"Атака" иска референдум: Да се забрани ли "Атака"?

Сидеров зове Борис Велчев да си каже за забраната им
24 май 2011 18:30,
801
"Атака" иска референдум: Да се забрани ли "Атака"?
Снимка: архив Булфото

„Атака” предлага да се проведе референдум сред българския народ - трябва ли партията на Волен Сидеров да бъде забранена, както искат от ДПС, обяви на пресконференция лидерът й Волен Сидеров.

"Призовавам главния прокурор Борис Велчев да излезе и да каже дали партия „Атака” трябва да бъде забранена", допълни той.

Според Сидеров, след като ДПС настоява „Атака” да бъде забранена, градският прокурор на София Николай Кокинов дава индикации, че това е възможно, следователно Прокуратурата е на мнение, че партия „Атака” трябва да бъде забранена.

Още по темата

"Ако смята така Прокуратурата, нека да действа и да ни забранят. Нека да махнат пречката, която им пречи в момента всички да се прегърнат заедно, и да управляват страната, както я управляват 20 години – мафиотски, грабителски, антибългарски.

Нека тогава килимчетата да са по целия площад „Славейков” в София, по цяла София да разпрострат килимчета, защото няма място в джамията и вие вече да не може да минавате от килимчета, по които стоят ислямисти", каза лидерът на „Атака”.

На въпрос кому е нужно всичко това, Сидеров отговори, че народът е суверен, той е този, който избира и пуска бюлетини, и би трябвало да се чува неговият глас.

Той допълни, че „Атака” няма да прави митинг пред джамията този петък, 27 май.

"Нямаме намерение в петък да правим митинг до джамията, нито на друго място", каза той.

По-късно Волен Сидеров, заедно с Десислав Чуколов и Борислав Стоянов разлепиха плакати върху трафопост на площад „Славейков” в София.

На плаката от „Атака” се обръщат към всички българи с думите:

ДПС иска забрана на партия „Атака”! Единствената политическа сила, която защитава националния интерес в Народното събрание, е пред разстрел! Уплашиха се от „Атака” - тези, които разграбиха родината ни. „Атака” е кауза и никой не може да забрани каузата на българизма! Българи! Ще допуснете ли да закрият партия „Атака”, за да падне последната пречка пред ислямската агресия към православна България? Ще допуснете ли да запушат устата на истината? Ще оставите ли турската антиконституционна партия ДПС да тържествува, да бъде победител в подлата война срещу българския дух? Не, нали?.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


801
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
702
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъвто и да изкарвате Волен Сидеров - болен бил, за 4-ти километър бил - незнам си какъв бил - ЖАЛКОТО Е ДРУГОТО - ЧЕ НАРОДА ИМА НУЖДА ОТ ТАКЪВ "БОЛЕН" МОЗЪК ЗА ДА БЪДЕ ПОДВЕДЕН КЪМ НЕЩО ПО-ДОБРО - ейййй това е жалкото - кажете ми кой друг мисли за народа - за обикновения български гражданин.
701
2
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Нашите приятели от Атака няма да бъдат забранени,с тях ще свършим още много работа,за първо време трябва да наврем бсп и дпс в миша дупка.
700
2
 
6
 
! Отговори
аватар преди 12 години
В.Сидеров е политически лакей,той е човек на грубите изрази всяващ омраза и война,няма умерен диалог на дипломатичност и най вече той не е политически коректив а просто СКАНДАЛДЖИЯ.Партия Атака не е лоша партия,а трябва да си смени ВОДАЧА !!!!!
699
1
 
11
 
! Отговори
krasimir преди 12 години
Да не забравяме че ДПС е създанена преди Атака и знаем че е създадена на етническа основа, а какво пише в конституцита ни.Така че ако става въпрос за това дали Атака трябва да се забрани според мене логично е и ДПС също да бъде забранена.
698
0
 
10
 
! Отговори
Белгия преди 12 години
Всички патрии в България са вредни! Или да се саморазпеснат и самозабранят, защото не са партии, а клептомански камарили, или ние да ги разпуснем, като откажем масово да гласуваме в изборите. Вижте Белгия. Белгийците вече една година бият шута на партиите си и не избират правителство. Трабвя да направим като тях. Някога взехме Търновската конституция от Белгия - сега да вземем от тях Конституцията без партии.
697
3
 
10
 
! Отговори
ГЕРБерастите в атака преди 12 години
Докато В. Сидеров и АТАКА осигуряваха парламентарно мнозинство на ГЕРБ, всичко беше наред, а? Не бяха фашисти, националисти, ксенофоби и т.н.!Как така само, преди месец никой от ГЕРБ не каза. че АТАКА трябва да бъде забранена?Ами много просто - вече си купихте гласовете на отцепниците от РЗС и АТАКА станаха лошите!
696
8
 
7
 
! Отговори
мами преди 12 години
Този човек е толкова смешен има болен мозък участва в управлението на страната смятайте до къде сме стигнали в падението си като нация. Бог да пази БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
695
0
 
9
 
! Отговори
georgi преди 12 години
забранете всички патии и ще стане по хубаво.всички произлизат от бкп.
694
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Досега си мислех,че Атака е безполезна партия.Сега вече знам,че това ми мнение е много меко.Атака е вредна партия,която разчита на етнически разпри,за да издига рейтинга си.Колко ли са полезните хора в българската политика.Много малко.Повечето носят вреда за народа и държавата.Полвзни са единствено за себе си и своята рода.
693
2
 
12
 
! Отговори
Всички партии! преди 12 години
Аз искам да се забранят всички партии в България. Те са напълно еднакви, с еднакъв произход (ДС-БКП) и с еднаква унищожителна политика и поведение спрямо целия български народ, еднакво крадливи, еднакво безчовечни,еднакво манипулативни, еднакво подли лицемерци, еднакви *** (по МакДауни) ***, еднакво безполезни, еднакво ВРЕДНИ за НАС.
692
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ени4арите са също за трепане,трябва да се създаде ескадрон на смъртта за ени4ари предатели,българомразци,за тяхното изтребване.такиви ени4ари има в партиите дсб,сдс,ндсв,бсп,и други мърля4и.
691
3
 
5
 
! Отговори
ни преди 12 години
Този се хапи дето не се стига.Забранявайте тази партия ,само насажда омраза и настройва хората един срещу друг.
690
2
 
1
 
! Отговори
хасан преди 12 години
До Boroka: Живи сме ***, а вие безверници? Какво ви каза *** тоя път вашия болен и луд вожд, да си го слагате един на друг ли :)
689
6
 
6
 
! Отговори
9988 преди 12 години
Да се закрие тая сбирщина *** и Сидеренко у психото.
688
0
 
11
 
! Отговори
dali преди 12 години
няма значение българин ли си турчин ли си важното е да си човечен със себеподобните всяко стадо си има ***
687
1
 
7
 
! Отговори
tulski преди 12 години
717 и 720, как ти е заглавието Ахмед или Мюмюн ? Ходжата на това ли ви научи ?!
686
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе, кви са тези минуси бе?! Айде добре... Няма да го ***.
685
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров като наближат избори и си облича черната ризка. Фашист-фетишист :D
684
10
 
13
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
Как сте бе мюсюлмани живи ли сте още мамка ви
683
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сидеров следва да бъде пречукан и *** докато е топъл