Цветанов ще става "малък доктор"

МВР шефът изследва спортните съоръжения в София
25 май 2011 19:51,
297
Цветанов ще става "малък доктор"
Снимка: Архив Булфото

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще става доктор на науките в Националната спортна академия.

Той е докторант и се готви да защити дисертация на тема "Оптимизиране на управлението на спортните съоръжения в София".

Това съобщи пред Dnes.bg научният ръководител на вътрешния министър проф. Петър Банков.

Цветан Цветанов е зачислен като докторант през 2006 г., когато бе зам.-кмет на София, обясни Банков.

Следващата година той е издържал кандидатския минимум и е зачислен в катедра „Мениджмънт на спорта“.

Таксата за доктарантурата в Националната спортна академия е 500 лв., а срокът на обучението е 3 г. Министърът е платил цялата такса на висшето училище.

Петър Банков съобщи още, че Цветанов е направил сериозно проучване върху съоръженията за практикуване на спорт в училищата. Основният извод до който стигнал министърът докторант, е, че общинските спортни съоръжения са най-малко в София.

Дисертацията на Цветан Цветанов все още не е написана, тъй като отделните тематични изследвания трябва да бъдат обединени в общ текст, обясни проф. Петър Банков. Той отхвърли твърденията в медиите, че е авторът на дисертацията. Цветан ще си пише изследването, заяви убедено Банков.

Докторската дисертация ще бъде в обем 180-200 страници.

Поради изключителната ангажираност на вътрешния министър, защитата на труда пред комисия на Националната спортна академия е отложена за следващата година.

Още по темата

"Човекът е много коректен, в момента прекъснахме работа, защото е много натоварен. Докато беше зам.-кмет, с него работехме много, но сега той няма време", каза още Петър Банков.

Вероятно следващата година Цветан Цветанов ще защити труда си и официално ще стане доктор на науките.

Новината за бъдещата научна титла на Цветан Цветанов опровергава твърденията на опозицията за ниските му интелектуални и умствени качества. Миналата седмица соцдепутатът и бивш вътрешен министър Румен Петков обяви, че той не бива да се тества на глупомер, за да не го счупи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
0
 
0
 
! Отговори
Doctor of Philosophy преди 13 години
Не се коси напразно. С новия закон на Мумията хич не ти трябват статии в чужбина, а пък импакт фактор стана *** дума. Така че друго и не може да ке очаква, освен ЦвЦв да стане PhD.
272
0
 
7
 
! Отговори
уф преди 13 години
единия "превъзходителство", другия "доктор" пък като ги погледне човек са си същите мутрички като едно време
271
0
 
6
 
! Отговори
хех преди 13 години
докторчето ми той... от спортни съоръжения може и да разбира, ама от полицейска работа неабе какво стана с имотната далавера ? замълчаха я много сериозно и упорито, значи има нечистоплътни нещица там... кой и за какво му плаща на "докорчето" по много че да дава парички на тъстовете си, пък те да му ги подаряват обратно после ? домашната пералничка дали продължава да работи безотказно ?
270
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алоооо, жуналиститеее, 'доктор на науките" не означава малък доктор, хайде да се поограмотите малко!А Цецко с колко интересна тематика се знимава, колко новаторска! И интересно ми е в колко международни списания е публикувал научните си резултати и колко спортни съоръжения е обиколил лично? Колко са жалки само!
269
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голямо чудо! Каквато и титла да си купи все си е същия ***.
268
0
 
8
 
! Отговори
Dedo Ivan преди 13 години
То бива простотия, ама чак толкова......Е...м ти темата на дисертацията, е...м ти изводите, а самият докторант е единица мярка за тъпота и нахалство! Що не стане и доктор по икономика с дисертация на тема "Как с милиционерска заплата и заеми от роднини ставаш собственик на неколко недвижими имота". И той и началник му са много прости!!!
267
0
 
1
 
! Отговори
do 270 преди 13 години
Ministyr Cwetan Cwetanow ste stava PhD, Doctor of PhyzFuz i Kadet na MEI po ednoposo4ni radioreleini kominikacii ot vseki bylgarin
266
0
 
2
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 13 години
do pst 278. mnogo to4no i pravilno kazvaw' zawitil titlata ;golem ***;. eheeeeeeeee hahahaha ma kak ti doide na um? mnogo duhovito a i vqrno.
265
0
 
4
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Който си плати малко - малък доктор. Който плати повече - голям доктор. А в когото са парите, направо си купува клиниката.....А наивните си мислят, че доктор се става с научен принос, публикации, импакт фактор......
264
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Слез Бе дядо Боже, слез си прибери вересиите....Помилвай ни и ни отърви от тези полухора...
263
0
 
13
 
! Отговори
жжжжж преди 13 години
боже колко мъка има из тази наша българия. Цв цв се нацвъка
262
0
 
8
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 13 години
Цецко, по тази тема покойният Иван Славков още преди години изнесе поредица от беседи. Като знам състоянието на "спортните" съоръжения в България, май ще оплескаш доктората! Внимавай да не станеш плагиат!
261
2
 
1
 
! Отговори
Drago преди 13 години
Хм, я поразровете малко за Германия от преди 1-2 месеца, помните ли как 2-*** от топ-политиците им гръмнаха заради "научни" трудове... Някак си ще се получи ДЕЖА ВЮ май, ааааа? :-))))
260
0
 
8
 
! Отговори
супер тъп Българин преди 13 години
Доктор Борисов и доктор Цветанов .... малииии е много е якооооооооооо
259
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахахахахахахахахаха, оправи ми се настроението.
258
1
 
34
 
! Отговори
BB преди 13 години
Що му трябва да става"малък доктор",като вече е защитил титлата"голям ***"?
257
0
 
22
 
! Отговори
проф. Аврамов преди 13 години
1. Има разлика между доктор и доктор на науките.2. Как е направил изследването. Лично ли е ходил по училищата да събира данни или две подчинени на Вицепремиера министерства са му събрали и поднесли в писмен вид данните3. С какви пари е правено изследването4. Има ли конфликт на интереси като е изследвал подчинени му ведомства5. Как е положил изпити пред изпитващи които формално са му подчинени
256
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тодор Живков беше "написал" 13 тома, но това не го прави българския Достоевски!
255
0
 
14
 
! Отговори
on znae преди 13 години
Цитат: "Вероятно следващата година Цветан Цветанов ще защити труда си и официално ще стане доктор на науките." Призив: господа журналисти, прочетете малко законите преди да пишете. Има огромна разлика между "доктор по" и "доктор на". Така няма да имате разминавания между заглавие и съдържание.
254
1
 
41
 
! Отговори
Прогнозата! преди 13 години
Колкото по-често в медиите се появява усмихнатата физиономия на ЦвЦв, толкова повече ще намаляват привържениците на ГЕРБ!