Александър Цветков не е бил интересен на службите

ДАНС не е разследвала транспортния министър
Обновена: 18 май 2011 17:27 | 18 май 2011 14:57,
6
Александър Цветков не е бил интересен на службите
Снимка: Булфото

Александър Цветков не е представлявал интерес за службите. Така министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов опроверга информацията, че транспортният министър е бил разследван от Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС).

В края на миналата година се появиха публикации, че Цветков и негови подчинени са били разследвани от ДАНС заради оскъпена поръчка за терминала за комбинирани превози до жп гарата в Драгоман, който струва 6 млн. лева, а има подозрения, че съоръжението струвал три пъти по-малко.

Още по темата
Тогава транспортният министър отрече да има проверка срещу него.

Александър Цветков подаде оставка на днешното заседание на Министерския съвет. Единствената информация засега е, че напуска поста по лични причини.

Оставката на транспортния министър е приета от премиера Бойко Борисов, който ще предложи начело на ведомството да застане сегашният заместник на Цветков Ивайло Московски.

Предложението трябва да бъде гласувано от Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
НЛО преди 12 години
ТИЯ *** ОТ ДАНС СИ РАЗРЕШАВАТ МНОГО НО ЩЕ БЕРАТ ЯДОВЕ ОТНОСНО ЗЛОУПОТРЕБАТА СЪС СРС ОТ БАЗА БАНКЯ.В ЕС ИМАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ А И ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ЗАПОЗНАТИ С КАКВА АПАРАТУРА ИЗПОЛЗВАТ-ОПТИЧЕСКИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ЛАЗЕР ОСВЕН С ИНТЕРФЕЙСА И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДЖИ ЕС ЕМ.И ТО СЪС ЗНАНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВА ОТ ГОДИНИ НАРЕД ТАКА ЧЕ ПЪРВАНОВ-БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ДА НЕ ГО ВАДЯТ ТОЛКОВА ГОЛЯМ И ДА СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НЕЗНАЯТ.НИЩО ЛИЧНО АЗ ЗНАМ КОЙ СА В ОКТОПОДА.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на мен изобщо не ми е интересен
3
0
 
4
 
! Отговори
Посетител преди 12 години
А защо не !? То не, че има и смисал да го следят службите.... Ако го засекат в издънка няма да го вкарат в затвора ми ще ги изнудват. Така се прави в нашата държава
2
0
 
7
 
! Отговори
mda преди 12 години
не им е интересен, няма как да го изнудват за каквото и да е, не става за групата
1
1
 
4
 
! Отговори
Холмс преди 12 години
Не е разследван от ДАНС?! Интересно, интересно! Значи, дедуктивно може да се достигне до извода, че министри, неразследвани от ДАНС, пречат на тези разследвани от ДАНС.Това е, Уотсън, всичко се подрежда идеално-ооо.Подайми цигулката, ако обичаш - случаят е приключен.