Зорка и Георги Първанови приели 4000 гости

Слави Трифонов ще забавлява децата, лишени от родителска грижа
Обновена: 27 май 2011 16:24 | 27 май 2011 16:20,
102
Зорка и Георги Първанови приели 4000 гости
Зорка и Георги Първанови. Снимка: Архив Булфото

Над 4000 гости е приело президентското семейство през последните години, похвалиха се от прессекретариата на държавния глава.

На 29 май Георги Първанов организира традиционния абитуриентски бал за деца, лишени от родителска грижа.

Гости ще бъдат 272-ма абитуриенти (174 момчета и 98 момичета) от 56 специализирани домове, общински институции и училища.

Независимо от ограничените средства и през тази година президентството ще продължи с опитите за реализация на завършващите училище и напускащите домовете младежи.

Ще бъде предоставена възможност за достъпно обучение на абитуриентите, за да усвоят нова професия, да повишат  квалификацията си и компютърната си грамотност.

За насърчаване на работодателите, наели на работа за най-малко 24 месеца младежи от домовете, ще бъдат възстановени изплатените заплати, както и социалните и здравните осигуровки през първата година на договора.

Зорка и Георги Първанови ще открият традиционната младежка трудова, образователна и социална борса, на която ще бъдат представени възможности за реализация на младите хора от домовете.

Вечерта за настроението на гостите ще се погрижат Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд. Известни български музиканти, сред които Мария Илиева, Миро, БТР, Преслава, Румънеца и Енчев, DJ Тишо, също безвъзмездно ще участват в концерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако президента на Бг направи жест към 272 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА - плюете ?!?Ако г-н премиера на Бг построи 272 метра НЕНУЖНА МАГИСТРАЛА , за което похарчи 272 милиона ВАШИ ПАРИ - ръкопляскате !?!?!Какви хора сте бе - ей !?!?!
80
4
 
8
 
! Отговори
Falkone преди 12 години
пазете децата от простака Слави,чието повторение на предаването е по обяд и никакви червени точки не важат...простащина всеки ден по бтвкулеков и сиромахов са другите простаци скъпоплатени
79
8
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Не говорете и коментирайте без да сте информирани!Аз съм живяла в такава институция и мога да ви кажа,че Първанов откакто е президент всяка година е организирал такива балове в Резиденцията.Не мисля,че е само реклама,а и какво го интересуват изборите,неговият мандат свършва.Аман от завистливи и неинформирани хора
78
4
 
8
 
! Отговори
kitarista преди 12 години
тоя *** трифонов е абслютен *** и педофил! krai na citata
77
1
 
0
 
! Отговори
dylyg manaf преди 12 години
abe toq dylyg tupan nqma li goi da go ziftne i da go otyrwe ot mykite a i ot sami9q nego, takowa podobie na 4owek rqdko se sreshta????????????
76
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"За какви "сираци" става дума и до кога "на бялото ще викат черно".Това са деца на безотговорни или по точно социални използвачи зарязали децата си на държавата."Ми да ги хвърлят на улицата голи и боси, сами да си изкарват хляба. Стига социална демагогия, а?Безмозъчни и бездушни зомбита, олигофренясали от безпътицата в която сами се набутаха!
75
6
 
6
 
! Отговори
до 321 преди 12 години
гоце прави предизборни ежни с нашите пари!Това е толкоз просто и логично!9 години се беше скрил от хорските очи,а сега преди изборите взе,че се активира ДС агента и то на гърба на бедния народец!ПОДЛЕЦ!
74
6
 
7
 
! Отговори
321 преди 12 години
За какви "сираци" става дума и до кога "на бялото ще викат черно".Това са деца на безотговорни или по точно социални използвачи зарязали децата си на държавата.И ако и това Първанов е "знае"-тежко на държава с такъв Президент.Но на лице е дълбокото му лицемерие и показността да помага на "сираци.Не че те са живеи добре в домовете-но държавата носи отговорност че допуска родители да зарязват деца.По обрее Първанов да се погрижи законодаелно срещу изоставяне а не да први шоу
73
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Sramno i pozorno e da se simolira s ne6tastieto na drugite, qvno tozi prezident ne go barka oba4e, ne e tova na4ina da diga mizerniq si reitung, Podlec"Това е една от малкото човеколюбиви прояви в страната по отношението на децата без родители и пак оплюваш проявата, заради жалките си политически пристрастия!Ти си един болен човек, не заслужаващ нито един ден покой!
72
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кажи му гоце и...пусни сифона!
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червения оскотял матрял можеш да залугваш с демагогия и популизъм, но той е на изчезване
70
5
 
6
 
! Отговори
ххх преди 12 години
най много са приети за последната година че наближават избори и трябва да покаже че е съпричастен към народа, но мисля че освен неговите избиратели никой друг не му вярва, защото ГОЦЕ си е ГОЦЕ дърпа много конци и за толкова време на власт е разбрал откъде духа вятъра
69
8
 
9
 
! Отговори
пурко преди 12 години
чалгаджията трифонов ще забавлява деца лишени от родителски грижи/повечето ***/.мухахаха
68
3
 
1
 
! Отговори
7 преди 12 години
Sramno i pozorno e da se simolira s ne6tastieto na drugite, qvno tozi prezident ne go barka oba4e, ne e tova na4ina da diga mizerniq si reitung, Podlec
67
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
" Никога не съм понасяла комунистите, така че това си е истински комплимент."Дреме му на някой.
66
3
 
8
 
! Отговори
До 46-ти преди 12 години
Уважаеми още зимата писах,че Дългият играе за Първанов понеже беше продуцент на Българската Коледа,която миришеше само на чалга!За какво мислиш, уж беше приятел на Борисов основа партията им в ГЕРБ,а после отиде при Гоце!То небеше ДПС,СДС,БСП,ГЕРБ и Първанов!,ама за него важи турската приказка 'Интересът клати феса'
65
2
 
6
 
! Отговори
абитуриент преди 12 години
Благодаря Ви, че ще се погрижите за настроението ни за тази вечер, но мисля че това е по-скоро реклама, нямаме нужда от настроение за една вечер, лично аз се замислих дали да присъствам.
64
3
 
0
 
! Отговори
До 63 преди 12 години
За какво да оставам?Заради такива невъзпитани хора като теб ли? Срам нямаш ли, че се държиш така?Това възпитанието за нищо го нямате вече. Знаете само да хапете, да ревете, но не и да се борите и да постигате целите си.Съжалявам ви
63
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уха, какъв стокхолсмки синдром сте развили.Нападате мен, а обичате тези, които ви съдират кожите от гърба.Явно наистина всеки народ заслужава съдбата си.
62
6
 
5
 
! Отговори
Пич преди 12 години
"Едно време имах идеали, че ще променя нещо. Вече-не.Приятелите ми заминаха, а аз останах. Жалко, че трябваше да стана на 25, за да ми дойде акъла "Ами според мен и на 65 ти пак ще си останеш посредствен ***, който плюе по държавата си и е потенциален мияч на чинии зад граница. Такива като теб са вече цяла армия - ***, които работят като роби по света и си мислят, че са много велики. Срам ме в от вас. *** ...