Сидеров се жалва, че отцепниците ядат парите на "Атака"

Тримата напуснали ПГ-то му били купени от ГЕРБ
Обновена: 9 юни 2011 15:02 | 9 юни 2011 08:49,
137
Сидеров се жалва, че отцепниците ядат парите на "Атака"
Снимка: архив Булфото

Волен Сидеров обяви, че на тримата отцепници от негова партия им е платено, за да напуснат ПГ на "Атака".

"Моето обяснение е много кратко, от четири буквички, казва се – пари", категоричен бе той пред БНТ.

Още по темата

"Обясних вече няколко пъти, че сегашния закон за политическите партии изключително порочно е написан, в тази част за субсидиите. И според този текст, когато някой напусне парламентарната група и се обяви за независим, обаче напише една декларацийка – аз принадлежа със сърце и душа, телом и духом към партията БСП, ГЕРБ, ДПС или партията на Йоло Денев, от субсидията на "Атака" се режат за човек – 50 000 на транш и отиват в тази партия.

"Тази партия вече със съответния другар си намират начин как да си делят парите. Ето това е схемата – много проста", допълни още Сидеров.

Вече бюджета на "Атака" е отрязан за първия от тези, напуснали четирима. И сега това очаквам да се повтори по три за следващите трима. Аз имам данни, че те са вече ходили да разговарят преди няколко месеца, с високопоставено лице в ГЕРБ, точно по тази тема.

Dnes.bg припомня, че в края на май Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев декларираха оттеглянето си  от "Атака".

С действията си те се разграничиха от поведението на партията от последните седмици, които били недопустими за цивилизования свят.

Тримата обясниха, че напускането на групата е дълго обмисляно решение. Чашата им обаче преляла при сблъсъците пред джамията "Баня Баши".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
6
 
! Отговори
мм преди 12 години
Волен-президент и доло турските *** от държавните постове и платените турско-червени мишки които плуят по форумите!!!
81
0
 
3
 
! Отговори
до стари номера преди 12 години
абе ти си бил голям мислител!!!
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Болните са много в България ама със сигурност Сидеров не е един от тях....А и страхливците са много както и предателите.
79
5
 
5
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Само Атака до победата
78
3
 
5
 
! Отговори
стари номера преди 12 години
Болен нарочно ги праща в друга партия , с цел да шпионират и да опитат в последствие да създадат проблеми в новата партия !
77
2
 
4
 
! Отговори
Сидеров преди 12 години
Болене,срам! Забравил си да изпънеш пръстите на снимката, като кумира ти Адолф!
76
3
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Тия предатели да напускат парламента влезнали са там с гласовете на АТАКА...по този начин се подиграват с всеки глас за тях.ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!
75
4
 
4
 
! Отговори
Мария преди 12 години
Има само една дума която описва правилно напусналите депутати и тя е ''продажници'' ! Беше ясно,че ще бъдат купени от ГЕРБ!Просто е жалко,че същите тези хора застанаха на сцената в Батак на 17-ти Май и погледнаха хората,които имаха надежда в тях.А сега какво стана ? Предадоха ги ! Всеки човек има своите разбираня.Дали виее харесвате Волен или не тук няма голямо значение.А може би искате да ни управляват ГЕРБ или предпочитате БСП ? Помислете си над това '' българи'' ;)
74
4
 
4
 
! Отговори
Ивайло Минов преди 12 години
АТАКА - ПОБЕДА!!!
73
2
 
4
 
! Отговори
Не са отцепници преди 12 години
Хората просто са си взимали хапчетата и са си хвърлили вече жълтите книжки, а Болен се възмущава...
72
3
 
3
 
! Отговори
Господ преди 12 години
Тука чета за психиатри, психолози, психо експертизи на някаква личност "Болен" (кой по дяволите пък е тоя?) Ами драги дами и господа-дами, утре пак ще ревнете "Няма хляяяяяяяяяяб", "Ядем лайнааааааааааа" и така нататък и ще почнете отново да плюете ващите любимци! Всички сте против кражбите и насилието. Всички ревете когато детето ви се прибере и каже " Един *** ми открадна колелото" и тогава *** е лош... Нито Волен нито ***..? В крайна сметка?
71
4
 
3
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
GOSPODIN SIDEROV VREME E DA IZVADI6 DOKUMENTITE NALI NE SA LOQLNI KAM SEMEINATA TI PARTIIKA?I VAPREKI VSI4KO SI PO GOLQM PI4 OT KOSTOV I SER-GEQ VZETI ZAEDNO!
70
1
 
4
 
! Отговори
Ваня преди 12 години
До Илия 2 за твое осведомление е направол толкова колкото твоите шефове са му дали заради всичките акаки срещу него.
69
0
 
3
 
! Отговори
галактика преди 12 години
В стила на коментар 2 и някои подобни. Депутатите са избрани да работят отговорно, честно и почтено, а не когато им *припари* - да бягат под някакъв предлог. Само че да бъдат така добри, да затворят вратата на парламента от външната страна! И да върнат получените заплати до момента като наказателна мярка! Що се отнася до коментираната *лоялност* чрез подписите - защо са подписвали въобще?! Според мен те са СЪУЧАСТНИЦИ, а пък едва сега огласяват тези данни.
68
0
 
3
 
! Отговори
Пламен преди 12 години
От мн рано се появиха ненормалниците тук....и днес имат задача да плюят,жалки сте.
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сутринта гледах Волен Сидеров по БНТ. Беше жалък и изглеждаше уплашен. Каза няколко клишета и толкова. Къде остана бесния му предизборен план? Едно време,през 2009г., наричаше Борисов мутра и ***, а сега се гъне от страх пред него.
66
3
 
3
 
! Отговори
ATAKISTKA преди 12 години
ANONIMNIQ-ZAD KOMPA SI OTVOREN KATO NESEBYRSKA MIDA!!!!!HA HA HA ,Q MI SE POQVI NA JIVO DA TE VIDQ KAKYV MYJ SI UTRPKO DOLNA!!!! KAFA OT HEMAFRODITI KATO TEB!!! HA HA HA -anonimen!!! ZASHTO BE IMBICIL,ZASHTOTO I TI NE ZNESH KOI SI I KAKYV SI!!! HAMELEONCHE -PREDPOLAGAM!!!IZCHEZVAM,ZASHTOTO NQMAM VREME ZA VAS-KRATUNI KUHI,KUPENI I OLIGOFRENQSALI!!!
65
0
 
5
 
! Отговори
Илия2 преди 12 години
За разлика от вас, поне не съм *** :))). И не припадам в обожание пред мишока Сидеров. Едно време беше застанал до Коня пред НС и агитираше да се върнат арабските имена на турците след Възродителния процес. И този, ако е националист, леле майко. Бързо забравяте или въобще не сте били родени тогава. Айде, заминавайте на училище :)
64
0
 
6
 
! Отговори
Направление преди 12 години
Болене, беж към 4-ти!
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Показателно за нивото на атакистите и за членската им маса. Как може да се наричате български патриоти, а да пишете на латиница?! Позьори!