Сините: часове увъртане за вота, накрая – нищо

Умуването продължава в сряда, а може и в четвъртък
14 юни 2011 18:53,
126
Сините: часове увъртане за вота, накрая – нищо
Снимка: БТА

Без ясна позиция как ще гласуват на предстоящия вот на недоверие приключи днешната консултация между партньорите от Синята коалиция, която продължи цял един следобед в парламента.

Още по темата
Решението за гласуване бе оставено да бъде взето на заседанието на ПГ-то в сряда.

"Така че отново ще имаме възможност да дебатираме", заяви Мартин Димитров в отговор на въпрос как ще гласуват.

Той каза още, че сините ще покажат различия както към ГЕРБ, така и към БСП.

Синият лидер не изключи нито една от различните възможности за гласуване на въпрос дали може да напуснат пленарната зала – той посочи, че не е изключва тази възможност, но подчерта, че окончателното решение не е взето.

"Не е редно да стигнем до решение, без да се срещнем с всички колеги от парламентарната група. Ако трябва, ще дебатираме и няколко дни", посочи на свой ред Иван Костов.

Той заяви, че се отнасят сериозно към едно несериозно начинание.

"Целта на този вот на недоверие е да се види новото парламентарно мнозинство и новата позиция на "Атака", посочи Мартин Димитров.

"Опитът, който прави Станишев и БСП, е да се представи за обединител на българската опозиция. Най-лошото в цялата работа, че този вот е на тема антикризисна политика", каза още той.

"Усилията трябва да бъдат насочени в коренно различна посока – ГЕРБ нямат капацитет. Синята коалиция е готова да предложи конструктивна алтернатива за България", завърши Мартин Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как оценявате поведението на Синята коалиция?Демагогия/+/,приятелско към ГЕРБ/_/
39
0
 
4
 
! Отговори
ТАКА Е .... преди 12 години
43 ---Е "АНАЛлизатор"----изказва се човека професионално---личи си, ха,ха,ха,аа.....!
38
11
 
7
 
! Отговори
анализатор преди 12 години
Ибан Лостов е една политическа ***,синя мазна *** която в пандиза може да задоволява *** и орално и да гълта семената течност на бай ***.
37
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Петър Стоянов каза " Иване кажи си ". Костов 10 години не си казва.Истинските седесари още чакат Иван да си каже.
36
1
 
5
 
! Отговори
..ЧЕ ГО ИЗМИСЛАТ... преди 12 години
..НЕМА СТРАШНО!"ГОТИНИТЕ РАБОТИ" , СТАВАТ БАВНО....КАТО, "БАВНИЯ СЕКС"!ПИТАЙТЕ ЕКСПЕРТИТЕ ПО ВЪПРОСА....ВИГЕНЧО И СЕРЖ...!!!!
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СДС ще вземе повече гласове ако се влее в Евророма или в ДПС. :)))))))))))) Ама и там не си падат по пytkи. :))))))))))Дайте да направим 10% бариера, че без друго малцинствата в парламента само калабалък правят - нито възможности, нито полза от тях.
34
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дотам ли сме стигнали ???? атериалът, обаче иска да го управляват разни Тикви, Мутри, Гейове,*** и всякаква друга ***, но не човекът, заслужил прозвището "командир".Затова материалът ще си остане най-бедният в Европа.
33
14
 
10
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
СДС без ДСБ ще взима повече гласове!
32
1
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
34, Какво правят в Социнтерна? Аз много не се интересувам от тях, но така съм запомнил. Дори помня как чакаха д-р Дертлиев да умре за да ги приемат там. Да не би пак да са ги приели в Коминтерна.
31
4
 
31
 
! Отговори
Хо преди 12 години
Никога не съм виждал Костов и "Синята коалиция"толкова неубедителни в изказванията си относно тяхната политическа позиция!Този "швейцарски неутралитет" ще се пръсне,като политически балон в собстевените им лица, а тогава яко НИ дупе......!
30
10
 
18
 
! Отговори
до МРАЗЕЩИТЕ преди 12 години
Костов беше и си остава единственият БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК, който се опъна и на руснаците и на американците. На първите отказа да пусне самолетите им в подкрепа на незаконния десант в Прищина (с това подпечата приемането ни в НАТО). На вторите категорично отказа да пусне косовски бежанци в България (представете си сега заедно с българската и албанска мафия). Останалите (преди и след него) се оказаха жалки дупедавци (и на едните, и на другите)
29
2
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 12 години
Те БСП попринцип не са социалдемократическа партия!Нямат и намерение да стават***Нещо бъркаш платформите!
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре му е на Костов в парламента, а вие му яжте дъртите........
27
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
21На следващите избори ако ДСБ не влезе в парламента(което е много вероятно)и *** Костов приключва с политическата кариера.
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
28Ами за по удобно дай направо да изчакаме ГЕРБерята да си изкарат мандата,а?Кво ше си играем на служебни правителства и ала-бала.Дай да ги изчакаме да загробят всичко щото комунистите,царистите,онаниститеили който и да е там не ни харесва."Страшна" логика няма що.
25
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарят Костов май наистина е ***.
24
3
 
11
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
За лявото. От както д-р Дертлиев, Бог да го прости си отиде от този Свят, социалдемократическа партия у нас няма. Комунистите от БСП не са социалдемократи и всеки опит за демократизация при тях бива одрязван. Проф.Драгомир Драганов е прав като ги изостави,. Прав е и проф.Василев. Права е и Татяна Дончева. БСП никога няма да станат социалдемократическа партия, защото членовете и симпатизантите им са роби на духа.
23
4
 
14
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
На комунистите много им се иска, Сините да подкрепят вота, правителството да падне и Първанов да назначи някой от тях за служебен Премиер. Естествено, Сините няма да са съгласни на такова решение. Правителството и без това си отива наесен. По-добре новият Президент да назначи Служебен Премиер. Поне няма да е от БСП.Тук има един син или внук на партиен Секретар и отновио плаче за "хубавия"социализъм. Много гадно време беше.
22
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На този вот нещата са VERY ПРОСТИ.Или биеш шута на ГЕРБ и отиваш на избори.Или си с тях и си съгласен с това което правят.НЯМА КАКВО ДА СЕ УМУВА КОЙ ЗА КАВО ИСКА ВОТ!Сините се държат като малки деца.А защо КАТО???
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Продължавайте да плюете по демократите - мамини ненагледни...После да не ревете пак!