Борисов уволнява и зам.-министър на земеделието

Отстранената шефка на НОИ била партийно назначение
Обновена: 19 май 2011 09:19 | 19 май 2011 09:12,
204
Борисов уволнява и зам.-министър на земеделието
Бойко Борисов. Снимка: Архив Булфото

Чистката в правителството на ГЕРБ продължава. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов пред Нова телевизия.

"Мисля, че ще сменя един зам.-министър в земеделието. Министърът на този етап се справя добре", заяви той.

И допълни, че "всичко, което трябва да подобри работата на кабинета, ще бъде правено, когато е необходимо и когато преценя, че имам по-добър кандидат за дадения пост".
 
Според Борисов е почтено министър Александър Цветков да си подаде оставката, след като премиерът е счел, че има по-добър кандидат за транспортното министерство.

За него Ивайло Московки, който ще заеме мястото на Цветков, е по-добър за този пост.

За смяната на зам.-министъра на икономиката Марий Косев Борисов каза, че за две години е възложил да се направи реформа в енергийния сектор. Но към днешна дата абсолютно нищо не било променено в сферата на преструктурирането и реформите в енергетиката. „На мен не ми трябват зам.-министри, които като ги търся, по една седмица ги няма”, заяви Борисов.

Още по темата

„Мен ми трябват работещи мотори, които да правят реформи, да контролират проектите”, каза още Борисов.

По думите му важна причина Косев да бъде сменен е и Законът за възобновяемите източници, който е минал през Министерския съвет и е внесен в Народното събрание.

„Следващия управител на НОИ ще излъчи парламентът по предложение на парламентарната група на ГЕРБ”, каза Борисов.

„Не е вярно, че промените се правят заради конкретен човек”, заяви той и добави, че самата Митрева явно е забравила, че е била партийно назначение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
18
 
20
 
! Отговори
ИСТИНСКИ ИНВЕСТИТОРИ преди 13 години
...ОТ "РУСИЯ".....НЕ ЩЕМ!!!!АМАН ОТ "ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ" И РУСКА ПИЯНА ***....!ВСИЧКО ЩО Е РУСКО .....Е ЗА СКРАП!!!САМО, ЕДНИ АВТОМАТИ , АК-47.....И ТЕ ОТ НЕМСКИ ПРОТОТИП ОТ ВОЙНАТА!СТИГА!!!!!!!!У ДОМА СЪМ ИЗХВЪРЛИЛ ВСИЧКО РУСКО .....НЕ СТАВА ЗА НИЩО!
42
14
 
18
 
! Отговори
някой преди 13 години
Само сините!
41
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова невеж пост не бях виждал:)))) Ти дори не знаеш кой е назначил Митрева и кога е придобила право на пенсия, но е се е ПЕНСИОНИРАЛА:)))) Много слаб опит герберче! направо безнадежден! И няма млади и стари! Има можещи и неможещи!
40
29
 
21
 
! Отговори
Генади преди 13 години
Аз скоро не съм казвал, но пак ще повторя: само ГЕРБ ще оправи работатаот всички правителства досега, това е най-работещото с най-работливия ПремиерГоспод здраве да му дава и да му помага по трудния път.
39
5
 
37
 
! Отговори
БМ-13 преди 13 години
Боцко, побеля ти косата от толкова грижи майна.*** си почивай в Банкя, остави управлението на държавата на по-можещи и знаещи.
38
4
 
32
 
! Отговори
ami преди 13 години
метода проба-грешкакато не е наясно кой кво може да прави, или по-скоро какво той иска да се прави ще е таказасега грешките са 100 % , но опитите продължават
37
3
 
27
 
! Отговори
Вера преди 13 години
С ,,фанелката моряшка,търси той кирлива синя прашка"!Чалга премиер!
36
2
 
32
 
! Отговори
мухала преди 13 години
до 32, айде моля ти се без лъжи , митрева си я назначи бойко няколко месеца след като стана премиер, кой лъжете бе гербери, ние да не пасем трева, нещастници
35
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
21добавен от: Анонимен преди 2 минути големите сме дрънка4ия да се хващаме на работа .... ПРИЯТЕЛ,МИНУСИТЕ КОИТО СА ТИ НАПИСАЛИ ЗА ДУМИТЕ ТИ , ПОКАЗВАТ НА КАКВО СА НИ НАУЧИЛИ КОМУНИСТИТЕ... - НЕ ДА СЕ ХВАЩАМЕ НА РАБОТА А ДА КРАДЕМ И ВЪРТИМ ДАЛАВЕРИ... ЖАЛКО , ТАКА НИКОГА НЯМА ДА НАУЧИШ МЪРЗЕЛИВИЯ ДА РАБОТИ И ДА СИ ПРОМЕНИ ЖИВОТА...
34
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боко защо на откриването на магистралата хората скандираха "Мафия, Мафия"!?
33
5
 
32
 
! Отговори
михлюза преди 13 години
видяхте ли снощи тиквата как се беше разпенил заради митрева фъргаше слюнки и сополи , е тикво проста истината боли нали и още повече ще те заболи като те изсухлят наесен некадърник страхлив *** и комплексиран, всеки човек с малко мозък осъзнава какъв си и за какво ставаш
32
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Митрева беше назначена в последните дни от управлението на тройната коалиция, както и много други, в началото на управлението на ГЕРБ се опитаха да я махнат, но от БСП надигнаха ги обвиниха, че правят чистка и остана на поста. След като Митрева е навършила пенсионна възраст и радотодателя и не желае да я остави на работа, тя трябва както всички български граждани да се пенсионира, а не да обвинява, че я махат по политически причини и да заема високоплатена длъжност при хилядите млади безработни.
31
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цирк "Борисов" продължава:)
30
11
 
23
 
! Отговори
седесарче.... преди 13 години
МЕТЛАТА,А,А,ААААА...МЕТЛАТА ...АМА СИНЯТАААА!!!!!САМО ТЯ ЩЕ ОПРАВИ ТАЯ ЧЕРВЕНА, "КЕНЕФЧИЙСКА СИСТЕМА"!ДОКАТО ИМА *** В БЪЛГАРИЯ........ВСЕ ,ЩЕ СТЕ В "***"НА ПАРТИЯТА....А , "ЧЕРВЕНИТЕ ВЕЛМОЖИ" ---НА СОФРАТА!КОЙТО ИМА АКЪЛ ----ВЕЧЕ ГО Е РАЗБРАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Истински инвеститири от Сащ, Германия, Япония..... Да, ама без първите:)"Аз бих казал нека са просто истински инвеститори ако ще и от Албания да са. Защото съм работил и в немска и в еврейска и в гръцка. Мога да твърдя, че перфектно спазват буквата на закона и точно поради това нито заплатите са такива, че да ти позволят примерно летуване през отпуската, нито нещо друго. Плащат ти колкото да не умреш. Въпрос на трудово законодателство.
28
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На снимката си е баш Ал Капоне:) Никаква разлика:)
27
5
 
38
 
! Отговори
шеки преди 13 години
самодоволна мутроидна личност!!!!
26
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО БОЙКО , ТАКА СЕ РАБОТИ ЗА ДА СТАНЕМ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА...АЗ КАТО ОТИДОХ НА РАБОТА В ИСПАНИЯ МЕ ПИТАХА В ФИРМАТА КАКВО МОГА ДА ПРАВЯ , А НЕ КОЙ ДРУГАР МЕ ИЗПРАЩА...И ЗАТОВА ВСИЧКИ ТЕЗИ ДРУГАРИ ОТ КАТ НАЗНАЧЕНИ ПРЕЗ 1976 ГОДИНА ОТ ЦК на БКП ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНАТ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕМ ДА РАЗВИВАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ С КОМУНИСТИЧЕСКИ КАДРИ...И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОИТО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТА...ТАКА СЕ РАБОТИ НА ЗАПАД - 8-10 ЧАСА НОН СТОП И ЗАТОВА ЗАПЛАТАТА МИ Е 2000 ЕВРО...
25
10
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борисов , Борисоооов , народа е виновен, народа, че те избра . Ти не си виновен
24
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"НА МЕН МИ ТРЯБВАТ" - народа-кучета го яли... "АЗ ПРЕЦЕНЯВАМ" - другите -не могат да мислят, АЗ!!! Егоцентризма , "Уважаеми ми" Борисов е присъщ на децата до към 10 годишна възраст. Проява на подобно поведение след тази възраст се счита за сериозен проблем, заради неправилана диференциация между Аза и външния свят...