ДПС: Случаят в Пещера е скандалът на прехода

"Няма как Борисов да остане безучастен", смятат от партията на Доган
19 апр 2011 17:45,
67
ДПС: Случаят в Пещера е скандалът на прехода
Снимка: Булфото

Случаят с ученическото състезание в Пещера, на което децата сглобяваха лозунга "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни", е може би най-големият скандал на 20-те години преход. Това каза заместник-председателят на ДПС Лютви Местан.

Според него това е връщане към най-ужасните рецидиви на тоталитарната държава. 

"Трябва да има тотална реакция за разграничаване от страна на ръководството на ГЕРБ и на просветния министър", посочи Местан.

Според зам-председателя на партията няма как Бойко Борисов да остане безучастен към случилото се и като премиер, и като лидер на ГЕРБ.

Още по темата

От ДПС са обсъдили и представените от вицепремиера Симеон Дянков проектопромени в конституцията и в Закона за устройство на държавния бюджет, свързани с Пакта за финансова стабилност.

"Продължаваме дискусията с позитивна нагласа да подкрепим идеята", коментира зам.-председателят на ДПС Алиосман Имамов.

Резервите на ДПС са свързани с това, че никъде не е заложено фундаменталното положение, че всяка политика трябва да има като основа повишаване на производителността на труда, което води съответно до намаляване на безработицата и увеличаването на доходите, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: пещераДПСЛютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
borisov e na vlast i bezrabicata raste vse pove4e e nalie glava na podzemnia sviat bg 6e zativa vse pove4e tokato boiko e na vlast
65
0
 
1
 
! Отговори
АРКАН преди 13 години
Курбан Смаилов(Корман Исмаилов) - язък вече не е в групата на ибрикчиите.*** са тези които са участвали в ритуала на подмиването подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи *** на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати. Човекът на върха на империята, султанът, е имал, не един или двама ***, а цяла сюрия, предвождана от ГЛАВНИЯ *** същински жрец в храма на султана. При султана, подмиването като ритуал достига своята кулминация с действието ЧАЛАМБА
64
0
 
3
 
! Отговори
В. преди 13 години
Този Лютви се налапа не по-малко от Доган и сега реве, че им взеха кокъла.
63
1
 
3
 
! Отговори
В. преди 13 години
Този Лютви не по-малко се нагуши от Доган. Защо ревнаха дъртите политически к. от БСП, ДПС, НДСВ и присъдружните им партийки. Ами взеха им дебелия комат от устата. Въпросът, че го налапаха други мафиоти.
62
2
 
3
 
! Отговори
В. преди 13 години
Братя, вижте какво става!Тези дърти политически мошеници - ДПС, БСП, НДСВ и присъдружните им партийки и "непартийни" организации гледат и калта под ноктите, за да се заяждат, да пищят, да призовават неверниците, да храчат. Няма да ги защитавам онези от ГЕРБ, ама щом тези мерзавци толкова ги нападат, явно яко са им духнали под опашката! А този Лютви, какво да го коментираме, той не по-малко се нагуши от Доган.
61
3
 
5
 
! Отговори
дпс-герб преди 13 години
СРАМ ЗА ГЕРБ,СЛЕД КАТО ТАКАВА ТОТАЛИТАРНА ПАРТИЯ КАТО ДПС ИМ НАТРИВА НАГЛАТА МУТРА.И ПЪЛЕН РЕЗИЛ.КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА СЛЕД КАТО ВСИЧКИ- ОТ ПОСЛЕДНИЯ ЕЛЕКТОРАНЕ ПЪЛНЕЖ НА ГЕРБ- ДО НАЙ-ШУМНИЯ/НЕ ДОБРИЯ ИЛИ ИЗВЕСТНИЯ/,А НАВЕДЕНИЯ ГРЪМОГЛАСЕН "ЖУРНАЛИСТ"СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ПРАВЯТ С*ВИРКИ НА... ЗНАЕТЕ КОГО.
60
3
 
6
 
! Отговори
чичо преди 13 години
Е, браво, намерихте проблема! Всички ченгета, ДПС мекерета, вън от парламента, точно сега ви е момента! Най-добрата защита е нападението, вашата работа е всичко Мара втасала и тн.. Мошеници и търгаши, голям въпрос за Пещера!!!
59
4
 
5
 
! Отговори
скандал преди 13 години
за скандал ми говори този АГЕНТ НА ДС / а сега,разбира се, съюзник на комунистите,21г. след кариерата си в ДС/, за скандал ще ми говори той,след като СКАНДАЛ е ,че цялото ръководство на ДПС е от агенти на ДС, а сега са ДЕПУТАТИ, просто невиждана по света наглост. той ще ми чете морал, наглецът...
58
4
 
2
 
! Отговори
? преди 13 години
otkoga BG problemite , zasyagat ,TALIBANITE OT Dpc. vzemayte si NASRANITE SHALVARI I HVASHTAYTE BAIRA KUM mALKO TURNOVO.,,,baktunnnn
57
0
 
0
 
! Отговори
ТЕ40 преди 13 години
ДО 39 тези които плюят са платени......
56
1
 
6
 
! Отговори
до39 това е скандал преди 13 години
Избирателите в Кърджали нараснали с 80 00005.07.2009 09:48300Над 220 000 гласоподаватели днес в областта при 146 000 на евровотаСнимка: БГНЕСС близо 80 000 повече са избирателите в област Кърджали в сравнение с евровота.Това са основно наши изселници в Турция, които са двойни граждани и имат право да гласуват на изборите за български парламент.Много от тях вече пристигнаха у нас, за да упражнят своя вот.Изселниците прииждат в Кърджали с коли и автобуси. Колко са превозните средства, не е ясно, защото освен автобусите, пътуващи по редовни линии, идвали и извънредни.Те не се движели по график, спирали за минути извън автогарата и веднага потегляли за съседни общини, съобщава БНР.Броят на автобусите обаче бил по-малък в сравнение с предишните парламентарни избори, когато в Кърджали пристигнали над 200 коли.Изселници от Бурса разказват, че са тук, за да подменят паспортите си и да гласуват.По думите им съчетават двете неща с почивка у нас, въпреки че в Турция са разкрити 123 изборни бюра.Те отричат намеса на изселнически дружества в организацията на пътуването им до България.Над 220 000 избиратели фигурират в списъците в Кърджали за днешния вот при 146 000 на евроизборите.В града ще гласуват много от мажоритарните кандидати, сред които е лидерът на ДПС Ахмед Доган.В 90% от секциите в Кърджалийска област, основно в общините Черноочене, Ардино и Джебел се говори само на турски език, съобщават наблюдатели от ГИСДИ.Поради тази причина застъпниците на политическите партии, различни от ДПС, не могат да следят законосъобразността на изборния ден.Секретарят на комисията в село Железник, община Черноочене, отваря всяка бюлетина, преди да бъде пусната в урните.Подадена е жалба до РИК за спиране на изборния процес. Това са само част от грубите нарушения, с които е започнал изборният ден в 9-и кърджалийски многомандатен избирателен район, съобщават от ГИСДИ.Застъпници на ПП ГЕРБ не са допуснати в избирателните секции в селата Пряпорец, Железник и Каняк.Секция номер 3 в Джебел е преместена.В село Костино са дописани на ръка избиратели към основния списък.
55
2
 
5
 
! Отговори
социолога Кънчо преди 13 години
Мисля,че скандала на прехода е огромния хонорар на хидроинжинера Доган за Цанков камък,а не някаква торта със свещички
54
1
 
3
 
! Отговори
39 преди 13 години
Мила Родино, как да те опазим от глупави псевдородолюбци ??? Те ще те затрият по-бързо и жестоко от всичките ти явни врагове! Моето мнение за турците в България: трябва така да си организираме държавата, че те да се гордеят с българските си паспорти и сами да се наричат българи! Ние сме мнозинство. От нас зависи. Но, уви, няма как да стане, след като самите ние се държим като жалко малцинство. Повече самочувствие, братя! И светли, християнски празници. Съединението прави силата!
53
0
 
2
 
! Отговори
От 39 преди 13 години
Благодаря на всички, които ми слагат минуси и ме оплюват. Само потвърждавате тезата, че мислите с некоя друга част на тялото си. Ясно е, че БКП/БСП/ДС създаде ДПС. Ясно е, че НДСВ беше първият опит за генно политическо инженерство. Обаче май на вас не ви е ясно кой управлявава Кооперативна Банка, какви пари се въртят в нея, кой е Делян Пеевски и какво по-точно се случи на Доган. (Отговорът е "нищо" при управлението на ГЕРБ).
52
3
 
3
 
! Отговори
Урааа! преди 13 години
Урааа! Толкова съм щастлив! Вече виждам светлото бъдеще - във всяка класна стая портрет на ББ и под него безсмъртният лозунг от светлото комунистическо минало: "Благодарим ти , партийо любима, за нашето щастливо детство!"
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз не съм фашист и уважавам българските граждани от турски произход, но тази ваша фашистка партия не уважавам, още по-малко този нахалник, дето се държи сякаш БГ му е башиния. Мразя ДПС заради това, което прави с членовете си. Тази партия е опасна за БГ. Ако си обикновен турчин, нямам нищо против теб, но против ДПС, БСП, БКП,ДС, НДСВ имам и то много.
50
1
 
0
 
! Отговори
... преди 13 години
navremeto dqdo mi e kriel po tavana si domashno vino i rakiq, a sega az kriq jivotnite kudeto namerq che toku vij gi izkarali bolni ot neshto si. razlika mejdy komunizma i segashnata psevdo demokraciq ne vijdam az. dotuk dokaraha durjavata ni tez klouni
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало,49 ние ще вървим в Туркистан,ама ти и такива като теб и на луната нямате място.Гаден фашист!
48
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скандален е, да, ама вие пък съвсем се забравихте с вашата тоталитарна и вредна за БГ партия, която трябва да се забрани със закон, та си тръгнал други да критикуваш. Ай сиктир от тук!!!!!!!!!!!!!!! Марш в Туркистан, *** гаден!
47
1
 
1
 
! Отговори
Ани преди 13 години
Гербери - Няма нищо вечно,никой не е вечен!!!