,признават се за виновни ,щото нема мърдане .Така хем се минавало към процесуална икономия , хем разни там тинтири-минтири ! Айде и това ще го преживеем , ама защо не направят присъдите да бъдат с натрупване , за всяко извършено престъпление ,тогава ще има ефект ! Откраднал гнусния м***ал 10кокошки от десет двора, по две години за всяка-колко излиза ? Е тва е
257
0
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Ey besramniko Ceco-----stana milioner-sigurno jenati mn s etrudi..da te e.a kradeca mrasnik
256
4
 
0
 
! Отговори
До 258 преди 13 години
И за кой да гласувам? Я кажи?
255
0
 
6
 
! Отговори
do 254 преди 13 години
АЛЧНОСТА Е ПРИСЪЩА ЗА ГЛУПАЦИТЕ.КРАЖБАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ЧЕСТ И ПЕЧАЛБА СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПОНЯТИЯНО НЕ СА НЕСЪВМЕСТИМИ.ЧОВЕК СТРУВА ТОЛКОВА КОЛКОТО МУ Е УМЪТ ПРОСТАКО.НИКОЙ НЕ СИ Е ЗАНЕСЪЛ ПАРИТЕ В ГРОБА.АЛЧНО ПСЕ.ГЕРБ Е ЕДИН *** КОЙТО ВРЕДИ НА ХОРАТА.
254
0
 
7
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Очевидно, кукловодите (стари кримки от ДС) разбраха, че отрочето им ГЕРБ вече не става за нищо и наревиха на ББ да сложи ЦЦ за водач на предизборната борба. Интересно кого са избрали да ги представлява след ББ. Кукловодите няма да се предадат. Медиите са техни.
253
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
с Герб е приключено орентирайте се докато е рано към някоя друга партииикааа нагаждачиии
252
0
 
9
 
! Отговори
До Иван преди 13 години
А ВИЕ КАКВО СИ МИСЛИТЕ ?. ЧЕ БОРИСОВ СЕГА КАТО СЕ МОЛИ НА ЯНЕВ И ПЕТРОВ,ВЧЕРА И ДНЕС ВЪВ ВСИЧКИ НЕГОВИ ДУМИ ИМ СЕ ПОДМАЗВА ЧЕ НЯМА ДА ГИ УМИЛОСТИВИ ЛИ ? ТИКВАТА БОКО Е ХИТЪР,НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАЙТЕ. ВЕЧЕ РАЗБРА ЧЕ КРАЯ МУ Е ВЪПРОС НА СЕДМИЦИ И ОТСЕГА ПОДГОТВЯ СЛЕДВАЩИТЕ ДА НЕ МУ ТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА КРАЖБИТЕ. А САМО ПРЕДИ ГОДИНА БЕ НАПЕРЕН И ТРЪГНА НА ВОЙНА С ТЯХ. НАЛИ ПОМНИТЕ ДУМИТЕ МУ " ВОЙНА Е ,КОЙТО ОЦЕЛЕЕ". А ВЕЧЕ КАПУТУЛИРА. ХОРА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ,НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ПОНЕ ОТ СЕБЕ СИ ????
251
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО 202Приятелю,Нека всеки гласува по съвест. Това е негово конституционно право.Но никой няма право да пише глупости като теб.Готов ли си с името си да обвиниш Масларова ,че откраднала пари ?Не повтаряй като папагал неща ,които изобщо не разбираш.Не съм й фен ,но се обзалагам с теб ,че тя не е крала.Същото не мога да кажа за човека с многото апартамента.
250
3
 
10
 
! Отговори
шопо преди 13 години
ей ора никой нема да гласува за Герб запомнете кво ви казвам
249
0
 
9
 
! Отговори
От бостана преди 13 години
Нямало да е с компромати??? Още от сега се застраховат за новите си флашки. Ама народа помни ТЕМИТЕ на разговорите ви. Защо още не сте на съд?
248
0
 
10
 
! Отговори
ВОТ преди 13 години
АЙДЕ АЙДЕ ТО СЕ ВИДЯ, ЧЕ ЦВЕТАНОВ ЩЕ Е КАНДИДАТА НА ГЕРБ.АКО ТРЯБВА ДА СЪМ ЧЕСТЕН НЯМА ПО ЛОШ ИЗБОР ЗА ГЕРБ ОТ ТОВА ДА ИЗБЕРАТ ЦВЕТАНОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.ДОРИ ФИДОСОВА Е ПО ЧИСТА И НЕОПЕТНЕНА ОТ ЦВЕТАНОВ.
247
1
 
9
 
! Отговори
ЗЛАТКО преди 13 години
Добре че са *** от ГРОБ дето не могат на две магарета да разделят сламата. !!!!!! Те ще ни оправят................?
246
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алчността е вечна.Кражбата никога не вреди."Чест" и "печалба" са несъвместими понятия.Човек струва толкова, колкото са парите му.Защо да питаш, щом можеш направо да вземеш?
245
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Боко тиквата се огъна пред РЗС за Йовчев......Ей много го е страх Боко от Яне и неговата партия,след като им дава отчети и ги кани на кафе.....Видяхте ли се Гербаджии как сте излъгани !. Вашия кумир да се моли на хората на Яне,ето какво ставааааааа..Бойко изпълни обещанието сиЕмил Василев, депутат от РЗС--------------------------------------------------------------------------------С оставката на Цветлин Йовчев Бойко Борисов изпълни обещание, което даде пред мен в разговор на четири очи.Проведохме го в Народното събрание след инцидента, при който залях Тодор Великов с вода. Тогава шефката на парламента Цецка Цачева ме извика на кафе в нейния кабинет. И ми каза: "Надявам се няма да откажете на една дама". И аз се съгласих. Влязох в кабинета и тя отвори вратата на втората стаичка, където седеше Бойко Борисов. Той я помоли да излезе. А след това ми каза, че започва сериозна чистка в ДАНС, защото тези хора са го подвели, като са допуснали той да бъде подслушван и тези разговори да бъдат разгласени. Каза ми още буквално, че тези хора правят повече политика, отколкото се занимават с преките си задължения. И че е по-добре да излязат на улицата и да си направят партия.
244
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя не може да говори, ще ми е шеф на щаб!Бе не се излагайте бре! Съвсем ще ви закопа тоя!
243
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
242
4
 
1
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
всеки който опъва#247 и майка му е демократ, борец за свобода и либераст :-)
241
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Изискванията към кандидатите за общински съветници, кметове на общини и кметства ще са два типа документални и изпълнение на критериите. Нови документи, които ще се изискват от кандидатите, ще са декларация за имущественото състояние и произход на средства и че не са придобити от престъпна дейност;"Явно Цецо кмет няма да е.