Всички да си плащат сметките, зове Сидеров

Джеймс Уорлик се държал по "безобразен начин"
Обновена: 16 май 2011 11:06 | 16 май 2011 11:05,
115
Всички да си плащат сметките, зове Сидеров
Волен Сидеров. Снимка: Атака

Ако стана президент на Република България, аз ще искам от всички наши партньори да си плащат сметките, първо. Второ, да се издължават към България така, както всяка уважаваща се държава изисква дълговете към нея да бъдат изплатени.

Това заяви пред БНТ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по повод скандала му с американския посланик Джеймс Уорлик от миналата седмица. Тогава Сидеров представи сметка от 2 млрд. долара за базите, които САЩ ползва у нас.

Имаме неприбрани дългове. Какво става с дълга от Ирак? Забравихме го. Господин Паси обясняваше, че като влезем във войната, в пакта, на тези, които нападнаха Ирак, съюзните, и ще си получим дълга. Не стана това нещо, не се получи, забравихме го. Много неща започнахме да забравяме и затова е хубаво да припомняме какво ни дължат отделни държави, независимо САЩ, Русия или който и да е, каза още Волен Сидеров.

Според него исканията да плащаме на задълженията от чужди страни не е неуважително отношение към тях.

Още по темата
14 май 2011 12:34
265

Когато не се уважаваш ти самият и се държиш като слуга или абориген, защото в България и медии, и политици масово се държат към американския посланик като аборигени, каза още Волен Сидеров.

След скандала му с Джеймс Уорлик, Сидеров получил много поздравления от колеги.

Няма човек, който да съм срещнал, чул, да ми се е обадил и да не каже: „Да, правилно, това е вярното поведение спрямо един човек, който се меси във вътрешните работи по безобразен начин, каза националистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
10
 
12
 
! Отговори
Долу ДПС преди 13 години
Атака - победа! Да живее България!! С вас сме Сидеров!!!!!!
52
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сидеров е ***
51
0
 
6
 
! Отговори
до 49 преди 13 години
Ееее, един да каже едно смислено нещо тук. Наздраве!
50
2
 
7
 
! Отговори
До 43 преди 13 години
Какви добрини са направили ам. войници около базите? Увеличи ли са оборота на сводниците и търговците на дрога-и какво от това?
49
3
 
6
 
! Отговори
прасчо преди 13 години
Истината е че на Сидеров някой играе билярд в главата му и като стане карамбол....буууууууууууум *** от първичност залива вестници и радиа...а иначе той просто пие и не носи и белите стават все по ресторанти и след запои националистически...........ай наздраве
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bolen zdrav nosi
47
3
 
8
 
! Отговори
do 43 преди 13 години
Аз не съм чул американски военни у нас да правят ремонти по къщите на обикновения български гражданин. Ти къде го чу или видя?
46
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сидеров е подготвил сметка за 20 милиарда долара за турския посланик и сега денонощно щурмоваци от Атака дебнат посланика в кое заведение ще отседне за да извикат щурмфюрера да му връчи поредната сметка. Българино, гласувайки за Сидеров получаваш сигурни 22 милиарда долара и голямо безплатно ядене и пиене през следващите 5 години.
45
3
 
8
 
! Отговори
до25 преди 13 години
А колко трябва да си *** и ограничен та да гласуваш за БСП и ДПС?
44
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 13 години
до Банкеръ. А ти откъде пък си толкова сигурен че изобщо имам кредити?! Предпочитам да стоя далеч от подобен род мошенически институции. Яд ме е даже че заплатата ми минава по дебитна карта. Иначе си плащам масрафите, да, не обичам кьор софри, ако ме разбираш какво искам да кажа.
43
15
 
6
 
! Отговори
Ishmael преди 13 години
Има си споразумение между правителствата на България и САЩ, в което ясно се казва, че те НЕ са задължени да плащат наем. Задължени са да поддържат базите за тяхна сметка и това наистина го правят (и то много добре).Освен това американските войници са направили не една добрина за хората живеещи близо зо базите (разни ремонти например).Сидеров няма НИКАКВО основание да изисква каквото и да било!
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има нещо сбъркано в Сидера ! Сидера безрезервно подкрепя управлението.... Уорлик безрезервно подкрепя и напътства управлението какво да прави.....ПИТА СЕ Сидера ЗА КАКВО ПРАВИ ТОВА ШОУ ? В единият случай Сидера и Уорлик са в 1 отбор, в другият случай не са.
41
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сидеров, каквито и циркаджийски номера да правиш, дори и гол да излезеш да протестираш пред американското посолство пак няма да бъдеш избран за президент. Просто *** в България не са толкова много колкото ги изчислява твоята щурмовашка партия.
40
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 39Ти вярваш ли си ? Нещо съществено да е свършил този ? Кажи му на Сидера да прави скандали, да се напива в самолети и да гърми на магистрали и стой и гледа шоу.
39
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На мен пък ми писна българските политици да *** задните части на различни държави. Похвално е, че се намери един, който не ги бръсне чуждите посланици.
38
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези ми писнаха ! Предните все виновни за договорите и т.н. Абе нали сега сте в управлението бе Сидери ? За това Ви избра народа да промените нещо... Но от вас единствено може да се чуе рев....
37
6
 
20
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Болене, когато ние, честните Българи протестирахме срещу безнаказаните *** убийства - ти се скри като мишка и скочи да биеш някакъв турски журналист !!!НИЕ, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, ВЕЧЕ НЕ ТИ ВЯРВАМЕ - ТИ СИ *** НА ПРЕСТЪПНИКЪТ БОРИСОВ !!! И точно ти си тръгнал да говориш за "държание на слуга"...
36
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Понеже вече ДПС не е на власт и напрактика няма с кого да се заяжда, на чий гръб да прави рейтинг, затова сега си търси друг с кого да се заяжда.
35
7
 
20
 
! Отговори
Боркорона преди 13 години
Волен Сидеров е подставено лице на ДПС.
34
2
 
11
 
! Отговори
observer преди 13 години
Този човек-сидеров -много на сериозно се взе!Явно живее с убеждението, че има реални шансове в президентската надпревара!:)А също така вярва в късата памет и демонстрираното малоумие на редовия електорат, който му осигури просперитет за поколения напред срещу евтини популистки трикове, селски скандали на обществени места (самолети и т.н), фалшиво заиграване с близките до всеки нормален българин национални каузи, и най-голям брой скандали ( по света и у нас) с участието на депутати от партията му