Това е моят вот - цялата зала на крака!

Борисов опиянен от аплодисменти в НСА
Обновена: 10 юни 2011 17:41 | 10 юни 2011 17:34,
317
Това е моят вот - цялата зала на крака!
Снимка: БТА

Това е моят вот! Цялата зала на крака да благодарят за това, което сме направили.

С тези думи премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти в НСА внесения вот на недоверие от Коалиция за България и ДПС.

Премиерът  Бойко Борисов откри официално Шестия национален конгрес на Асоциацията на кинезитерапевтите и рехабилитаторите в България.

При откриването на форума ректорът на НСА проф. Лъчезар Димитров благодари на премиера за това, че собствеността на академията е била запазена, въпреки че към нея е имало големи апетити.

„ В Несебър, въпреки това правителствено решение от февруари, тихо и полека, чрез различни хватки на имотно-съдийската мафия, се опитват да заграбят тези 135 дка, които правителството ни отреди. Надявам се с общи усилия и с всеобщо желание тази база да остане собственост на държавата и в полза на всички“, заяви ректорът.

„Когато бях кмет, казах на Националната спортна академия (НСА), че докато съм кмет няма да дам да им вземат имотите. Мисля, че това го повторих, като станах премиер. Така че докато сме ние, НСА ще си ползва имотите така, както е“, отвърна му Борисов, което предизвика бурни аплодисменти в залата.

Още по темата

„Не случайно и в Несебър решихме въпроса, така, както искаше НСА. Не случайно арестувахме и висш магистрат там, защото се оказа, че е точно по този начин, както вие ги оценихте, а не аз – имотно-съдийска мафия. Надявам се, че колегите от съдебната система ще чуят това определение и също ще наблюдават, за да няма намеса в тяхната независима съдебна власт, това, което хората искат”, каза още премиерът Борисов.

 

Dnes.bg припомня, че шефът на административния съд в Бургас Атанас Вълков беше обвинен в пране на пари.

Той беше арестуван в началото на април в момент, в който уговарял продажбата на имот край Несебър, придобит от майка му с фалшиви документи. Стойността на сделката е била около 2 200 000 евро.

Имотът бил част от терените, които през последните години са обект на спорове между Националната спортна академия и собственици, получили реституирания поземлен терен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Премиерът Бойко Борисов откри официално Шестия национален конгрес на Асоциацията на кинезитерапевтите и рехабилитаторите в България.Абе тая Тиква нали уж е премиер, поне така пише! Що не си върши работата, ами се завръгнал да открива разни конгреси! Със същия успех можеше и Съселчо Станишев да ги открива, и той беше също толкова 'полезен' премиер като тоя мошеник.....
300
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко, да си чувал,че суетата е един от свещенните грехова??? Да си чувал, че суетнитя и самовлюбеният е в пъти по-лесен за манипулация? Прекали и със спорта и залите, прекали и с асфалта и магистралите....
299
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TOZI T.N PREMIER IMA KRAINA NEOBHODIMOST OT LEKAR, DOBUR LEKAR PSIHIATUR. AZ NE MOGA DA RAZBERA, TOZI 4OVEK PRAVI LI SE NA U6TIPAN ILI E TOLKOVA TUP? KATO GO POZNAVAT HORATA OKOLO NEGO V MINALOTO EDNA DOBRA DUMA NE SA KAZALI. INTELEKT - NULA, INTELIGENTNOST - NULA, SAMO4UVSTVIE DO NEBETO, STRAHIVOST NA N-TA STEPEN, AL4NOST NA N-TA STEPEN, ZLOBA I OTMUSTITELNOST LUM PO-UMNITE - NEKENTROLIRANA. SKORO EKAZAL NA EDNO MQSTO, O6TE 200 MILIONA I PRAVQ EDIN MIULIQRD!!!I TOI DA NE IZOSTANE OT CVETELINKA
298
1
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
все пак Герб имат и положителни моменти в управлението1 Това че нехаресваме око е друга тема и то главно заради миналото му на мутра ! но е в пъти по добър държавник от сър гей и мишоците гравитиращи около мадритския мошеник! Е не всичко е идеолно но то не става изведнъж!И пак питам защитниците на тройната коалиция защо по време на 2та им мандата не направиха заплатите по 100рлв а пенсиите по 700?Краде се много тогава, краде се и сега но е с повече мярка! Проблема е и в износа на капитали!
297
1
 
5
 
! Отговори
milen преди 12 години
na esen celiq narod 6e e na kraka ama ne zada ti rakoplqska a date iztrie ot balgarskaa istoriq na esen 6e reve6 mnogo segati e sladko naroda iznemogva a ti s golqmaa ti glava reje6 lenti4ki i razpravq6 nasam na tam kolo hubavo se jivee v Bg na esen 6e vidi6
296
2
 
6
 
! Отговори
blackradio преди 12 години
Иххааа как залата няма да е на крака кат са само съпартийци....И само зарад една Спортна Академия ли тр те държим на власт ? Че изказването такова едно .... "Така че докато сме ние, НСА ще си ползва имотите така, както е" Това нормално ли е да го казва най-висшия ни политик ? Значи "след вас потоп" така ли ? Немам думи...
295
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bravo na BOIKO!!!!
294
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напротив заплатите тук са високи трябва да получаваме 4 евро на месец и да плащаме данъци 100 евро на месец. През средновековието хората са плащали 10 % десятък сега 40% ДОД 22% ДДС ток и вода е защо ти е запата по добре на помощи като ***. Гаси извънземната държава и бюрокрация и корупция.
293
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще видиш ти вота октомври месец ! Некадърно ,мутренско и корумпирано правителство !! Това е герб
292
4
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
dase vra6ta stani6ev pri nego biaxme po dobre
291
6
 
11
 
! Отговори
an преди 12 години
След много години тази мутра ще влезе в историята като показателен пример колоко простотии е направил срещу България. За съжаление не е само той.Всички го мислехме за голям пич. Може ли за един ден три пъти да се изкаже различно.
290
0
 
10
 
! Отговори
шут към 299 преди 12 години
Свързването на касов апарат към НАП, по принцип не е лоша идея. Лошото е, когато данъците са високи, оборота нисък и едва вързваш двата края. Иначе, ако и бизнеса и НАП са почтенни и не се прецакват един друг е най-добре. Въпроса е, да се създадат такива данъчни тежести, които хем да осигуряват достатъчен бюзжет за държавният апарат, хем да не натоварват бизнеса и частните домакинства. А това не е лесно, когато бюрокрацията пращи по шевовете, че и нови се създават? Сложен въпрос с труден отговор
289
3
 
5
 
! Отговори
Кибик преди 12 години
Абе кво става няма ли да повишават доходите в тази държава бе? Егати та**ка дето сме.
288
11
 
24
 
! Отговори
Днес сме по-добре преди 12 години
Днеска колко много сме по-добре от при Станишев нема работа, замразени пенсии и заплати, Европол ни плюва, Европа-Шенген не ни приема, от зад океана ни пращат уикилийкс.....Само преди две години България беше в тройката на най-бързо развиващите се страни в ЕС. Сега сме сред последните пет;Само преди две години България по ръст на ПЧИ беше втора в света след Хонконг. Сега сме сред последните;Само преди две години България имаше бюджетен излишък над 3% и страната задели милиарди във Фискалния резерв и Сребърния фонд. Сега дефицитът е над 3%, а от фискалния резерв са похарчени над 4 млрд. лв.
287
4
 
6
 
! Отговори
pehata преди 12 години
Според мен е добра идея да се свържат всички касови апарати с НАП. Така ще намалеят злоупотребите в пъти. Да не е приятно това, че трябва да се вадят пак пари, но не трябва да се бездейства. Пожелавам лека нощ и наслука, колега.
286
1
 
5
 
! Отговори
pehata преди 12 години
Некомпетентни служители и преди това имаше и то доста. А тези които бяха компетентни бяха корумпирани. Наскоро проблеми не съм имал с държавните институции. Агенцията по вписванията скоро ще я преместват ако не са я преместили вече (за София). Миналато правителство бяха направили далавера, като я преместиха на майната си в кв.Гео Милев и сделката за офисите е била за над 10 милиона евро (тази информация я имам от служител в отдела). Технически проблеми винаги е възможно да изкочат.
285
0
 
0
 
! Отговори
pehata преди 12 години
ПО принцип влогонабирането е важна дейност, но важна дейност е и разплащателната дейност. Честно казано не съм се интересувал по въпроса за влагонабирането на кредитните кооперации.
284
7
 
4
 
! Отговори
pehata преди 12 години
Аз съм против построяването на АЕЦ Белене и изобщо съм против атомната енергетика.Мисля, че този проект ще пропадне. Освен това се чака отговор от HSBC банк да каже, каква е нормалната, приемливата ескалация за един подобен проект и каква е цената. Врътките с Белене не са от вчера до пладне. Затова проекта ще се оскъпява още и още. И това е другата причина поради която съм против.Нямам пари за банка, но и да ги имам пак не бих купил банка. Явно ти знаеш ,как се взима лиценз, браво, за което.
283
0
 
3
 
! Отговори
до 292 преди 12 години
И какво излиза , че съм прав за политическите уволнения , сега ми кажи нещо да се е подобрило в работата на тези служби напротив влоши се пълни са с некомпетентни служители . Пример в момента няма кой да ти издаде едно удостоверение за история на имота защото няма синхрон между имотния регистър и кадастара, Сървъра на службата по вписванията е блокирал , трябва да регистрираш собственият си превоз и да го лицензираш , трябва да свързваме касовите си апарати с НАП-разходи 700 лева и 20 л на месец
282
2
 
1
 
! Отговори
До 289 преди 12 години
Ами да посмятаме заедно АЕЦ Белене1. Първоначално договорена цена 4 милиарда2. Индексиране според специалисти не повече от милиард- милиард и половина според разни методи.3. Преговори с Росатом сега се водят за близо 7 милиарда и нагоре сам си направи изводаТи що не вземеш да купиш една банка или да се опиташ да регистрираш нова и да видиш как се взема лиценз от банков надзор. И после задавал ли си си въпроса защо не разрешават влогонабиране на кредитните кооперации в България?