Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП

Демокрацията е в опасност, притеснява се Михаил Миков
17 мар 2011 21:00,
272
Ще има предсрочен вот до края на годината, сигурни в БСП
Снимка: Булфото

Рязкото обедняване и влошаване на социално-икономическата обстановка у нас ще изкара хората на улицата и така ще се стигне до предсрочни избори, заяви в Пловдив бившият вътрешен министър от Тройната коалиция Михаил Миков.

Според него предсрочен вот е вероятен към края на годината, но българите трябва ясно да заявят волята си за промяна на сегашното управление.

"Демокрацията е в опасност, затова БСП иска наблюдатели от ПАСЕ и ОССЕ за местния и президентски вот“, заяви още червеният депутат.

По думите му всички системи в държавата са объркани, а в поведението на ГЕРБ е заложена „умишлена деинституционализация, при това парадно и чрез медиите“. 

Миков припомни, че на 26 март в София ще се състои първият политически протест срещу цялостната политика на кабинета, „която обрича всички сектори на обществения живот“.

"Хората трябва да окажат натиск и да посочат на Бойко Борисов, че не може да се крие зад един или друг министър“, допълни той.

По думите на бившия вътрешен министър има структурни причини за „силната политизация на МВР“.

"Това е последица от недопустимото по законите на демокрацията сливане на политическия и професионалния кабинет във ведомството на Цветан Цветанов. Оглавяването на предизборния щаб на ГЕРБ от силовия министър е нечувано и невиждано в нито един период от българската и европейска история“, каза червеният депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Още по темата: БСПМихаил Миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
2
 
11
 
! Отговори
МОНИ преди 13 години
Е ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ КАТО ВСИЧКИ СТЕ *** ВСИЧКИ ДЕТО СТЕ В ПАРЛАМЕНТА И НДСВ СЕ УСРАХТЕ
164
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като вземеме електората на БСП като го умножиме по 3 и ще получиме бройката на хората които биха наплюли лъжливата комуноидна пасмина с отвращение право в лицето.
163
3
 
2
 
! Отговори
ot negramoten lud преди 13 години
drugari i drugarki,balgariq.ne za 1 pat,vi kazvam ce gerb ne stavat.ako imate um balgari ste razberete ce gerb ne stavat.davam vi8 primeri.1-zaplati gerb dignahali ne.2-pensii gerb dignali ne.3-zdraveopazvaneto kak e,zle.4-gerb hlqba dignahali da...ima i dr,precini ce gerb ne stavat.a kato dignat i toka,s tez zaplati,ste mrem.drugari s benzina ko stana,taka ste e cada.do kato gerb e na vlast.dolu gerb.balgariq, ne deite glasuva za gerb.da probvame vmro,tez ne sa beli na vlast.dolu gerb.samo vmro
162
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С 10 пенсионери,3 *** чавета,2 форумни плъха,платени медийни изяви,подкрепа на двама трима олигарси и няколко *** от провинцията предсрочни избори няма как да станат.
161
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе Миков ...земи си 2-3 декара царевица в КУЛА ....и не се прави на топ политик...
160
3
 
3
 
! Отговори
ivan преди 13 години
Miko po tiho Gerb mnogo vi plahi noi da ima izbori pak nqma daste vie na vlas taka 4e kakvo se radvate utrepki
159
1
 
14
 
! Отговори
Марк преди 13 години
Другарю Миков, както и да ви погледне човек вас - социокапиталистите вие просто сете една отврат предизвикваща свивания в стомаха и драйфане!И от марксистка гледна точка сте си едни предатели, и от националистическа гледна точка сте пак предатели! Да ви погледне човек и от гледна точка на западните десни партии - ами вие сте тези дето щяхте да унищожите "мръсните империалисти" т.е. пребоядисаните бивши врагове , на които Запада естествено трябва да е луд за да има доверие!Даа, др.Миков за бокл
158
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както и да го гледа човек, това е истината. Пълна некомпетентност и безпорядък цари във всички сфери. Колкото по-скоро, толкова по-добре за народа.
157
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ме интересува кой го казва. Бойко трябва да си ходи.
156
1
 
5
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
da izlizat horata i da vi napykat prostite kratyni na vsichkitam sbirshtina nekadarnici , 5 miliona harod ne mojete da opravite bezdarnici ,da vi otnemat grajdanstvoto i na niakoi ostrov ili na edin slep i v moreto tam vie miastoto .
155
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунист, притесняващ се за демокрацията!Тези вече не се траят!
154
4
 
9
 
! Отговори
знаещ преди 13 години
Мишо прасни още няколко шота и изборите ще станат след два месеца!Аз например утре ще ходя да чукам една дето за нищо не става,ама без пари е тъй!Вие обаче с многото пари да я докарате до тук,еееее,аре скрий се бе.....и *** за зеле не става от вас...
153
3
 
7
 
! Отговори
Марк-марксиста преди 13 години
Другарю Миков, тъй като Другаря Стален не е възможно да стане от гроба , за да въздаде справедливоста за поруганите марксистко-ленински идеи от БКП/БСП, то да ви запитав нещо хо-реално:Какво ще стане с вас социокапиталистите от БСП , ако неочаквано Китайската Червена Армия пристигне и ни "освободи"?
152
3
 
8
 
! Отговори
papi преди 13 години
И да има предсрочен вот, другари - не виждам вас това какво ви брига. Те поизмряха вече повечето ***, дето гласуваха за вас. Пък другите ги е налегнала такава една летаргия, че хич и няма да се разгласуват. А като се събудят (щото им къркорят червата) - ще хванат и ще изметат всичката лъжлива и крадлива ***, дето още седи по парламенти и държавни постчета...
151
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако Демокрацията е това, което се случва от 20 години и е в опасност , значи идват добри времена...
150
5
 
16
 
! Отговори
PENE преди 13 години
Да има избори до края на годината !? Ще е супер ! ! !Само не виждам , какво ги топли това *** !? Тях вече ги видяхме , колко могат !Но иначе съм съгласен - Тиквата трябва да си ходи , че ни съсипа и от смях и от простотии и от популизъм и от скандали и от липса на решителност и от ....... !С две думи - стига толкова експерименти с ПОЖАРНИКАРИ на Премиерски пост !
149
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До площадката на Белене съществува разломна зона. В това се съмнявали още през 1997 г. тогавашните корифеи в българската енергетика, разкри Хиновски. Навремето 22 души, тогава начело на енергетиката, са били събрани на технически съвет от енергийното министерство, за да се произнесат дали да продължи спряното строителство на "Белене"."24 часа" се сдоби с документа от заседанието, за който са се носили много слухове през годините. В него пише: "Съмненията за съществуване на разломна зона в близост до площадката не позволяват вземане на решение за строителство на АЕЦ до изясняване на проблема."
148
2
 
6
 
! Отговори
Марк - марксиста преди 13 години
Другарю Миков , ако Др. Сталин стане от гроба ще ви изправи до стената всички предатели на комунистическата идея!
147
0
 
2
 
! Отговори
барбекуто преди 13 години
Както казва Чаплин във филма Великия диктатор - Demokracy shtonk!!! Chudo na chudesata!!! Komunist i demokracia!!!
146
2
 
1
 
! Отговори
реалист преди 13 години
ше има ,*** на 36 май ... D D D