Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП

Демокрацията е в опасност, притеснява се Михаил Миков
17 мар 2011 21:00,
272
Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП
Снимка: Булфото

Рязкото обедняване и влошаване на социално-икономическата обстановка у нас ще изкара хората на улицата и така ще се стигне до предсрочни избори, заяви в Пловдив бившият вътрешен министър от Тройната коалиция Михаил Миков.

Според него предсрочен вот е вероятен към края на годината, но българите трябва ясно да заявят волята си за промяна на сегашното управление.

"Демокрацията е в опасност, затова БСП иска наблюдатели от ПАСЕ и ОССЕ за местния и президентски вот“, заяви още червеният депутат.

По думите му всички системи в държавата са объркани, а в поведението на ГЕРБ е заложена „умишлена деинституционализация, при това парадно и чрез медиите“. 

Миков припомни, че на 26 март в София ще се състои първият политически протест срещу цялостната политика на кабинета, „която обрича всички сектори на обществения живот“.

"Хората трябва да окажат натиск и да посочат на Бойко Борисов, че не може да се крие зад един или друг министър“, допълни той.

По думите на бившия вътрешен министър има структурни причини за „силната политизация на МВР“.

"Това е последица от недопустимото по законите на демокрацията сливане на политическия и професионалния кабинет във ведомството на Цветан Цветанов. Оглавяването на предизборния щаб на ГЕРБ от силовия министър е нечувано и невиждано в нито един период от българската и европейска история“, каза червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: БСПМихаил Миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наздраве Миков
144
4
 
15
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Имаше период, когато барелът петрол бе 160 долара, а по бензиностанциите бе по-евтин, сега е към 120 и по бензиностанциите е по-висок! Акцизи, акцизи....пладнешки грабегж на народа.
143
4
 
6
 
! Отговори
Сиганин преди 13 години
Тоя мокрия е пропуснал да спомене, че барбекюто на доган също е в опасност.
142
1
 
12
 
! Отговори
RAN UT преди 13 години
БЛАГОДАРИМ НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ -ЗА ВЪЗХОДА И БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА ХОРАТА ЗА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ И НАМАЛЯВАНЕТО НА БЕЗРАБОТИЦАТА!БЛАГОДАРИМ ЗА ДИАЛОГА НА ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА С НАРОДНИТЕ МАСИ!БЛАГОДАРИМ ЗА НАМАЛЕНАТА ДЕМОГРАФИЯ И УНИЩОЖЕНАТА ПРЕСТЪПНОСТ!БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА!БЛАГОДАРИМ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА ХРАНИТЕ И ГОРИВАТА!ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОЧЕСТИ И ПАМЕТНИК ПРИЖИВЕ-ЗА ДА ОСТАНЕТЕ ВЕЧНО В СЪРЦАТА НИ И В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
141
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре,че комуноидите имат пари да дуднат по медийте,иначе отдавна да сме ги забравили.
140
1
 
4
 
! Отговори
gorivo.net/ преди 13 години
на 27.03. са изборите и тогава ще осетите и вие нардната любов!Долу продажната политическа напаст!
139
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Koга българския народ ще разбере,че няма истинска демокрация в България?правиме избори колкото за пред Европа.Да сменяме едни с други,но парите винаги са били и все още са в БКП или БСП както се казва днес.Всички производства са техни.Енергетика,търговия всичко е в техни ръце.В България неможе реално и легално с труд да станеш милионер,без да ти поискат дежурния рекет.За каква демокрация ми говори Миков?Те са си монополисти и ако някой пробие пазара и се труди добре го съсипват от проверки!
138
6
 
12
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
И след като ББ се пенеша за ДПС какво направи, спря ли турцизацията? Спря таратанци, СТРАХ го е едни новини на турски да свали, а да не говорим да поиска Турция да изпълни задълженията по Ангорския договор, а Уорлик става нещо като министър-председател, просто тотална катастрофа и във външната политика.
137
2
 
7
 
! Отговори
вярно е преди 13 години
ГЕРБ=БСП=СДС=АТАКА=ДПС=ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ-ВЛАСТТА Е ЕДНА И ТЯ СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО!БОРБАТА Е БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ-ВЛАСТ СРЕЩУ НАРОД-МАШАТА НА ВЛАСТТА -ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ-ТОВА Е ИСТИНАТА!ВЛАСТТА Е КУПИЛА И ТЕЛЕВИЗИИ И ЖУРНАЛИСТИ И ВСИЧКО Е ОМАГЬОСАН КРЪГ!СЪДА СЪЩО Е ВЛАСТ-И ТОЙ Е В ИГРАТА!
136
5
 
7
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Но каквото и да говорим управлението на Гейб в икономически план, план образование, наука /помните репресиите на Софийски университе и БАН по грузински модел/, план съживяване на бизнеса, изчистване на държавните задължения към бизнеса, социално направление-безработица, здравно направление, свобода на словото и печата и т.н. е просто ТОТАЛНАТА катастрофа. Катастрофираха ни във всички важни направления, поне повините на т-ски на бяха свалили.
135
2
 
4
 
! Отговори
BUNT преди 13 години
ГЕРБ=БСП=СДС=АТАКА=ДПС=ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ-ВЛАСТТА Е ЕДНА И ТЯ СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО!БОРБАТА Е БЕДНИ СРЕЩУ БОГАТИ-ВЛАСТ СРЕЩУ НАРОД-МАШАТА НА ВЛАСТТА -ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ-ТОВА Е ИСТИНАТА!ВЛАСТТА Е КУПИЛА И ТЕЛЕВИЗИИ И ЖУРНАЛИСТИ И ВСИЧКО Е ОМАГЬОСАН КРЪГ!СЪДА СЪЩО Е ВЛАСТ-И ТОЙ Е В ИГРАТА!ЖАЛКО Е ЧЕ ВЛАСТТА СИ ИГРАЕ С ТОЛКОВА НЕВИННИ ДУШИ!ОТДЕЛНИТЕ ЛИЧНОСТИ- В ПОЛИТИКАТА -ИМАТ КАЧЕСТВА И НЕ СА ВИНОВНИ ЗА НИЩО -ТЕ СА МАШИ НА ВЛАСТТА -А НИЕ СМЕ САМО ЕДНИ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ!
134
7
 
15
 
! Отговори
бафанабафана преди 13 години
Е щом Миков го казва, тъй ще бъде! Гербери, еб*вайте си ****ката в дън гори тилилейски!
133
0
 
4
 
! Отговори
сега преди 13 години
ami sega ko praim?
132
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тъжно е че ГЕРБ ни докараха до там, Миков да изглежда като спасител!Фандъкова ни докара до там Софиянски да изглежда като СУПЕР кмет!След Бойко - Станишев със СИГУРНОСТ е по-кадърен!Жалко че Кадиев не е председател на БСП!
131
3
 
24
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
И не забравяйте, че ДПС построи паметник на терористи, които заложиха бомба във вагон за майки и деца.
130
3
 
19
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
Всеки един българин, който не излезе да гласува за някоя българска партия автоматично гласува за ДПС!
129
4
 
17
 
! Отговори
Ивка преди 13 години
И на изборите излезте да гласувате за всички, излезте, защото турците ще го направят! А ДПС за жалост все още не е извън закона, а защо ли?
128
5
 
10
 
! Отговори
ДО 145 преди 13 години
САМО ДАЙ СИГНАЛ ,АЛООО ПАРТИЗАНИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ПО СИГНАЛ ЛИ ЩЕ ДЕЙСТВАТЕ ? ВОЖДА ТИ Е МЪРТВО ПИЯН В МОМЕНТА ,НЕ ГО МЪЧИ ДА СВИРИ ,ВИЖ СТАНИШЕВ МОЖЕ И ДА ТИ СВИРНИ ЗА СИГНАЛ
127
7
 
10
 
! Отговори
ss преди 13 години
Този е *** ,този винаги е бил ***.
126
5
 
6
 
! Отговори
Народен преди 13 години
Само дай сигнал и кажи - кога, къде и с какво.Да окачим кратуните на плета на историята.