"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица

Деница Гаджева пред Dnes.bg за случая в Студентски град
Обновена: 24 май 2011 16:39 | 24 май 2011 16:33,
483
"Атака": Бабаитите ни са художествена измислица
Деница Гаджева. Снимка: БТА

Сълзливото писмо на лицето Юлиян Ненчев, подадено до Вас, е некадърно написана художествена измислица. В лицето на секретар на Национална младежка организация (НМО) - "Атака", на национално ниво, категорично отричам в скалъпената сцена да са присъствали членове на младежката организация на партията.

Това се казва в писмо до Dnes.bg, подписано от Деница Гаджева, депутат от "Атака".

Още по темата

От написаното става ясно, че в район "Студентски" партията няма председател, или каквато и да било структура.

Във фантастичните, нетрезви преживявания на Юлиян Ненчев, в малките часове на денонощието, е по-вероятно да са участвали персонажи от "Междузвездни войни", допълва Гаджева.

Това писмо е долна лъжа, клевета и опит за хвърляне на кал по организацията, която ръководя. Несъмнено Юлиян Ненчев и неговия наставник Емил Красенов използват настроения генерирани от медиите през последните дни, за да се впишат в публичното пространство.

Съветвам председателя на Студентски съвет към ТУ-София да насочи енергията си в полезни за студентската общност дейности, а не в измислени PR акции срещу политически партии.

Позорно е на 24-ти май, най-светлият български празник, председател на Студентски съвет да влиза в роля на манипулатор, вместо да организира културни мероприятия за общността, която ръководи, завършва секретарът на младите в "Атака" Деница Гаджева.

По-рано днес в редакцията ни получихме писмо от читателя Юлиян Начев, в което той твърди, че в ранните часове на деня е бил заплашван от привърженици и симпатизанти на "Атака" в заведение в Студенски град.

В него той описва как мъж, представил му се за шеф в "Атака", го е заплашвал със саморазправа в заведение, защото паркираният автомобил на Начев му пречел.

С репликите: "Аз съм човек, който може да ти каже какво да правиш и ти заповядвам да го направиш", мъжът налетял на бой.

Впоследствие едно от другите момчета в групата му гордо заявило, че въпросният човек е председател на Младежка организация на партия "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още по темата: АтакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Европейските либерали искат забрана на АтакаБългарските власти трябва сериозно да помислят за забрана на партия "Атака" и да предприемат необходимите мерки за наказване на извършителите на расисткото нападение, както и на тези, които подклаждат расизъм. Това се казва в изявление на лидера на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) в Европарламента Ги Верхофщад по повод сблъсъците пред столичната джамия "Баня Башъ" по време на митинга на атакистите в петък.
32
13
 
15
 
! Отговори
Proctoglivenol преди 12 години
Браво,само така,гласувайте за Атака и излизаме от ЕС,НАТО,американците си отзовават посолството,Турция ни става първи враг,инвеститорите изчезват и почваме по севернокорейски тертип да си пройзвеждаме всичко сами.Тогава ше падне едно садене на картофи,маматаси джас... Умници!
31
10
 
8
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
В Саудитска Арабия си има закон за турските ***:Ако турско ***(полуциганин)пресече границата на кралство Саудитска Арабия да бъде бит с 100 камшика и да бъде върнат обратно в родината си.Ако турско *** убие гражданин на СА ,да бъде обезглавен от палач след петъчните молитви,на градския площад ,,клъц,клъц скуеър,,в Рияд.Ако турско *** открадне портокал от пазара,да бъде отрязана съответната ръка или крайници.Ако турско *** причини ПТП с ТИР преминаващ транзитно през Саудитска Арабия,да бъде бит с 1000 удара с камшик и да плати глоба.Ако турско *** ибрикчийства,пие алкохол,заговаря непознати жени да бъде бит 500 пъти с пръчки и 5 години затвор.Ако турско *** обиди краля или гражданин на СА да бъде обезглавен.Турските *** не ползват следните привилегии-Няма право на автомобилНяма право да ползва безплатно здравеопазванеНяма право на пенсииНяма право да взима повече от 100 долара заплатаНяма право на ,,грешни,,локуми.Ако господата български турци(ромлянски ***)си се чувстват турци вътрешно във себе си,ще им бъде организиран своевременен железопътен траспорт с вагони(конски)и ще бъдат изпратени по-живо и по-здраво в любимата им всемогъща Турция,и там още на гарата в Истанбул(Манафград) ще ги посрещнат тълпи от *** с кофи ирански вазелин готов за употреба и за най шкурестите и ръбати ***.
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой финансира атака?
29
14
 
4
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до *******кия диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***
28
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има нещо в погледа,което казва,че е на себе си съвсем.Горката.
27
11
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Ако нямаше ДПС, нямаше да има и Атака!Не плюйте по българите, макар и атакисти!Не съм фен на Атака, но ги предпочитам пред ДПС.Тя трябва да се забрани и Атака ще се разпадне!
26
9
 
15
 
! Отговори
! преди 12 години
Да бе- вие сте едни бели и пухкави- ах! Нали на снимките се виждат изкривените атакистки физиономии- вие сте болни хора! Колко ви плащат, за да се правите на бултериери? Какво ви обещават?! Лъжат ви- няма Воленчо да е президент- българинът дреме, но не е полудял!
25
7
 
4
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
АКО МЕ НАЗНАЧАТ ЗА ЕКЗЕКУТОР НА ГИЛОТИНА,ЩЕ УЧАСТВАМ!
24
2
 
9
 
! Отговори
ДЪРЖАВА преди 12 години
Разбира се и там има изключения,като онези лудите "ОТОМАН".Но като цяло те не са проблем, за разлика от ***-дори не ми се говори за тази *** и за изчезването на България,благодарение на тях! "Атака" дори не са отговор на "ДПС".Те дори им помагат.Слушах турци да разказват как тъкмо решават да се опълчат на Доган, но идва Сидеров,който ги плаши до смърт и ги обижда..така кръгът отново се завърта и те пак гласуват за сигурността си...
23
5
 
9
 
! Отговори
питане преди 12 години
на това момиче какво са й правили на устата?
22
5
 
7
 
! Отговори
До 13 преди 12 години
Обективния теб като те *** *** що не ти дойде акъля бе думуз.
21
5
 
4
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
И ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ЗА КУРШУМА!!!
20
8
 
16
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
"От написаното става ясно, че в район "Студентски" партията няма председател, или каквато и да било структура."......."...въпросният човек е председател на Младежка организация на партия "Атака"."Моме недобита, не е нужно да имате местна структура, в Студентски град поне N на брой "столичани в повече" могат всъщност да са ви председатели от села и паланки.
19
6
 
3
 
! Отговори
кучемраз преди 12 години
айдеее на стадионааа! щи ви разстрелям! БУМ!БУМ!БУМ!
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
17
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като и гледам погледа на тази съм в състояние да повярвам, че е цапардосана с паве.:)))
16
7
 
35
 
! Отговори
ДЪРЖАВА преди 12 години
"Атака" е партия с изкривен морал.Ако отстояваха българщината,ако бяха против циганизирането на държавата и се бореха срещу това, ако почитаха българското и го съхраняваха-тогава щях да им симпатизирам!Но те са просто едни скандалджии,които се рекламират на най-светлите празници...Жалки са,защото много дирижирано осъществяват скандали...Защо се борят срещу турците, а не срещу ***?Идете в Родопите и вижте-хората се трудят и никому лошо не правят.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
14
18
 
13
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Да разстеляме Атака и да останат само ***,Турци и такива *** като теб!!!Така ли разсъдаваш Кучизъз!!!Това е до 8!!!!D D D