На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП

Червените обявиха първи април за "Деня на ГЕРБ"
Обновена: 1 апр 2011 17:30 | 1 апр 2011 17:29,
808
На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП
Колаж: БСП

"Време е да се вслушате в думите на премиера, че съжалява, че е съставил правителство, и грешката да бъде поправена".

Това заяви на депутатите от мнозинството депутатът от БСП Ангел Найденов, който от парламентарната трибуна прочете декларация по повод първи април – Деня на шегата.

Още по темата
"Първи април е Денят на ГЕРБ заради обещанията на тази партия още преди да дойде на власт", каза Найденов.

В декларацията на червените не на шега се посочва, че част от обещанията на правителството са били за запазване и откриване на нови работни места, а регистрираните безработни са се увеличили със 100 хиляди.

"Да не говорим за химерата за създаване на фонд за подпомагане на земеделските производители", добави Найденов и посочи, че броят на осигурените лица е намалял с 237 000.

"Не мисля, че на селскостопанските производители им е смешно, че вече има трети шеф на ДФ „Земеделие”. Ами магистралите върху пепел? Не е смешно, тъжно е. Запомнете, че на лъжата мандатът е къс", каза депутатът.

"Лъжа беше, че от юли 2010 г. ще въведете механизъм за увеличаване на минималната работна заплата и пенсиите. Новото обещание: че те ще си стоят замразени до 2013 г. Човек да го е страх какво ще последва след края на това управление. Как да не ви честитим първи април, след като толкова се потрудихте?", добави Найденов.

По думите му няма нужда да се припомня, че всички обещания от управляващите отиват в хладилника.

"Във вашия хладилник обаче, защото в този на обикновения българин отдавна няма нищо. Приехте данък „колиба” вместо данък „лукс", припомни депутатът.

Според него икономиката на България вече 2 години си почива и чуждите инвеститори са спрели да инвестират.

"Битката е тежка и затова включихте и агентите на ДАНС. Беше прекратена практиката да се трупа фискален резерв. На Тройната коалиция й трябваха 4 години, за да удвои резерва, а вие го харчите с лека ръка", отбеляза Найденов.

По думите му смешките на правителството в България не се отразяват здравословно на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


808
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
736
2
 
5
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
До754Помисли ,това ли беше причината или татко и мама те пратиха там писар ,за "да не се мъчи детето" ?Усетил си иронията ,но аз не я крия.Такива като теб добре ги познавам,защото съм им"сърбал попарата"Бъди здрав!
735
3
 
5
 
! Отговори
#766 преди 13 години
ti maj si samo dolen intrigant :)
734
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Комунистите от СДС, БСП, ГЕРБ, АТАКА, РЗС, ДПС и т.н. са най-големите крадци и лъцжци, участвали в управлението на България!
733
11
 
12
 
! Отговори
Владо преди 13 години
А за кой да гласувам бе комунисти долни.За вас ли.В България се ходи на избори за да се гласува "против" а не "за".Сергей и компания много бързо забравиха ,че 2009 пред парламента биеха ученици и стари хора, а полицията беше повече от мач Левски-ЦСКА .По долни и крадливи хора от комунистите НЯМА цялата им идеология се крепи на ЛЪЖАТА И МАНИПУЛАЦИЯТА .Но това ще е така докато народа не се реши най-после да вземе нещата в свой контрол ,не ща ЕС а чиста и свободна БЪЛГАРИЯ сами трябва да го сторим.
732
7
 
10
 
! Отговори
Тиква-Кратуна-Пипон преди 13 години
Тиква-Кратуна-Пипон, Пинкьо, ***, ко изобщо е тоя симпатяга дека дедо му са га утрепали с тояги а он, Той ***, май също е трепнал некой друг.еее там на една яхта дека се возии-они сите скоропостижно починаха от смърт 4рез умиргане на кръстопътя ...както и тоя, дека одеша да посрбва бирата...като се замислим, оно иде ред на футболистите да си починат умрели от смърт..и митничарите, па теа напрао ти казвЪм, шъ мрът , ка си почивЪт преди да им се усмрти инфаркто..
731
2
 
8
 
! Отговори
Р.Овч. преди 13 години
Народният представител от БСП Румен Овчаров остана без заплата. До личния бюджетен трус се стигнало, след като частен съдебен изпълнител запорирал възнаграждението му в парламента заради изгубено съдебно дело, по което депутатът трябвало да плати разноските. През 2007 година Овчаров завежда дело за клевета срещу Илия Божинов, който твърди, че бившият министър на икономиката и енергетиката е лобирал в полза на фирма Фронтиер, съобщава TV7. Той обаче губи делото и в края на 2009 г.
730
4
 
12
 
! Отговори
до правителството преди 13 години
Решението на проблема от правителството е по лошо от самия проблем
729
13
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
Борисов е най-необразованият, най- нискокултурният,най-елементарният управник,който България е имала от времето на Ивайло свинаря насам...
728
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БЪЛГАРИЯ ДРАСТИЧНО СЕ ВЛОШИ ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА.България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 преди 1 год. и 8 месеца 1.80 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Борисови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарим ти Борисов:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ОТ КАКТО Е ДОШЪЛ БОРИСОВ НА ВЛАСТ ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РАЗПЛАЩАНЕ И НЕ СЕ ДЪРЖАТ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛБАРСТВАТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.
727
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вицепремиерът Дянков изплаща ипотечен кредит в размер на 540 000 долара на къща за 2 млн. долара със заплата 3182 лева ...Блажиш ли дедо попе, блажиш ли.
726
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
07.06.2010 г. Бюджетна измама за над 1 млрд. лв. на Бойко Борисов и Дянков Симеон Дянков обяви сензационно, че правителството е открило скрити задължения на предишното правителство за 2,15 млрд. лв. за 2009 г.Премиера Бойко Борисов и финансовия министър Симеон Дянков са хванати в голяма лъжа и манипулиране на данните за държавния бюджет, представяни пред обществото с цел двамата да прикрият своя провал и да прехвърлят вината на предходното правителство. Дянков и Борисов е трябвало да избират между лъжата и признаването на пълния си провал. И са избрали лъжата.Бюджетът за 2009 г. завърши с кешов дефицит от 530 млн. лв. Официално записаният в Евростат дефицит на България за 2009 г. беше с близо 400 млн. лв. повече В началото на юни 2010-та правителството внесе в парламента актуализация на бюджета за 2010 г. То залага касов дефицит от 3.3 млрд.лв. Там обаче има само 660 млн. лв. за покриване на стари задължения към бизнеса. Въпросът е какво става с останалите обявени задължения известните 400 млн. лв. плюс "откритите" преди два месеца 1,5 млрд. лв. Губят се поне 1,2 млрд. лв. Единственият логичен отговор е, че никога не е имало такива задължения. И ако има някакви задължения, те са други (например към болници, невърнато ДДС и др.), а не "откритите" през април 2010-та. Тоест това са задължения на сегашното, а не на предишното правителство.СИМЕОН ДЯНКОВ Е САМО ЕДНА ОТ ПИОНКИТЕ НА БОРИСОВ И ЗНАЕ, ЧЕ АКО НЕ Е ТОЙ ДРУГ ЩЕ СЛОЖИ БОРИСОВ НА НЕГОВО МЯСТО.ПРОБЛЕМА НА ДЪРЖАВАТА Е И СИ ОСТАВА БОРИСОВ КОЙТО Е НАКАЗАНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА ТОВА, ЧЕ ПАК ИЗБРА КОМУНИСТ ДА ГО УПРАВЛЯВА.27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия.
725
7
 
6
 
! Отговори
ДВЕ ЛИЦА преди 13 години
ГЕРБСП НИ СЪСИПА.
724
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
''''''''''''''''''''''''''засега ГЕРБ най-малко лъжат, повечето обещания ги изпълняват- отвличанията спряха- Доган му събориха барбекюто и го навряха в *** ***- заменките спряха- метрото и магистралите се строят- бюджетния дефицит е в разумните под 3% въпреки кризатадоволен съм''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Е ТВА БЕШЕ ПЪЛЕН СМЯХ :DЖАЛКА ГЛЕДКА НИЩО ПОВЕЧЕ
723
6
 
5
 
! Отговори
Ти-То-Ти преди 13 години
Отличен 6 за колажа
722
2
 
6
 
! Отговори
750 за сведение преди 13 години
Драги 750, аз като неблагонадежден, независимо, че бях висшист, служих редник в трудови войски.Не се напъвай да иронизираш.
721
7
 
7
 
! Отговори
ГЕРБЕР с Уазка преди 13 години
Таз седмица защо няма протести............за пари ли закъсаха *** ?
720
5
 
6
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Няма значение ,че в Бг. на лъжата мандатът е къс . Както виждам на лъжата носът е дълъг и може да го навира навсякъде ,боли го Бойко онази работа,че мандатът му е къс !
719
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе хора ,спрете бре! Всички от ГЕРБ са бивши и настоящи комунисти. Това е свръх идиотщина , хем плюете против комунистите ,хем защитавате ГЕРБ. Супер налудничаво е! Никой не ви вярва и не ви се връзва на глупостите!Какво целите с тоя спам? Да се махнат хората от сайта или да кажете нещо?
718
2
 
6
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
До 747Явно много си "навътре" с т.н. "безпартиини комунисти".Сигурно си бил партиен секретар или партиен работник.Аз за съжаление не бях нито от едните ,нито от другите.Не участвах нито в масова ,нито в касова ,нито в РМД приватизация- и за това сега съм един пенсионер чакащ благоволението на управляващите за индексации,увеличения ,надбавки ит.н. "бонуси."Но това е мой проблем.Твоят проблем е ,че не можеш да търпиш чуждо мнение- това е от марксиско-ленинската ти закалка.Ще се оправиш-има време.
717
5
 
6
 
! Отговори
PR maker преди 13 години
Ха сега си преставете колажа на ГЕРБ за хамстера........един к*р ще му стърчи от устата, *** за да символизира коалцията им с доганя