Лошо, Сидеров, лошо

Цветанов коментира случката между лидера на „Атака” и посланика на САЩ
Обновена: 14 май 2011 13:47 | 14 май 2011 12:34,
265
Лошо, Сидеров, лошо
Снимка: Атака

Доста лошо за български политик – така вътрешният министър Цветан Цветанов коментира случката с Волен Сидеров и американския посланик, съобщи "Фокус".

В четвъртък вечерта лидерът на „Атака” отишъл на масата на американския посланик Джеймс Уорлик в столичен ресторант и му дал папка със „сметката” за ползването на български бази от американската армия. По изчисления на българския политик сумата е поне 2 млрд. долара.

Според версията на Сидеров той видял посланика случайно, а дипломатът реагирал гневно и го заплашил с думите: "Аз вас ще ви унищожа".

Още по темата

Според версията на американското посолство Волен Сидеров заговорил посланик Джеймс Уорлик "в опит да предизвика политически спор" по време на вечеря в столичен ресторант.

Коментарът на Цветанов за поведението на най-верния политически съюзник на управляващите е, че не може да се отнасяме така с дипломати, които представляват други държави.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
4
 
8
 
! Отговори
Прогнозата! преди 13 години
В най-скоро време В. Сидеров отново ще произнесе публично фразата "Бойко-Мухобойко"
172
14
 
9
 
! Отговори
иво преди 13 години
Поредната просташка издънка на Сидеров
171
3
 
7
 
! Отговори
Баба Яга преди 13 години
Крайно време е България и Българите да застанат на твърди позиции.Стига ибрикчийство и нагаждачество, стига с мекия калай! За това ни яхат и ни унижават.Аман от мекушави, некадърни и продажни управници.Вечно отстъпват в името и единствено на техните интереси.Браво на Волен, винаги доказва ,че е патриот и отстоява интересите ни.Той е достойният президент.Вера Кочовска му предрече победата!
170
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе как може да защитавате този клоун Сидеров? Голяма работа направил, направил е едно голямо ... Уорлик ли ни е виновен, че имаме продажни политици? Нима американците са се настанили без договор? Договорът е подписан и от българска страна. Сидеров, да ходи при нашите продажни политици да им иска сметката, а не да се излага като кифладжия.
169
10
 
6
 
! Отговори
мими преди 13 години
Уорлих не ми харесва, сидеров още повече/няма политическо поведение,помните ли скандала в самолета/, а като чета,писалите тук се хващам за главата-половината са пълна простотия.Има правила за политически протокол , ама кой да ги знае.
168
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Сидеров, вън американския *** от БЪЛГАРИЯ
167
4
 
23
 
! Отговори
тт преди 13 години
браво на волен.ако бях аз щях да му нахлипа на уолрик чиния на главата.след като са ни приятели,защо не премахнаха визите?защо преди да имат бази тук ни обещаваха стотици работни места?янките са простио една шаика обирджии.защо не направиха в бг.2 завода ,за да може този съсипан и гладен народ да оцелява някак си?
166
8
 
35
 
! Отговори
Патриот преди 13 години
Един човек е толкова голям, колкото са големи не мечтите му, а постъпките му. Браво на Волен Сидеров!
165
12
 
25
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 13 години
Сидеров е по-*** от менУорлик е по-арогантен от менЦветанов е и по-*** и по-арогантен от менИзвод: Аз съм супер !:)
164
1
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Хахамериканците затова се...обичат с...анадолците;и те като тях обичат само да...вземат,без да дават.Колкото Турция ще плати милиардите долари,за заграбените имоти на тракийските ни бежанци,толкова ще видим и някойпробит...долар за базите,дадени за ползвани от...американците.
163
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УОРЛИК ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН НА СЕКУНДАТА ОТ ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!!ТУКА ДА НЕ Е АФРИКА В КРАЙНА СМЕТКА ?НЕДОПУСТИМО ПОВЕДЕНИЕ НА ТОЗИ САМОЗАБРАВИЛ СЕ КОЛОНИЗАТОР !!!!ЕВАЛА НА ВОЛЕН, ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛИТИК КОЙТО ПРЕСЛЕДВА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ !!!
162
4
 
4
 
! Отговори
Sia преди 13 години
Mnogo hora tuk podkrepiat Siderov, voinstveno nastroeni sreshtu amerikanskia poslanik. Hora, zashto ne iskate da razberete, che, dori i da e prav Siderov, ne moje da se postapva taka! Ne moje po edin svoevolen, grub, neuvajitelen nachin da se zashitava pozicia. Govorim za diplomat ( bes znachenie za koia darjava stava vapros ), predstaviashta svoiata darjava v Balgaria. Siderov triabva nai-nakraia da razbere, che s povedenieto si ne samo ne pomaga za kakavato i da e kauza na BG, no i prechi.
161
15
 
23
 
! Отговори
Сидерист преди 13 години
Сидеров- президент!
160
1
 
31
 
! Отговори
AHA преди 13 години
До къде я стигнахме с тия наши продажни политици ***-един обикновен държавен служител да ни заплашва депутат и гоце и боко мълчат като ***.Изгонете веднага хамериканската мумия от България бе *** прости
159
1
 
21
 
! Отговори
Асен преди 13 години
Направо си е gay,виж му мазната физономия. Не знам дали той ще унищожо Сидеров, ама АЛКЙДА него може да му види сметката
158
1
 
25
 
! Отговори
Долче Вита преди 13 години
Това ли му е работата на Уорлик- да кръстосва софийските кръчми нощем и да се забърква в скандали с български депутати.
157
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов показа, че е ЗМИЯ !!! Предаде българин и коалиционен партньор в името на САЩ. КЪДЕ СЕ Е ЧУЛО И ВИДЯЛО ПО СВЕТА ТАКОВА НЕЩО ?ДОЛУ ГЕРБ !!!САЩ-ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!САМО АТАКА !
156
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На тая хамериканска *** трябва да се припомни че се намира в България а не в африка.Да си вдигат базите и да си платят заема,защото няма *** народ които да упрости 2 милиарда
155
2
 
28
 
! Отговори
Кублай хан преди 13 години
Хубаво нещо е да си дипломат в бананова република, и проститутките му ***, и кръчмите му кръчми, и животът му живот. Браво, бе Уорлик, тук в България ти намери Рая, слугуват ти министри, пресата работи за теб и през ден те дават по националните телевизии. Бравос!
154
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** amerikanski gei,e tozi kurik..