БСП готви бунт срещу Тотю Младенов

Искат детските да са 20% от минималната работна заплата
Обновена: 21 фев 2011 21:50 | 21 фев 2011 21:50,
164
БСП готви бунт срещу Тотю Младенов
Снимка: Булфото

Конкретни мерки за компенсация на хората с ниски доходи, поиска в Ямбол бившият социален министър Емилия Масларова.

Тя уточни, че в петък в Народното събрание предстои дебат, иницииран от социалистите, с подкрепата на  част от групата на ГЕРБ, за определяне на конкретни мерки на правителството за компенсиране на нискодоходните групи от хора в страната.

Ще бъде изслушан и министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Народният представител Драгомир Стойнев беше категоричен, че ако министър Младенов не представи такива мерки, от лявото политическо пространство ще искат оставката му.

Масларова и Стойнев уточниха, че дебатът е провокиран от шоковото увеличаване цените на стоките през последните дни.

Според народните представители от левицата цялото законодателство на ГЕРБ е насочено към намаляване на социалните придобивки и се изработва с презумцията, че всички са нарушители.

Същевременно социалистите са готови с внасянето на законопроект за увеличаване на детските надбавки.

От БСП настояват детските да бъдат фиксирани на 20% от минималната работна заплата.

Според разчетите им за това увеличение ще са необходими около 100 млн. лв., като средствата могат да се набавят от преструктуриране на бюджета и приспадане от средствата за подслушване, аргументира законодателната си инициатива Емилия Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
5
 
31
 
! Отговори
Работещ преди 13 години
майнатави комунистическа и пак кой взима тия детски само хора който не се осигуряват или крият доходи пак всичко за любимите избиратели от малцинствата правите
108
7
 
30
 
! Отговори
jasemi преди 13 години
От БСП не стига,че нищо не правят,ами само пречат на тези които могат да направят нещо положително!Аман!
107
4
 
31
 
! Отговори
Елена преди 13 години
Поздравления за 109! Тази проскубана лисица-Емилия Масларова защо като беше Министър на труда и соц.политика не вдигна детските надбавки а ги задържа на ниво от времето на Тодор Живков. Тя като няма за какво друго да мисли сега се е заела със детските ли? Изяде главите на моряците пътуващи под чужди флагове със безумните си решения за сключване на здравните осигуровки и сега ще оправя вече и детските добавки. Защо няма възмездие за всички като нея?
106
1
 
23
 
! Отговори
без име преди 13 години
Глеи кви джуки има
105
1
 
27
 
! Отговори
kires преди 13 години
в пандела по-добре ще и отива МИКРОФОНА!
104
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко още чакаме да ги вкарваш в затворите тия и да ги мачкаш, а те ти се качиха на главата и ПАК на нашта. КОГА БГ НАРОД ЩЕ ПОЛУЧИ ВЪЗМЕЗДИЕ ??????
103
1
 
40
 
! Отговори
! преди 13 години
Тая *** и другите *** от БСП що не вдигнаха детските, когато бяха на власт? Хем тогава имаше излишъци и кризата не беше почнала. А когато стачкуваха учителите и възпитателите от детските градини, защо пак нямаше увеличение?Гнусни гадни червени ***!
102
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бунтовете в затвора ще ги вдигате. където ви е мястото!!!
101
1
 
25
 
! Отговори
стг преди 13 години
абе 80 процента от детските отиват за ***, кво става избори ли идват че искат да ги дигат, 48 лв детски по 15 чавета това си е доход за всяка сдухана ***
100
4
 
21
 
! Отговори
хасан преди 13 години
Сус бе ****а ви проста *** такива, на мършав народ - мършави управници, само лаете лаете и надигате ракията, нищо няма да направите, всичките сте еднакви - и червени *** и гердберистки празни кратуни. Аре надигайте си дебелите *** и на работа, че само с плюене не става, идете да побачкате малко
99
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пи мътна вода по лесно се крадът милиони,нали другари от БСП на слука!
98
3
 
41
 
! Отговори
леля Пена преди 13 години
Масларова да върне откраднатото, а детските да се полагат на всяко дете в България, а да не хвърлят прах в очите на хората и да привличат ромския електорат с този трик, който ще е за сметка на работещите и внасящите данъци в държавната хазна!!!
97
3
 
38
 
! Отговори
хай буй преди 13 години
ИМАМЕ НОВИНА-СТАНИШЕВ Е БРЕМЕНЕН!!!
96
3
 
35
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
"Конкретни мерки за компенсация на хората с ниски доходи, поиска в Ямбол бившият социален министър Емилия Масларова."Достатъчно е да конфискуват само това което открадна ти - и на пенсионерите пенсиите им ще скочат най-малко 5 пъти.
95
0
 
31
 
! Отговори
siromah преди 13 години
Не детските,а заплащането на час трябва да се направи.240лв.в някои Европейски страни се изкарват за по малко от 8 работни часа и цените в магазинита са по ниски от наште.Хората работят от 8/минимум/ и много повече евро на час,а ние за0.50 евро.при далеч повисоки цени на ток,тел.парно,храна.
94
2
 
37
 
! Отговори
СВЕТИ ДУХ С КОСАТА преди 13 години
БРЕ,ТАЯ БРАНТИЯ НЕ ДАДЕ ЛИ ФИРА БРЕ ? НАЛИ ЩЯХА ДАЯ ОКОШАРВАТ ? СВИНЯТАМАЙКА НЕ СЕ ДАВАЛЕСНО,МНОГО СЕ Е ОЯЛА...ИЗЯДЕ И ОКРАДЕНАДБАВКИТЕЗАДЕЦАТА,КАКТО НА ВРЕМЕТО ОКРАДЕПОМОЩИТЕЗАДЕЦАТА....ЗАТАЯРАЗПОРЕТИНАСАНО ЕДИН ГОЛЯМ КАЗАН В АДА !!!!
93
8
 
19
 
! Отговори
баи ви ганя преди 13 години
малко са за едно дете а тошко е нащо прасе мисли по същия начин като герб и симпатизантите им папагали
92
7
 
31
 
! Отговори
Тошко преди 13 години
БСП са шайка безотговорни, алчни, безскрупулни типове, генетично имунизирани срещу способността, да оставят след себе си материални творения на ползу роду.Против всякакви протести, организирани от шайката престъпници БСП! Не позволявайте отново да бъдете употребени!
91
3
 
24
 
! Отговори
boze преди 13 години
tazi o6teli nee v zatvora
90
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е. Защото тая стара комун *** отдавна трябваше да е зад решетките!