Заместник на Цветков сяда в стола му

Борисов предлага Ивайло Московски за министър на транспорта
Обновена: 18 май 2011 14:59 | 18 май 2011 13:47,
39
Заместник на Цветков сяда в стола му
Борисов и Дянков заглеждат Ивайло Московски (вдясно). Снимка: БТА

Заместник-министърът на транспорта Ивайло Московски ще смени подалия оставка Александър Цветков. Премиерът Бойко Борисов е приел оставката му, става ясно от официалното съобщение на МС.

"Във връзка с подадена днес оставка от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията инж. Александър Цветков, министър-председателят Бойко Борисов ще отправи предложение до депутатите в Народното събрание за гласуване на персонална промяна в правителството.

Премиерът Борисов ще предложи на народните представители да освободят инж. Цветков от длъжност и да изберат Ивайло Московски за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията“, огласиха от правителствената информационна служба.

Александър Цветков подаде оставка днес по време на редовното заседание на кабинета. От транспортното ведомство посочиха, че мотивите на министъра били лични.

Още по темата

Ивайло Московски е роден в Плевен през 1972 година. Има магистърска степен по финансов мениджмънт от Стопанската академия в Свищов и бакалавърска степен по публични финанси от Университета за национално и световно стопанство в София.

Професионалният му опит включва управителски пост на официалното  представителство за България на фирма STOLL – Германия.

Бил е търговски директор на "Балтекс комерс" ЕООД и на "Сата" ООД, а така също и председател на борда на директорите и член на Управителния съвет на "Монтана" АД. Бил е член на надзорния съвет на "Аналитик" АД и инспектор в "София Инс".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е истина... Напишете "Ивайло Московски" в гугъл и разгледайте снимките, които излизат. Аз направо се потресох...
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къв е тоя ***, беее! :))) И на всичко отгоре Московски! Нема ли най-после да сложат некой Берлински, та да се оправим?
35
2
 
11
 
! Отговори
Шматко преди 12 години
Магистралите строени от ГЕРБ са сатндартизирани за МОСКВИЧ 408 или за скорост до 70 кмч та затова Москвичов е на власт квалитет МАДЕ ИН ГЕРБ ЗАПАЗЕНА МАРКА ГИОНСУРАТ
34
1
 
11
 
! Отговори
Гацо до 30тия преди 12 години
Абе що некажеш като е бил директор на един куп предприятия докъде ги е докарал маи до дъното а ? Как да повярваме че не е парашутист при положение че е на 40 и вече е бил директор на много предприятия Я СТИГА сте ни правили на калинки . Тоя ако ставаше нямаше да се с мутренската партия В ГЕРБ които не снася си заминава е то не че в другите досега управлявали БГ партии е различно де . Общото между ГЕРБ и предишните че са все отрочета на БКП партията майка
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другаря Москвич е вече министър !
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къв евреин бе? Тоя си е чист ***!
31
6
 
8
 
! Отговори
матрЯл преди 12 години
" ... В свободното си време Московски обича да играе футбол с приятели, фен е на "Манчестър Юнайтед". Няколко пъти е излизал на терена заедно с Бойко Борисов, преди той да стане премиер. "Не съм нападател. Играя по-скоро в средата на терена, давам хубави пасове", описва играта си Московски пред в."Стандарт". През лятото се отдава на гмуркането в морето...."
30
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво се пенявите - на 40г човекът е бил вече директор на половин дузина компании! Умен значи, а не като кумунизките прошляци по форумите дето само да плюят ГЕРБ им е заниманието!
29
6
 
10
 
! Отговори
те преди 12 години
Плъховете напускат потъващият кораб-ПОРАДИ СЕМЕЙНИ ПРИЧИНИ............А дано си отидат по бързо.
28
4
 
18
 
! Отговори
ЛЕНИН преди 12 години
тоя си беше отворен още от 8 клас отвреме на време идваше на баща му ВОЛГАТА да видим учениците кои е той!?Студено *** а баща му беше ПРЪВ *** на червени *** и делегации!напомня ми за Р ПЕТКОВ и баща му данчо личният в ОБНС Плевен;)))с прословутата математическа:)) ДЕмокрация няма -просто ПАРТИЙНИ КАДРИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА --ВЕЧЕ ТУКА СТАВА СТРАШНО
27
3
 
27
 
! Отговори
Бладимир преди 12 години
Ивайло Московски - син на виден плевенски *** - беше голям ,,отворко,, в математическата гимназия. Властта тук винаги е по наследство - не си правете илюзий.
26
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вчера ряза лентички, днеска трябва топка да порита!
25
6
 
20
 
! Отговори
Яко преди 12 години
Тиквата трябваше да назначи Вучката от Терминал-2...
24
4
 
16
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
тоя рита ли топка .......... или ще си ходи и той след некой месец ?
23
4
 
21
 
! Отговори
Joe преди 12 години
Тъкмо си помислих, че Сашко ще повлече след себе си цялата помия, с която е заобиколен и изведнъж..... *** тъпите и празни ходове. Тоя *** е в далаверата и няма да направи нищо. Хората искат CHANGE. Далаверата с шофьорсите книжки, изпитите за превоз на опасни товари, разрешенията за обучение за карта за квалификация - всичко това ще продължава да върви. Що ли не ви тегля една яка.
22
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисовите московски "кадри"...
21
2
 
18
 
! Отговори
333333333 преди 12 години
Управлението на сметната палата се назначава от парламента..идете да видите че от 7 години са едни и същи парцали които укриват кражбите на министерствата!!!Не се заблуждавайте че имаме опозиция,всичките са от едно котило,скрити зад разноцветни мачки.Всички партии долу
20
5
 
18
 
! Отговори
Aaaa преди 12 години
Хахахаха, кой ще става министър! Той май беше известен повече с прозвището "Момчето с куфарчето". Ама щом Борисов си го харесва, нека се вземат младите!
19
6
 
15
 
! Отговори
българин преди 12 години
Името му - без коментар, физиономията му (отстрани) - селска. Какво да очакваме? Ами, същото като досега.
18
5
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
bat vi bojko poludq.