Сините се лутат как да не подкрепят вота

Не можели да застанат до БСП и ДПС
Обновена: 14 юни 2011 15:47 | 14 юни 2011 15:47,
99
Сините се лутат как да не подкрепят вота
Снимка: БТА

СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС.

Точно обаче как ще изразят позицията си в зала, ще стане ясно след обсъждане с коалиционния съвет на Синята коалиция. Националният съвет пък на СДС е решил да даде на сините отворен мандат, тоест не е определил конкретно решение.

„Преобладаващото мнение обаче на делегатите беше, че не можем да подкрепим правителството, но в същото време не можем да застанем и до БСП и ДПС, и не можем да бъдем предпоставка за служебен кабинет на Георги Първанов“, коментира Мартин Димитров. 

Според него БСП и ДПС са наясно, че няма да падне правителството, и се опитват да извлекат дивиденти за предстоящите избори.

Той коментира, че за сините точно изборите са истинският вот на недоверие.

Още по темата

Ще се опитаме да победим и ГЕРБ, и ДПС, и БСП на много места, както и добър резултат за президент, закани се Димитров.

Той отново призова ДСБ да оттегли заместник-министрите си, тъй като Синята коалиция не трябвало да носи отговорност за това управление.

Според него знакови лица на сините не могат да участват в изпълнителната власт.

От своя страна лидерът на СДС обеща да се помисли и над това сините да оттеглят своите представители в ръководството на Столичната община, тъй като според него управлението й не е добро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
9
 
! Отговори
:-))))))) преди 12 години
POREDNIQ SME6EN VOT.OMRAZNAHTE NI S VA6ITE PROSTOTII DRUGARI KRADCI
15
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
#14 ами те са от СК - Смешната Коалиция :)))
14
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви демократи сте бе Мартине щом подържате Борисов - смешно е
13
4
 
12
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
KAKVI SINI,TOVA SA MASKIRANI 4ERVENI.TE PODKREPQT BSP PREZ CQLOTO VREME.KOSTOV E NAI GOLEMIQ MASKIRAN KOMUNIST O6TE OT KRAGLATA MASA I SASIPVANETO NA SINQTA IDEQ.
12
3
 
22
 
! Отговори
Ivanna преди 12 години
Е на това му се казва, извинявам се за израза - "разкрачено" положение, хем боли, хем сърби. Непрекъснато говорят как ГЕРБ нищо не са свършили, колко са велики в икономиката, а сега не подкрепят вота. Щяло да има правителство, съставено от президента. Кого мислят, че заблуждават??? Б. Б. спокойно може да си направи второ правителство, друг е въпросът,че няма кого да предложи в него, като цял ден и нощ открива обекти, днес пък и 5 км. път!!!! Прости му, Господи, той няма какво друго да прави.
11
1
 
8
 
! Отговори
s...w.. преди 12 години
Какво са едни избори бе сини,аз всеки ден избирам?Мислете за спортната форма на народа,едно ходене до урните е като фитнес
10
1
 
11
 
! Отговори
ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ,БЕ преди 12 години
...ДА НЕ СА ЛУДИ ...ТА ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ...ХА,ХА,ХААА....!ЗА КАКВО ТОГАВА , БЯХА ТИЯ ВЪТРЕШНИ ИЗБОРИ...??!!!!ПОСЛЕ БОЙКО ....ЩЕ ПОДКРЕПИ СИНИЯ ПРЕЗИДЕНТ!СИНИТЕ СМЕ В АТАКА ......НЕ СЕ БЪЗИКАМЕ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дето се вика, "Сетила се Мара да се ..." на края на мандата на общинатаТози Димитров е пълен въздух ... Какво значи "не можем да застанем и до БСП и ДПС", ако извадят убедителни аргументи и доказателства за вота ...ммм да, страх ги е от избори, че тогава нищо не се знае, може да не влезнат или да влезнат я само от едната партия, я други хора без лидерите ... ама ако не сверят дневния си ред с този на хората ще ги отвее вятъра ;)
8
0
 
30
 
! Отговори
славейко преди 12 години
Ще се изсулят защото знаят , че няма да са в следващият парламент.Килипира братко.Той води политиците!
7
4
 
31
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
ИСТИНАТА Е ,ЧЕ НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ТРЯБВА ДА И ХЛОПНАТ КЕПЕНЦИТЕ. ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА НАЧАЛО И КРАЙ.НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ НЕЯ.
6
2
 
19
 
! Отговори
аре стига глупости преди 12 години
Абе тези мизерници от кой психо диспансер ги изтърваха?По голям болшевик от мавъра има ли?Хем боли,хем сърби,драго ми е.Да се смееш ли,да ревеш ли?Скелетите от сДС ги приберете отново в гардероба.
5
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТЕЗИ ПЪК ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ КАКВО СА СЕ ЗАЧУДИЛИ И С ТЯХ И БЕЗ ТЯХ ВСЕ ТАЯ . ДОЛУ ГЕРБ!!!
4
1
 
26
 
! Отговори
мартинчо преди 12 години
За пореден път не е в час. Супер удобен политик - подметка.
3
0
 
44
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Мартине, по-добре се скрийте! Или подкрепяте правителството, или не! Какви са тези глупости, че няма да сте с БСП на вота, бе! Ами да бяхте го внесли вие, а не сега да се чудите как врътнете ***, защото много добре знаете, че ако тези некадърници паднат от власт, няма и да помиришите повече държавната софра! Ей това са нашите "мили политици, загрижени за страната си и за българския народ"! Вижте ги и ги преценете! Идат избори!
2
3
 
37
 
! Отговори
електорат преди 12 години
ВСЕ ПОВЕЧЕ ПОСИНЯВАТ ОТ ЛУТАНЕ. НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ И ЗА КЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ . СМЯТАМ ,ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНАТА ИМ ИЗЯВА!!!А КОСТОВ!!!! ТОЙ СИ ЗНАЕ КАКВО МИСЛИ НАРОДА ЗА НЕГО!!!!!!!
1
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като не можете да го подкрехите ще изчезнете от ролитическата сцена