Московски вече е министър

Наследникът на Александър Цветков се закле пред НС
Обновена: 19 май 2011 11:06 | 19 май 2011 11:04,
61
Московски вече е министър
Ивайло Московски. Снимка: МТИТС

Парламентът избра Ивайло Московски за министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Той положи клетва пред депутатите като министър.

Народните представители приеха оставката на Александър Цветков и го освободиха от заемания от него пост.

От 151 гласували персоналните промени в кабинета подкрепиха 105 депутати, против  бяха 42-ма, въздържаха се четирима.

Припомняме, че транспортният министър Александър Цветков изненадващо подаде оставка в сряда. Премиерът Бойко Борисов предложи на поста да го наследи сегашният зам.-министър на транспорта Ивайло Московски.

След Цветков си отиде и зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Марий Косев. На негово място беше назначен депутатът от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев, който е зам.-председател на енергийната комисия.

Още по темата

В Пловдив министър-председателят коментира смените с аргумента, че му трябвали прагматици, а не философи, които да поддържат темпото на работа в кабинета.

Очакват се и още промени в кабинета на ГЕРБ.

Борисов посочи, че най-вероятно ще освободи и зам-министър на земеделието. По думите му земеделският министър Мирослав Найденов се справял добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
12
 
! Отговори
тошо умното преди 13 години
А Пьотр Санктпетербургски кога ще стане министър??
20
2
 
14
 
! Отговори
БАЙ ТАНАС преди 13 години
Бобик......абе да ти кажа....така....Прави Ми вЧепетление дЪге,че всички които работят с теб са-кой баща му шофер на ДС,кой завършил с парите на Людмила Живкова,Кой бил Боди на Тато(Ти)....Абе Боце, абе то си стана БЕТЕР се едно сме преди 89 бе......само дето имате свобода и власт да си прайте каквото си искате,че едно време а сгафиш а не те виждаха повече ни приятели ни роднини без съд и присъда....ПОПРАВЕТЕ МЕ АКО БЪРКАМ ДЪГЕ?!?!?!?
19
0
 
16
 
! Отговори
абе преди 13 години
тея там що не ходят на работа ?кво е това от 240 налични за гласуване 151баси, почти половината депутати не ходят на работа , никъде го няма това за какво им плащаме заплатите всъщност ?и на някакво предно гласуване пак бяха толкова горе-долу
18
4
 
16
 
! Отговори
Любимец 13 преди 13 години
"Червеният Петър Курумбашев от своя страна оприличи политиката на кино. По думите му преди премиерът Бойко Борисов му приличал на Марлон Брандо в "Кръстникът". Сега обаче премиерът му напомнял на българския георй от Любимец 13.Той даже си прилича на футболния любимец 13, изтъкна Курумбашев."
17
1
 
24
 
! Отговори
ха ха преди 13 години
да плача или да се смея
16
2
 
23
 
! Отговори
ЛЕНИНГРАДСКИ преди 13 години
абе тоя БОЙКО тиквуна да не мислите ,че не е ОТ БКП или баща му ГЕНЕРАЛ в пожарната да не е ПАРТИЕН ЧЛЕН?!!:)))живял в бедност ББ -ХАХХАХААХХАХ :)))) РАЗИГРАВАТ ни ТЕАТЪР на абсурда! Другари от ДС ,абе да ви таковам майката на всичките партийни ***
15
2
 
2
 
! Отговори
пръц преди 13 години
добро ни е момчето
14
1
 
22
 
! Отговори
Кой е Московски преди 13 години
"Червеният депутат Румен Петков обяви от парламентарната трибуна, че не може да участва в гласуването поради конфликт на интереси с бащата на кандидата за министър Ивайло Московски, и поясни, че с баща му са близки другари, съратници и че са работили заедно преди 1989 година. Петков обясни, че сега рискува евентуално негово гласуване да бъде натоварено с тези емоционални мотиви."
13
1
 
12
 
! Отговори
marky преди 13 години
айде хайрлия да е...връщаме се на власт
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малее тоя Бойко ги върти като компаньонка клиентите
11
0
 
21
 
! Отговори
777 преди 13 години
А народа сред прозявки гледа циркови оставки Думба-лумба, иха-ха, сам да си бере греха! "Карнавал" от Хр. Смирненски
10
26
 
2
 
! Отговори
vini преди 13 години
Успех на новия министър.Браво на ГЕРБ.
9
0
 
23
 
! Отговори
marky преди 13 години
Бащата на новоназначения министър на транспорта Ивайло Московски - Александър Московски, ръководи партия, която е коалиционен партньор на Коалиция за България от Плевен. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от БСП Румен Петков.Петков каза още, че няма да участва в гласуването за назначаването на новия транспортен министър, защото ще попадне в конфликт на интереси, тъй като познава добре бащата на новия министър на транспорта, с когото били приятели и съратници отпреди 1989 г. и са р
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ето,един ден всички министри ще ни са такива ,*** и черни.
7
13
 
3
 
! Отговори
ЙИ преди 13 години
УСПЕХ!!!
6
0
 
22
 
! Отговори
73600 преди 13 години
абе къв РОМ-има дефект с бъбреците.Баща му първи *** на червени *** и явно това му се отразило на детенцето. КОЙ каза че ГЕРБ не са комунистически ***???? Тука няма ли нормални хора да ги избират по акъл а не на партийните БКП мафиоти децата щото така трябва?
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя ако не е със сини венци те па НАБате пази се да не те барнат скиновете че отечеТОВА ЗА МЕН Е ЕДНА ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА КОЯТО С ВСЯКА ИЗМИНАЛА ГОДИНА ВМЕСТО НАПРЕД,ВЪРВИ.....САМО НАЗАДЩе гласувам с бюлетина на Терминал 2Мерси Борисов за помощща да взема ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ
4
2
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
тиквата ни назначи ром
3
2
 
32
 
! Отговори
БМ-13 преди 13 години
Малко *** ми се струва.
2
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този има фейс на видински ***.