Зорка и Георги Първанови приели 4000 гости

Слави Трифонов ще забавлява децата, лишени от родителска грижа
Обновена: 27 май 2011 16:24 | 27 май 2011 16:20,
102
Зорка и Георги Първанови приели 4000 гости
Зорка и Георги Първанови. Снимка: Архив Булфото

Над 4000 гости е приело президентското семейство през последните години, похвалиха се от прессекретариата на държавния глава.

На 29 май Георги Първанов организира традиционния абитуриентски бал за деца, лишени от родителска грижа.

Гости ще бъдат 272-ма абитуриенти (174 момчета и 98 момичета) от 56 специализирани домове, общински институции и училища.

Независимо от ограничените средства и през тази година президентството ще продължи с опитите за реализация на завършващите училище и напускащите домовете младежи.

Ще бъде предоставена възможност за достъпно обучение на абитуриентите, за да усвоят нова професия, да повишат  квалификацията си и компютърната си грамотност.

За насърчаване на работодателите, наели на работа за най-малко 24 месеца младежи от домовете, ще бъдат възстановени изплатените заплати, както и социалните и здравните осигуровки през първата година на договора.

Зорка и Георги Първанови ще открият традиционната младежка трудова, образователна и социална борса, на която ще бъдат представени възможности за реализация на младите хора от домовете.

Вечерта за настроението на гостите ще се погрижат Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Известни български музиканти, сред които Мария Илиева, Миро, БТР, Преслава, Румънеца и Енчев, DJ Тишо, също безвъзмездно ще участват в концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
pitasht преди 12 години
Te nali sa razdeleni ?Prav e #99
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
седефчов - не се появявай,защото българите те ненавиждат.
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зорке,Зоркееееее и твоята не е лесна с тоя ***!
98
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце ПАРАВАНов чадър над мафията в БГ !!!*** 1Тоя Гоце зомбясан пернишки ***-предател и марионетка на Москва, който се снима в медиите на фона на национални символи като герба, Левски и Ботев и Кирил и Методи и националния флаг за да промива мозъците на тъпите селяни, че олицетворява българщината, живее в света на своите болни фантазии:1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода.2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони.3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА.Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=relatedyoutube/watch?v=vLAXKmBRtPktirith.blog.bg/politika/2011/04/17/goce-veche-dokazano-s-imoti-za-milioni.731198bivol.bg
97
1
 
4
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 12 години
Тоя *** Слави докога ще го търпят вече ми се гади само като го видя за секунди??????
96
3
 
9
 
! Отговори
? преди 12 години
Гоце ги врътка тези номера, да си хареса някое младо пиченце, то е ясно, не го мислете.
95
2
 
13
 
! Отговори
вера преди 12 години
Гади ми се като му видя тъпата мутра. Горките деца принудени са да му търпят тъпите и плоски шеги.
94
0
 
3
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
Не е вярно, че сме шампиони по изоставени деца, *** в България са шампионите на Европа по изоставяне на деца. Е, не се чувствам виновна, че *** продават и изоставят децата си и за помощи и майчински създават по 15-20 деца, без да полагат елементарни грижи за тях. Напротив, не трябва да има домове и тези, които не създават условия за нормален живот на децата си - да носят наказателна отговорност, а децата да се дават за осиновяване, още бебета, първо тук, а след 1 отказ в чужбина.
93
5
 
16
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
Аман от популизъм.А и тоя с бръснатата тиква слави....с порнографското си предаване- няма ли най-накрая един цивилизован орган, който да го забрани да си показва гнусната физиономия в ефир.
92
1
 
4
 
! Отговори
Калин преди 12 години
то хубаво че вас ви има .. в излишък та да компенсирате :)
91
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Калинчо, мамин. Срам за една държава е да има такова злобно безмозъчно идиотче като тебе на територията си!
90
3
 
12
 
! Отговори
Калин преди 12 години
гоце а ко се грижеше толкова за обществото .. част от която са и тези сираци .. а ко бе загрижен за тях .. повече от колкото за олигархията която обслужва и създаде .. щеше да е добре, но не гоцето е нагло гнусно същество което лъже и бракониерства!!за спонсорите и избирателите му.. нема коментирам!много отворен .. *** като купуваха избори мълча анадолеца... що ли.
89
4
 
9
 
! Отговори
Калин преди 12 години
щото е анадолец, олигархичен - нелегален тип .. които бракониерства и лъже!! щото е национален позор.. и срам за обществото!!!ей тва е гоце.. пъъърдон .. гюнай!
88
0
 
1
 
! Отговори
narodna prikazka преди 12 години
prezidantat pravo dobro na izostvavenite mladezi ot roditelite si no zawo adzeba nevklu4i i mladezite s bezrabotni roditeli po bednost? te za razlika ot drugite si imat bezpolezni roditeli no nemogat da si imat hubavo praznenstvo zawoto nqma i pari. ot kade?
87
3
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Чудно - защо за Българските младежи, отгледани от родителите си, никой не си прави трудът да търси работа, президентът не ги кани на гости, Слави Трифонов не ги забавлява, а такова нечувано внимание се отделя само на *** от домовете, за които 18-19 години сме се грижили НИЕ с данъците си, а не Гоце?Пожелавам на тия млади хора честен и успешен път в животът, но ми писна от *** привилегии.
86
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ми е интересно ,като толкова много искате президента да си ходи наесен - ПО КОГО ЩЕ ПЛЮЕТЕ ТОГАВА ??? Сигурно тогава ще кажете , че лявата топка на ББ пречи на дясната ???Баси *** - не е истина направо..........
85
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петър Курумбашев от СДС в БСП Слави Трифонов се бута при Гоце абе пълно КУ -КУ
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Платените драскачи да си търсят работа.Че от на есен нема кой да им плаща.Че ми ядат.....Те си знаят.
83
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много и е Фашлива усмивката на зорка.Нещо кисела ми се вижда.
82
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Платените гоцеви плъхове налазиха форума и дращат ли дращат, а не могат да повярват,че партийката им си отива безславно!И то с гоце седефчов....