ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!

Управляващите нямало да търсят подкрепа от сините и „Атака“
Обновена: 8 юни 2011 15:32 | 8 юни 2011 15:32,
150
ГЕРБ за вота: Опозицията е с размътени мозъци!
Снимка: Булфото

ГЕРБ в никакъв случай няма да води консултации с "Атака" или със "Синята коалиция" за подкрепа на правителството при гласуването на вота на недоверие към кабинета "Борисов".

Категоричната позиция изказа  зам.-шефът  на ПГ на ГЕРБ Валентин Николов, след като днес БСП и ДПС обявиха, че ще внесат вот на недоверие за провала на антикризисната политика на правителството.

„Ако водим преговори с някоя от парламентарните групи, това означава, че трябва да влезем в пазарлъци, а ние категорично не допускаме това", посочи тойй.

 ГЕРБ щял да очаква депутатите да гласуват държавнически при обсъждането на вота на недоверие.

„Досега единствено независимите депутати са заявили, че ще ни подкрепят, но очаквам и други народни представители да направят това“, коментира още Николов.

Още по темата

Според него опозицията не е "уцелила" темата за вота на недоверие. Международни доклади показвали, че макроикономическите показатели на страната са много добри, а правителството щяло да компенсира най-засегнатите от кризата групи.

„Затова вотът на недоверие към кабинета на ГЕРБ е див и чист популизъм. Предизборно мозъкът на политиците се е размътил много. БСП и ДПС са естествен съюзник и преди, и сега, интересно е обаче дали "Атака" и "Синята коалиция" ще подкрепят правителството при вота“, допълни Николов.

Според него целта на опозицията била да преследва дестабилизация на парламента и на политическата стабилност, което обаче едва ли щяло да се случи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: вот на недовериеГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
17
 
! Отговори
Снимката преди 13 години
Какво ми го показват тоя на снимката, до оня ден продаваше закуски на детския градини и даскала, сега шофьор го взима, служебна кола и т.н. И как вече разбира от всичко?!!? Където и да, той е компетентен.
19
2
 
18
 
! Отговори
електорат преди 13 години
НЕ САМО ВАЛУТЕН , НО СЕГА НИ ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛИТИЧСКИ БОРД . С ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАТЪВАМЕ В КЛОАКАТА!!!!
18
5
 
17
 
! Отговори
Mushmorok преди 13 години
ГЕРБ ще разчитат на "себе си", ама друг път- ще разчитат на купените 3-*** депутати от АТАКА!
17
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А вие гербарите, сте безмозъчни..
16
1
 
4
 
! Отговори
Бъни преди 13 години
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НОВАТА ИДЕЯ ЗА НФСБ Всички останали мераклии за власт ги знаем . Особенно от АТАКА ми се гади такива минетогъзолизци втори няма НЕКА ДА СМЕНИМ КРАДЛИВОТО 22 . ПОЛИТИЧЕСКО СТАТУКВО
15
3
 
19
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Тези им се чудя на самочувствието и наглостта! Хем некадърни, хем некомпетентни, хем егото им до небесата! Такова управление досега е нямало или поне аз не помня! Ако някой извън ГЕРБ подкрепи управлението им, това означава, че не мисли за страната и хората, а гледа да се крепи на държавната хранилка! Всеки в този парламент от Синята коалиция, Атака и РЗС са наясно, че е малка вероятността да попадне отново там на евентуални избори и именно затова може и да подкрепят некадърниците от ГЕРБ!
14
1
 
16
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
А вие от ГЕРБ сте без никакви мозъци! Как можеш да си мислиш, че всички независими ще ви подкрепят? Да не разчиташ на тея напуснали атака? Не бих разчитал!"към редактора: тойй. тук май има грешка!"
13
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ трябва да напуснат политическата сцена! Вън! Казвам го като бивш подръжник на това правителство и по настоящем много разочарован!
12
0
 
8
 
! Отговори
макроикономика преди 13 години
" Международни доклади показвали, че макроикономическите показатели на страната са много добри"-слава богу,че днес няма новина за някой обесил се или скочил от Аспаруховия мост
11
4
 
23
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Опозицията е с размътени, ама гербавите са без никакви мозъци!Чудя се само, дали има ли още такива безмозъчни българи, които да им се връзват на глупостите?! Не били уцелили темата на вота?! А ми то, по която и тема да е тоя вот, все ще са уцелили! Нищо не свърши това правителство за две години! Т.е. нищо положително! Само разсипия, беднотия и разруха навсякъде! А дали са уцелили темата за вота...ами погледнете си антикризисните мерки, проверете колко точно от тях сте изпълнили пък тогава се напъвайте, кой какво е уцелил или не уцелил! Всичките гербави планове се намират все още из нета! Всичко което сами приехте и което изпълнихте...0%!!! Просто се чуда, как може да има такава наглост, как може да се казва на черното бяло?! Въобще, хубава работа, ама гербава...
10
2
 
21
 
! Отговори
лъжеца преди 13 години
Тоя е противен *** и ***. А като почне да говори с *** си заучени фрази, майко бегай! Няма на кого да прилича!
9
3
 
22
 
! Отговори
Мето преди 13 години
Явно всички сме с размътени мозъци, щом продължаваме да търпим сегашното управление- най-некадърното от последните 15 години.
8
5
 
11
 
! Отговори
Гацо преди 13 години
Ех тия от ГЕРБ *** ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БАШИБОЗУКА много добре знаят че нямат човешки ресурс за управлението на страната . Бъфи а и вече цялото общество знае че и сега в последната комунистическа абривиатура ГЕРБ ни заблуждават че нямат нищо общо с останаите и са чесни но уви и бебетата знаят че са ортаци и с БСП че и с ДПС . Дано има вот на които да ги свалят
7
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сбогом ГЕРБ
6
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бг в момента се управлява по правилата на Римската Империя по времето на Цезар.А именно-еднолична власт,шоу за плебса,кражби (ама само на Цезар и най близките му е разрешено),политическа корупция и ЯКА МИЗЕРИЯ.Едва ли са много тези които разбират за какво говоря но няма значение.
5
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Опозицията е с размътени мозъци!"Така е! Подкрепям :)
4
9
 
26
 
! Отговори
Фалконе преди 13 години
на другите парламентарни им желая на ГЕРБ да споделят участта на НДСВи който крал кралповече нямадокато не ги запукаме наредда понапълнят гащите малко като тоя *** на снимкатапръдльо и половинавъздухари пълни
3
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
от къде ги намират тия селски пичове в ГЕРБ......
2
1
 
21
 
! Отговори
Крадеца преди 13 години
Дръжте крадеца!
1
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ не влиза в пазарлъци !... или купува или заплашва !