На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП

Червените обявиха първи април за "Деня на ГЕРБ"
Обновена: 1 апр 2011 17:30 | 1 апр 2011 17:29,
808
На лъжата мандатът е къс, разпениха се от БСП
Колаж: БСП

"Време е да се вслушате в думите на премиера, че съжалява, че е съставил правителство, и грешката да бъде поправена".

Това заяви на депутатите от мнозинството депутатът от БСП Ангел Найденов, който от парламентарната трибуна прочете декларация по повод първи април – Деня на шегата.

Още по темата
"Първи април е Денят на ГЕРБ заради обещанията на тази партия още преди да дойде на власт", каза Найденов.

В декларацията на червените не на шега се посочва, че част от обещанията на правителството са били за запазване и откриване на нови работни места, а регистрираните безработни са се увеличили със 100 хиляди.

"Да не говорим за химерата за създаване на фонд за подпомагане на земеделските производители", добави Найденов и посочи, че броят на осигурените лица е намалял с 237 000.

"Не мисля, че на селскостопанските производители им е смешно, че вече има трети шеф на ДФ „Земеделие”. Ами магистралите върху пепел? Не е смешно, тъжно е. Запомнете, че на лъжата мандатът е къс", каза депутатът.

"Лъжа беше, че от юли 2010 г. ще въведете механизъм за увеличаване на минималната работна заплата и пенсиите. Новото обещание: че те ще си стоят замразени до 2013 г. Човек да го е страх какво ще последва след края на това управление. Как да не ви честитим първи април, след като толкова се потрудихте?", добави Найденов.

По думите му няма нужда да се припомня, че всички обещания от управляващите отиват в хладилника.

"Във вашия хладилник обаче, защото в този на обикновения българин отдавна няма нищо. Приехте данък „колиба” вместо данък „лукс", припомни депутатът.

Според него икономиката на България вече 2 години си почива и чуждите инвеститори са спрели да инвестират.

"Битката е тежка и затова включихте и агентите на ДАНС. Беше прекратена практиката да се трупа фискален резерв. На Тройната коалиция й трябваха 4 години, за да удвои резерва, а вие го харчите с лека ръка", отбеляза Найденов.

По думите му смешките на правителството в България не се отразяват здравословно на гражданите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


808
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
716
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Крадеца вика дръжте крадеца а комуниста вика бийте комунистите.
715
10
 
8
 
! Отговори
До 746 преди 13 години
Знаеш ли драги, кои бяха по противни от комунистите - безпартийните комунисти. Това бяха така да се каже бащ гъзолизците.Никой не твърди, че ББ е идеален -- може би е даже посредствен, но на фона на тази *** която ни управлява допреди година и половина той е месия.Избирай или си безпартиен гъзолизец, другата алтернатива е да си просто ***.
714
3
 
7
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
До 745Не знам с какво си "напълнен",но твърдо не със "сиво вещество"Не съм бил комунист ,но твойте идоли са били.Това обаче не е най-важното.Направи си труда и виж колко лъжи е изрекъл Б.Б.и ще разбереш ,че написаното в статията е вярно.Спомни си колко "бисера "са излезли от неговата уста и ще разбереш ,че тези които го критикуват имат право.Не съм съгласен с просташките обиди нито към политиците ,а най-малко към Премиер ,Президент-те представляват държавата ни.Не сме на мач..
713
11
 
12
 
! Отговори
Напъплен преди 13 години
Форума пак е напъплен от безмозъчните комунисти.Писанията им имат определено характер на самозадоволяване (онаниране). Четат си глупостите, състезават се по-юнашко оплюване. Другари, приличате на оперетъчни герои - при това определено посредствени.Това е последното неща което може да правите -- да пишете в последната трибуна която ви е останала ДНЕС.БГ.Определено изпитвам удоволдствие да чета дебилните ви пледоарии -- да видиш комунисти изпаднали в отчаяние, това е отрадна картина.
712
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта...... още КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ***, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!
711
8
 
9
 
! Отговори
мразч герб преди 13 години
радвам се 4е има толкова коментарии за този измамник искам сега да отвори саита и да види народа колко го оби4а и ако е мьж на какавто се прави а тои е един страхливец в живота да си подаде моментално оставката мисля 4е народа 6те се радва
710
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НАИСТИНА СЕ РАЗПЕНИХА КРАДЦИТЕ !!! КАК СТАНА ТАКА ЧЕ КРАДЦИТЕ ВИКАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ" ПО-ГОЛЯМА НАГЛОСТ ОТ ТАЗИ НА КОМУНИСТИТЕ НЯМА И НЯМА ! А ГЕРБ СЕ ОКАЗАХА ЦВЕТЕ В СРАВНЕНИЕ С ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 20 Г. И НИКОЙ ДА НЕ СИ ПРАВИ ИЛЮЗИИ ЧЕ БЕДНОТИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ Е ПРЕЧИНЕНА ОТ ГЕРБ.ТЯ Е РЕЗУЛТАТ ОТ 20 ГОДИШНО ОГРАБВАНЕ И ЯРОСТНО КРАДЕНЕ НАЙ-ВЕЧЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ !!!
709
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бившият вътрешен министър Румен Петков е давал информация на американското посолство, срещу което е получил зелена карта - става ясно от американска дипломатическа телеграма публикувана от Wikileaks. От грамата изпратена от посланик Уорлик на 15 февруари 2010 г. излизат подробности и за скандала със СРС-та, който гръмна година по-късно. Петков е докладвал на посланика, че още през октомври 2009 г. назрява конфликт между Първанов и Борисов за разпределението на печалбата от безакцизния алкохол. Борисов оспорил схемата 50:50, за която се споразумял с Първанов след изборите и поискал 70:30 в негова полза - споделил Петков. Битката се разгоряла с пълна сила след като Борисов наредил на Ваньо Танов да провери основно бирена фабрика, която отчислявала по-големи суми на Първанов. Проверката се случила през ноември 2009. Танов обаче се престарал и издал заповед за отнемане на лиценза, което предизвикало намесата на Борисов, позната от разговора с Танов изтекъл в медиите. Затварянето на фабрики не влизало в сметките нито на Първанов, нито на Борисов, тъй като секвал потока от приходи, независимо от споровете за разпределението му - разяснил Петков, който предоставил на американците и флашка със СРС-та изтекли през негови хора в службите. Това не е първото донесение на Румен Петков, който бил редовен сътрудник на американското посолство, отбелязва Уорлик. Той пита Държавния департамент кога ще бъде готова зелената карта на бившия вътрешен министър. Уорлик предлага също в грамата, която е с класификация "top secret", да се използва момента с получаването на зелената карта, за да се изгради алиби на особено ценния сътрудник Петков. За целта е уместно да се предизвика скандал като се отнеме американската виза на бившия вътрешен министър, на което той да отговори с нападки срещу американците, пише Уорлик. Всъщност, като приносител на зелена карта Румен Петков няма нужда от туристическа виза и е нормална практика тя да бъде анулирана, подчертава Уорлик. Последвалите събития напълно потвърждават изтеклата от Wikileaks информация за истинските причини на скандала с американската виза на Румен Петков.
708
12
 
12
 
! Отговори
Браво на Герб преди 13 години
THIS ->засега ГЕРБ най-малко лъжат, повечето обещания ги изпълняват- отвличанията спряха- Доган му събориха барбекюто и го навряха в *** ***- заменките спряха- метрото и магистралите се строят- бюджетния дефицит е в разумните под 3% въпреки кризатадоволен съм
707
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как стана така че едни крадат а парите отиват в други,за които медиите не пишат че крадат.
706
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бсп-то е като селски клозер, всички пикат и *** у дупката, а те се радват, че искат и още.... Стига с тея напани другари комунисти, народа не ви ще.... москва не вярва на дезинформации и лъжи от червена ***!
705
6
 
8
 
! Отговори
Крис преди 13 години
От какво си доволен бе кавал , какви обещания спазват, че нещо не ми е ясно? Какви барбекюта , какви 5 лв, доган има палати , те бутнали една тухлена постройчица и вече голяма работа станала...
704
3
 
6
 
! Отговори
Тошко преди 13 години
Откак оттече Лъчо -мозъка, в герб се оказа, че само той е имал мозък
703
5
 
10
 
! Отговори
няма, няма.... преди 13 години
Има ли пилот в самолета на работливия *** боко- картоффа
702
7
 
12
 
! Отговори
vaderoo преди 13 години
Ей тва мръсно животно е комуниста, като хиена...само дебне кой ще изтърве кокала и налита. Само дето си остава същото смърдящо животно!Хора, учете децата си, че 'комунист" е *** дума и се използва за нарицателно за крадец и лъжец!
701
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 728Аз, не съм доволен от управлението на ГЕРБ, не са изтребили до крак мръсната мафиотска организациа - бсп, членовете й и затрили червения й сайт днес.бг
700
8
 
10
 
! Отговори
dancho преди 13 години
Комунистите са най мръсното племе на земята всичкида ги товарат на вагони и във фукушима
699
2
 
10
 
! Отговори
Костов преди 13 години
Ох, да идват изборите, че Бойко да се разсърди и на народа, по пример на Костов! После няколко годинки не му гледахме "евроинтегрираната" физиономия. Де късмет, де!
698
4
 
9
 
! Отговори
Obsrver преди 13 години
Генади, я кажи колко точно намаза от блажната баница ? ..... ако не те е срам!
697
5
 
10
 
! Отговори
ввв преди 13 години
Генадииии,ти или си сляп,или нещо си се объркал мойто момче!