ГЕРБ наказа депутатката Красимира Симеонова

Вече няма да е общински ръководител и зам.-шеф на комисия
Обновена: 20 апр 2011 14:54 | 20 апр 2011 14:35,
105
ГЕРБ наказа депутатката Красимира Симеонова
Красимира Симеонова. Снимка: ГЕРБ

Изпълнителната комисия на ГЕРБ наказа депутатката Красимира Симеонова заради скандалния случай с ученическото състезание в Пещера, на което деца редиха лозунг "Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни".

Симеонова е освободена от поста общински ръководител на ГЕРБ в Пещера.

Изпълнителната комисия поиска отстраняването й и от зам.-председателското място в парламентарната комисия по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите към парламента.

След скандалния случай Красимира Симеонова се оправда, че е била подведена от младежката организация на ГЕРБ, но заяви, че поема цялата отговорност за случая.

Депутатката определи решението на партийното ръководство като правилно.

"Това е справедливо, тъй като когато човек направи грешка, той трябва да плати за нея", каза още Симеонова.

Премиерът Бойко Борисов определи във вторник поведението на Красимира Симеонова като недопустимо и изрази надежда партията да я накаже.

"Срам ме е от тази депутатка. Никога ГЕРБ не е правил такива неща. Изобщо не искам да я виждам.", коментира Борисов.

От ГЕРБ определиха като достатъчни наказанията на провинилата се депутатка.

"Несериозно е да говорим за освобождаването й от парламента. Ако всяка партия отстранява депутати за грешки, подобни на тази на Симеонова, днес нито вляво, нито вдясно щеше да има народни представители", мотивира решението си председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Още по темата

От ГЕРБ освободиха още като организационен секретар на партията в Пещера – Галина Воденичарова, която била инициатор на сценария на скандалното състезание.

Тя е отстранена и от длъжността председател на местната комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, съобщи кметът на Пещера Стелиян Варсанов.

В сряда  ще бъде свикана извънредна сесия на Общинския съвет, на която ще бъдат изслушани всички страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Типична натеглива комсомолка.
91
1
 
1
 
! Отговори
гражданин-А преди 13 години
малииии тази не е само *** поредната много грознаБойко на кое е наблягал на грозатата и да са по *** ??Много примери за размисъл Желева към кои спада ?? Фидосова . цачева ??? Тази тук пещернячка ???Горкият ГЕРБ - а да не пропуснем Лъчко - / мозъка / ....
90
0
 
1
 
! Отговори
Кадрите решават всич преди 13 години
Кадрите решават всичко! Сталин го е казал отдавна, но *** демокрадски кратуни трудно вдяват. Сравнете комуниста Юри Гагарин-кадруван от Сталин с тъпата лейка Калинка Георгиева - кадрувана от Боко Кратуната. На години са равни, а като хора са на безкрайна далечност! да не говорим за Стишгей, браво Ваньо, браво костов и жабата Жельо...Събуждай се народе????
89
1
 
2
 
! Отговори
. преди 13 години
Прав е 91, погледът й наистина е безумен. Смея се аз, ама то май хич не е за смях. Комедията е черна.
88
0
 
2
 
! Отговори
до ББ преди 13 години
Аман от популистки прояви.Щял да накаже депутатка която не се е и изказвала пред НС. Голяма работа. Уж някаква реакция.Питам ЗАЩО не реагираш на новината, че от 139 държави сме на 135 място по качество на републиканските пътища. Реагирай на тая новина де.Това е по-важно от учениеска сбирка в Пещера.Реагирай на:"ОЛАФ се задави от далаверите и измамите на България с европари за селското стопанство. От 84 общо измами в България са станали 68. Срам. 80% от всички измами в ЕС само в БГ. Реагирай де!
87
0
 
2
 
! Отговори
Асанж преди 13 години
Не трябва да наказват жената то си личи че си е *** като всеки втори гербер,нали такива ги хванаха с капани в гората и направо в парламента :)))
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С тоя безумен поглед, само картофа да копа става.Боко депутат я направил!!Ама май и той вчера чу за тая кукумявка:)
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
моля, покажете снимка на сценариста - Галина Воденичарова
84
1
 
3
 
! Отговори
Бай Танас преди 13 години
Добре де,а Цуци Тъпунгера кога?!?!?Аааа забрах,той е чист като девственица!
83
0
 
3
 
! Отговори
el turko преди 13 години
Boyko prinizi kulturata si do tozi na selskiya ***.......ne iskam da ya vijdam taya!!! Jalko, i tujno da imame na tozi otgovoren durjaven post , chovek s tolkova nisak moral i povedenie!! Pone , edno uvajenie kato , kum jena!! Pazi boje, slepo da progleda!!
82
1
 
3
 
! Отговори
Погледнал се Илия... преди 13 години
Та тази Бойка, заедно с една "умна" жълта депутатка Пенка Пенева, направи младежка структура на НДСВ в СПГ "Атанас Буров"- Панагюрище в 12в клас с кл. рък. Марияна Тухчиева, също активен жълт член/временно разбира се/. Директора изразява публично несъгласие пред министъра но е наказана от Бойка. То... на тия псевдополитици от Пещера явно им е гордост да ги вършат тия мизерии. Този път поне има адекватен отговор за наглото поведение на пещерската депутатка.
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая си изглежда куха лейка,селска мома обичлива...Бойко къде ги намери тия "пионерчета",бе?По кръстовищата ли???
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещо смътно си спомням, че Борисов преди изборите казваше, че всеки депутат на ГЕРБ който не слушка ще го гонят, а сега изведнъж започнахме само да се срамуваме от тях. Ми поне мъничко се срамувай и от себе си г-н министър председател нали ти ги избра и направи депутати а народа само слушаше обещанията ти и ти вярваше, че има и още такива който вярват че обещанията ще се изпълнят и депутатката Симеонова няма да е вече депутатка в този парламент
79
1
 
7
 
! Отговори
Погледнал се Илия... преди 13 години
В цялата пазарджишка област знаят какви ги вършеше голямата , дебела Бойка Маринска докато беше Началник на РИО, с мандата на НДСВ. Тя е от Пещера, ако сте забравили. Без да се притеснява публично основаваше младежки структури на НДСВ във всички общини на областта, защото Дани Вълчев е нейният министър и всичко е позволено. Директор на училище, който се противопоставяваше,министър Вълчев уволняваше по нейно "мотивирано предложение".
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Изобщо не искам да я виждам.", коментира Борисов. Примиера вече няма да се яви на парламентарен контрол, причината е ясна - за да не види собствената си депутатка
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Срам ме е от тази депутатка. Никога ГЕРБ не е правил такива неща. Изобщо не искам да я виждам.", коментира Борисов.Ами свали и имунитета и я изгони я от парламента!
76
2
 
15
 
! Отговори
Защо да се лъжем ? преди 13 години
Няма смисъл да кълчиме. ГЕРБ оцапаха гащите. Депутатката Симеонова - също. Дали герберите са в състояние да оценят каква услуга направиха на БСП ? Едва ли.Някои ги наричат тикви, други картофаджии, свинари и т.н. Като, че ли съм съгласен с тях.
75
3
 
4
 
! Отговори
урок преди 13 години
Това е урок за всички, които първо възхваляваме, а после, като не ни огрее, плюем и така до безкрай. Единственият случай ли е? А изборите в Пловдив през 2009 година за районен кмет - кой си понесе отговорността. Сега просто Симеонова е жертва.
74
1
 
13
 
! Отговори
От управата на ГЕРБ преди 13 години
За всеки депутат, министър и държавен служител от ГЕРБ с времето сме им подготвели по един ГАФ.Така гражданите ще ги опознаят персонално!
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е в отговор, на учебниците по история, дето пише че байряма е официален празник в бг