Царя изобщо не бил изкушен да стане президент

НДСВ тества новия БОРКОР със сигнал за Борисов
Обновена: 24 фев 2011 22:36 | 24 фев 2011 21:18,
99
Царя изобщо не бил изкушен да стане президент
Снимка: НДСВ

Симеон Сакскобургготски не е изкушен да става президент на България, заяви председателят на НДСВ Христина Христова. Тя припомни, че той в началото на живота си е бил начело на държавата.

Ръководството на жълтите няма информация дали е имало среща между Царя и лидера на ДПС Ахмед Доган, на която се е обсъждала подкрепата на Сокола Сакскобургготски да стане държавен глава.

На срещата Доган заявил на своя доскорошен партньор, че ДПС няма намерение да подкрепи Меглена Кунева в битката за "Дондуков" 2.

Лидерът на ДПС бил категоричен, че има само един кандидат, зад когото партията му би застанала и той се казва Симеон Сакскобургготски. Според информацията на в. „Стандарт“ Царя обещал да помисли сериозно върху офертата.

В крайна сметка Христина Христова заяви, че само лидерът на НДСВ може да внесе яснота за това дали се е виждал с Ахмед Доган и какво са обсъждали по време на разговорите.

Тя допълни, че от НДСВ не искат да спекулират с имена за избора си за президентска кандидатура.

„Два мандата президенти на България са били социалисти и сега е дошло време за президент либерал, демократ, който да е 105% европеец“, смята Христина Христова.

НДСВ щяло да участва на президентските избори, като напълно е изключен вариантът за коалиция с „Атака“.

Жълтите подават сигнал до новосформираната структура БОРКОР за извършване на проверка за корупционно поведение на премиера Бойко Борисов, съобщи от своя страна Минчо Спасов, който беше шеф на вътрешната комисия в предишния парламент.

Още по темата

Сигналът е във връзка с публикувания на 14 януари звукозапис от разговор между премиера и директора на Агенция "Митници", в който Борисов иска от Танов да прекрати митническа проверка в завода за производство на бира "Леденика".

От НДСВ искат БОРКОР да даде експертния си анализ и оценка има ли корупционни действия от страна на премиера и да даде отговор какви мерки ще предприеме по случая.

"Отговорите на тези два въпроса ще са тест за безпристрастност. Така ще опровергаете твърдението, че за корупцията се говори само в минало време, както и обвиненията, че БОРКОР е поредната безсмислена структура в българската администрация", посочват от НДСВ в сигнала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: НДСВХристина Христова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
17
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Тази църква трябва да се дизенфикцира основно и освети отново!
53
0
 
20
 
! Отговори
Крадецът от Мадрид преди 13 години
Как да е изкушен като няма кой да го избере. Той номерът на мадридският комарджия минава само веднъж.
52
0
 
4
 
! Отговори
FORY преди 13 години
NDSV i DPS-- tribva da se razsledvat za dosta otkradnati imoti i sdelki s neiasen harakter OSHTETIL BALGARIA!!!
51
0
 
9
 
! Отговори
Жълтур преди 13 години
То пък кой ли те иска Доган желае да го направи президент МАРИОНЕТКА да му го слага после както си желае той вече го е правил зведнъж ама номерчето ви няма да мине и наесен си заминавате с Гоце говноце
50
1
 
6
 
! Отговори
софиянец преди 13 години
мръсното долно инцестче, ще е мега-доволно да отпука всяка давност за гигантските си кражби, да му умрат чаветата начело с *** киро - партията на милен велчев и баща му, след това унуката симеон-хасан - да си го прибере аллах ама се надявам заедно със мама и тате да ги вземе - да точно така издрусалата нимфоманка и дегенериралото спортистче...лично ще ви беся *** мръсни, начело с тебе гадно долнопробно лъжливо *** - погреба надеждите на много хора и ще се въртиш в казана многая лета
49
11
 
1
 
! Отговори
istina преди 13 години
Niama drug svesen balgarski politik osven Zar Simeon. I stiga pluene. Ne vidiahte li zialata komunoidna pasmina kak vi izlaga che ne biaha kostofazi stanishevzi ofcharovzi doganovzi a sega boiko s ZZ pishman polizai i mutri. Pak opomnete se imame nuzda ot lize za pred sveta ne pomiari kato stoianov, kostov stanishef parvanov da ne govorim za segashnata maloumna kombinazia ot mutri milizioneri kradzi koiate e varha na prostotiata.
48
1
 
7
 
! Отговори
xax преди 13 години
Кво беше тва нещо НДСВ ... отбор ли, група по интереси ли, забравих. Но каквото и да е било вече завинаги е обречено да е НПО.А зад цяра и всички партии начело с ГЕРБ и БСП да застанат пак няма да стане Президент. А може и да стане за малко докато не го осъдят за национално предателство и престъпления срещу народа си.Разказах на един познат (не-българин) за историята на царя, идването през 2001, имотите и т.н. Вече 3 месеца се изумява как може да сме такива хора с такива съдилища.
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига сте наричали дъртия крадец "цар".
46
2
 
16
 
! Отговори
ha преди 13 години
Политическите трупове НДСВ ще решава кой да е президент???Тия съвсем са се побъркали.
45
1
 
13
 
! Отговори
До АХ преди 13 години
АХ, Царя е прозвище, като Цар Киро. Затова не се членува. ЦарЯТ, членувано, значи че този който го е написал, заради това, че потъпква основен принцип на Конституцията на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, подлежи на наказателна мярка по чл. еди-кой си (не ми се рови в НК) на еди-каква си НАКАЗАТЕЛНА МЯРКА. Помисли, преди да пишеш глупости АХ, да не те издиря и да сезирам Прокуратурата на Р България! Ние се нагледахме на последния Сакскобургот! И стига с този "Сокол", жалка нахална чавка е, а не сокол!
44
1
 
5
 
! Отговори
PETKO преди 13 години
Gospod gleda, varna go na sina mu!
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно нема кво да крадне, та затова !
42
1
 
9
 
! Отговори
Оле! преди 13 години
хаха, не бил изкушен. Той беше изкушен преди 10 години, но изпусна момента. Сега никой не би гласувал за него.
41
5
 
1
 
! Отговори
impartial преди 13 години
Under Bulgaria's former king, Simeon II, who was prime minister between 2001 and 2005, the country pressed ahead with market reforms designed to meet EU economic targets. It achieved growth, saw unemployment fall from highs of nearly 20% and inflatione under control but ies and living standards remained low.source:news.bbc.co.uk/2/hi/europe/country_profiles/1059735.stm
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ZARSTVO BALGARIA E BILO BOGATO i CHESTITO,RAISKA GRADINA v sravnenie S lainanata prognila republika NA ZLOTO,ustanovena NEZAKONNO...tuk pishat NAKAKVI komsomolzi-OLIGOFRENI,REPUBLIKANSKI OTREPKI,koito osven da huliat NAI-DOSTOINIA BALGARSKI PODANNIK N 1 na ZARSTVO BALGARIA ,nisto dr. NE ZNAIAT.
39
2
 
26
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Достатъчно беше това, което направи досега Мадридския Пришелец :1) Вкара турко-ислямистките крадци на Дога Бей във власта2) Спря през 2002 г. мизерните детски от 8,50 лв. на 700 000 бели децаОще ли си жив Ваше Нищожество ?
38
1
 
20
 
! Отговори
Kрис Бъртон преди 13 години
Как може да пишите за този дъртофелник,та той се насира,ходи с памперси,не може да се стиска.Искате да присвои всички гори в България,тепетата в Пловдив,Стара планина,Родопите ли ?
37
6
 
5
 
! Отговори
AX преди 13 години
ЦарЯТ - не "Царя"
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Царот е едно редко *** размазано от комунистически ботуш. Дърт изкукуригал пиргиш, на кой му дреме кво намерение има.
35
2
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Те е го пускат в селото, той за поп се натиска.....