"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица

Деница Гаджева пред Dnes.bg за случая в Студентски град
Обновена: 24 май 2011 16:39 | 24 май 2011 16:33,
483
"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица
Деница Гаджева. Снимка: БТА

Сълзливото писмо на лицето Юлиян Ненчев, подадено до Вас, е некадърно написана художествена измислица. В лицето на секретар на Национална младежка организация (НМО) - "Атака", на национално ниво, категорично отричам в скалъпената сцена да са присъствали членове на младежката организация на партията.

Това се казва в писмо до Dnes.bg, подписано от Деница Гаджева, депутат от "Атака".

Още по темата

От написаното става ясно, че в район "Студентски" партията няма председател, или каквато и да било структура.

Във фантастичните, нетрезви преживявания на Юлиян Ненчев, в малките часове на денонощието, е по-вероятно да са участвали персонажи от "Междузвездни войни", допълва Гаджева.

Това писмо е долна лъжа, клевета и опит за хвърляне на кал по организацията, която ръководя. Несъмнено Юлиян Ненчев и неговия наставник Емил Красенов използват настроения генерирани от медиите през последните дни, за да се впишат в публичното пространство.

Съветвам председателя на Студентски съвет към ТУ-София да насочи енергията си в полезни за студентската общност дейности, а не в измислени PR акции срещу политически партии.

Позорно е на 24-ти май, най-светлият български празник, председател на Студентски съвет да влиза в роля на манипулатор, вместо да организира културни мероприятия за общността, която ръководи, завършва секретарът на младите в "Атака" Деница Гаджева.

По-рано днес в редакцията ни получихме писмо от читателя Юлиян Начев, в което той твърди, че в ранните часове на деня е бил заплашван от привърженици и симпатизанти на "Атака" в заведение в Студенски град.

В него той описва как мъж, представил му се за шеф в "Атака", го е заплашвал със саморазправа в заведение, защото паркираният автомобил на Начев му пречел.

С репликите: "Аз съм човек, който може да ти каже какво да правиш и ти заповядвам да го направиш", мъжът налетял на бой.

Впоследствие едно от другите момчета в групата му гордо заявило, че въпросният човек е председател на Младежка организация на партия "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: АтакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
10
 
13
 
! Отговори
Буки преди 12 години
Нема да ти се верва какво ще стане ако наистина приложът комунистически методи и забранят ПП АТАКА.Тогава наистина ще падат глави.Такива провокатори като този Юлианчо и ония *** дето се дупеха на тротоара наистина искат ескалация на етническо напрежение и сблъсъци.
12
37
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДОСЕГА НЕ ХОДИХ ДА ГЛАСУВАМ ,НО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА
11
14
 
17
 
! Отговори
обективност преди 12 години
На тая ***ва май и беше малко, че я биха с камъни, май трябваше и да я на***т, за да и дойде акъла в главата? Който не е с нас - "бърка", така значи, а???
10
12
 
17
 
! Отговори
jj преди 12 години
Гаджева вероятно все още не се е огледала ... Или обича компанията на психопати, или и тя е намерила място да разкрие тъмната си страна.
9
9
 
11
 
! Отговори
българче преди 12 години
не е нужно да усмиваме атака те са покровитвалствани от бойко , а е нужно да търсим сметка на доган който е турчин работещ за интересите на турция, да сте го виждали из българия този изменник , никога няма да сме искренни приятели с турците -те са мешан народ много умствено назад от нашия , да се борим срещу тях те не ни мислят доброто -да живее България
8
14
 
17
 
! Отговори
Иванчо преди 12 години
Оххх, тая е много проста и много груба. То де ти, май всички политици са така...
7
8
 
6
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Кучемраз,само хаби патроните,после и да се чисти след тях....По-добре да се използват за боксови круши,поне полза някаква от тях.
6
27
 
20
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
ако съм диктатор досега да съм разстрелял атакистчетата по китайски образец-на стадиона с калашник в тиквите и БУМ! главите им вече са на парченца...
5
19
 
16
 
! Отговори
valentin преди 12 години
A аз твърдя,че Юлиян Начев е хомосексуалист!!!Спрете с тея евтини клеветнически инсинуации!!!
4
2
 
7
 
! Отговори
оберщурмбанфюрер преди 12 години
Aaaa бе ааидеее бе !!!
3
54
 
27
 
! Отговори
Негласувал преди 12 години
На изборите ще гласувам за АТАКА!
2
23
 
33
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
И тая кака *** се взе насериозно.
1
24
 
22
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Ха-ха-ха!Вече в нелегалност ли е младежкото крило?Както обеща Боленчо?*** сте бързиии:-)))))