Сините: часове увъртане за вота, накрая – нищо

Умуването продължава в сряда, а може и в четвъртък
14 юни 2011 18:53,
126
Сините: часове увъртане за вота, накрая – нищо
Снимка: БТА

Без ясна позиция как ще гласуват на предстоящия вот на недоверие приключи днешната консултация между партньорите от Синята коалиция, която продължи цял един следобед в парламента.

Още по темата
Решението за гласуване бе оставено да бъде взето на заседанието на ПГ-то в сряда.

"Така че отново ще имаме възможност да дебатираме", заяви Мартин Димитров в отговор на въпрос как ще гласуват.

Той каза още, че сините ще покажат различия както към ГЕРБ, така и към БСП.

Синият лидер не изключи нито една от различните възможности за гласуване на въпрос дали може да напуснат пленарната зала – той посочи, че не е изключва тази възможност, но подчерта, че окончателното решение не е взето.

"Не е редно да стигнем до решение, без да се срещнем с всички колеги от парламентарната група. Ако трябва, ще дебатираме и няколко дни", посочи на свой ред Иван Костов.

Той заяви, че се отнасят сериозно към едно несериозно начинание.

"Целта на този вот на недоверие е да се види новото парламентарно мнозинство и новата позиция на "Атака", посочи Мартин Димитров.

"Опитът, който прави Станишев и БСП, е да се представи за обединител на българската опозиция. Най-лошото в цялата работа, че този вот е на тема антикризисна политика", каза още той.

"Усилията трябва да бъдат насочени в коренно различна посока – ГЕРБ нямат капацитет. Синята коалиция е готова да предложи конструктивна алтернатива за България", завърши Мартин Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква червена ***, какви комунисти са ви в главата! *** неграмотни! Това че някой не е съгласен с нещо не го прави прилежащ към противоположния полюс!Плюс това, в съответствие с политиката на ГЕРБ би трябвало да е налице политически плурализъм! Да се подкрепя всяка една разумна доктрина, която не е в разрез с обществения интерес. Има ляво,дясно и център! За мащабите на БГ е трудно да се разгърне политическата принадлежност, но е факт, че политиките са различни. спрете да си чешете езиците
19
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато човек не може да обори фактите, започва да плюе името.Това, че БСП докараха България до фалит, няма значение!?Това, че Костов извади държавата от блатото, няма значение, как така има връзка с комунистите????
18
2
 
2
 
! Отговори
do 17 преди 12 години
EEEE nai nakraq edin smislen komentar! Tuk glupenderite se ubiha da spekulirat s komunisti, tikvi i kakvi li oshte ne! A taka!!Obqsni im 4e se namirame v 2011 i nqma ve4e komunisti:)
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да вие сте много добри в съчиняването и разпространяването на слухове и внушения. Не случайно в ЦК на БКП имаше цял отдел Пропаганда и агитация. Не случайно дейността на служителите на ДС се свеждаше до информиране, създаване на легенди, мачкане на личности, осветяване и облъчване на масите. Като дойде Костов на власт те се скриха в миши дупки.
16
8
 
29
 
! Отговори
kk преди 12 години
Костов,срамувам се от теб като бивш СДС-ар за курвенската политика,която продължаваш да водиш!Никога не те е интересувало ще има ли ДЕМОКРАЦИЯ в БГ или не!Интересуваш се само да влезеш в следващия Парламент,и ако може "доживот",за да не отговаряш за съсипването на държавата ни!!!Надявам се да получиш "червен картон" завинаги,за да не мърсиш повече истинските патриоти в държавата!!!
15
7
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Платената червена *** е заляла изцяло форума.Отврат.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tuk ne stava vypros da dali podkrepqt komunistite!Stava vypros dali podkrepqt nekompetentnata politika na GERB.Zatova ima vot na nedoverie!Za da moje vseki principno da izrazi poziciqta si, a ne da podkrepq tozi ili onzi!Nali ste golemi demokrati?! Takava e sistemata!I tova 4e tazi smeshna partiq taka tynko si pravi smetkite na vseoslushanie e pokazatelno za potenciala i! Tozi koito ima pretencii da upravlqva trqbva da ima kategori4na poziciq!Ama ne i Kostov:)
13
6
 
5
 
! Отговори
ТОНИ преди 12 години
Коментар се прави , когато си наясно с темата, с исторически факти от миналото , с политическа грамотност, за съжаление ти поставяш всички партии под един знаменател, хубаво е да се прочете на всяка партия платформа, и това е така защото партията на Б.Борисов е за европейско развитие и пълно раздържавяване , едва ли ще ти стане ясно , а БСП са социалисти , но те не са крайно ляви и не са комунисти, и двете партии са за капитализъм, а крайно лявите партии са за социализъм , който сега всички разбират, че е бил по-добър обществен строй, независимо , че беше отречен . Затова българският народ се връща духом отново към старият режим - по думите на М.Кунева в едно интервю.
12
4
 
5
 
! Отговори
iliqn преди 12 години
nai kradliviq *** vuv Bulgariq Ivan Kostov
11
0
 
8
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
Дано имиджмейкърите на премиера го посъветват, не толкова да говори, а да действа, защото мандата си изтича. Какво ще ги мъмри, надсмива и гневи - да вземе да се задейства и гони до край, както обещаваше всички тия, които крадяха, а и продължават. Защо ГЕРБ нямат смелост дори да ги назоват поименно, както и съмнителните им сделки оповестят и изнесат на светло? Инертност и неспособност, липса на краен резултат - това са фактите в борбата с корупцията, престъпността, измамите на най-високо ниво. През кой висш държавен крадец или мафиот ГЕРБ мина и сгази, както се заканват на шепа прости пазарджишки корумпирани полицаи? А и на тях парите, имотите и колите ще им останат и ще са много повече от цял живот заплати накуп от полицията.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe tezi zashto oshte syshtestvuvat vyobshte?!
9
3
 
21
 
! Отговори
АСЕН преди 12 години
ИВАНЕ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ОТ ТОВА РАЗКРАЧЕНО ПОЛОЖЕНИЕ ?
8
6
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 12 години
Костов идва на власт.megafon.blog.bg/politika/2011/06/13/ivan-kostov-politikyt-s-dve-lica.764442
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иване внимавай в картинката, че достатъчно си я оцапал веченяма да подкрепяш вота на комунизите и турците
6
6
 
18
 
! Отговори
до №1 преди 12 години
Истинските демократи няма да подкрепят комунистите. Интересното в момента е, че *** от снимката в момента се чуди как да измени на родната си партия /разбирай БКП/.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-добре е ПАС.Оставете ги да им гледаме шоуто на "А" и"Б"-отборите на партията.
4
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво се занимаваме още с тия. На другите избори да ги изметем заедно с БКП/БСП.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако продължите агонията ни,забравете ме като син.
2
7
 
5
 
! Отговори
Kolin преди 12 години
И аз !
1
10
 
7
 
! Отговори
Апис преди 12 години
Само да имате късмет да подкрепите вота на *** повече няма да пусна бюлетина за вас!