Сините се лутат как да не подкрепят вота

Не можели да застанат до БСП и ДПС
Обновена: 14 юни 2011 15:47 | 14 юни 2011 15:47,
99
Сините се лутат как да не подкрепят вота
Снимка: БТА

СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС.

Точно обаче как ще изразят позицията си в зала, ще стане ясно след обсъждане с коалиционния съвет на Синята коалиция. Националният съвет пък на СДС е решил да даде на сините отворен мандат, тоест не е определил конкретно решение.

„Преобладаващото мнение обаче на делегатите беше, че не можем да подкрепим правителството, но в същото време не можем да застанем и до БСП и ДПС, и не можем да бъдем предпоставка за служебен кабинет на Георги Първанов“, коментира Мартин Димитров. 

Според него БСП и ДПС са наясно, че няма да падне правителството, и се опитват да извлекат дивиденти за предстоящите избори.

Той коментира, че за сините точно изборите са истинският вот на недоверие.

Още по темата

Ще се опитаме да победим и ГЕРБ, и ДПС, и БСП на много места, както и добър резултат за президент, закани се Димитров.

Той отново призова ДСБ да оттегли заместник-министрите си, тъй като Синята коалиция не трябвало да носи отговорност за това управление.

Според него знакови лица на сините не могат да участват в изпълнителната власт.

От своя страна лидерът на СДС обеща да се помисли и над това сините да оттеглят своите представители в ръководството на Столичната община, тъй като според него управлението й не е добро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
Защо? Ти за комунистосоциалистите ли си още,а и мутрите към тях?
35
0
 
5
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Не е лесно ,а е доста тъжно да си *** през 21 Век!
34
2
 
15
 
! Отговори
ССС преди 12 години
Егати и смешните 'демократи' - диктатурата май ви харесва?!!
33
2
 
5
 
! Отговори
за 28 преди 12 години
заради такива будали като тебе комунистите ще уравляват още 20 години,няма такова нещо като сини,червени ,зелени и бенбени всички са лъжци и крадци
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сините се лутат и се чудят лиии, чудят , как да не подкрепят вота, че те сините изобщо знаят ли за какво са в парламента. Аман от мазни политици
31
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ейййй,каква омраза с/у единствената ДЕМОКРАТИЧНА партия СК!? Като сте толкова *** народ - гласувайте си за тези,които ви крадат 66 години БКП(БСП)ДС,КГБ и тяхните производни:ДПС,НДСВ,ГЕРБ,АБВ,ЛИДЕР,АТАКА.СЛЕД ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ - ГЕРБ Е ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС,КГБ...СЛЕДВАТ ОЩЕ...
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дойде време доган да получи един шут заради предателството към Филип Димитров
29
4
 
10
 
! Отговори
Бай Колю преди 12 години
Ей точно с тази разкрачена позиция, по един толкова важен въпрос, който е абсолютният провал на Боковото правителство в борбата му с кризата, и смешните ви притеснения, че щели сте да се наредите до БСП и ДПС, няма да спечелите точно нищо! Напротив, тотално ще отвратите малкото останали сини симпатизанти и избиратели! Никой от демократично, истински дясно мислещите избиратели няма да ви обвини, ако подкрепите вота! На всички нас е болезнено ясно, че Боко и правителството му са пагубни за България! Така че, дори и ортак с дявола, т.е. с комунистите си заслужава да станете, само и само да спасите България и българите от това милиционерско недоразумение! В името на каузата! Ние не сме *** гербери! За нас е пределно ясно, че съвсем различно е, да гласуваш против Боко и да ставаш ортак с БСП! Вземете се в ръце, и стига сте мислили глупости! Свалете го тоя новия Бай Тошо...ако искате да продължите да съществувате въобще! Ако искате и България да просъществува!!!!
28
3
 
2
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА..ГОТИНО! преди 12 години
ВОТА НЕ МИНАВА!СИНИТЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ---ПОСЛЕ ГЕРБ, ПОДКРЕПЯ СИНИЯ ПРЕЗИДЕНТ!!!НАЛИ, БОЙКО ЩЕ ИЗДИГНЕ ЦАРЯ, ЗА ПРЕЗИДЕНТ???!СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!НА ИЗБОРИТЕ ----ЩЕ ШИБАМЕ ЧЕРВЕНИТЕ ...НА "ЗАДНА ПРАШЧИЦА"---ПО ХЕРСОНСКИ...ХА,ХА,ХА,ААААААААААААААААААА.....!ГОТ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов ще разпределя порциите
26
5
 
9
 
! Отговори
Другарят от СДС :) преди 12 години
:)....Другарки и другари... ние... членовете на така наречената СИНЯ КОАЛИЦИЯ със водач - преподавателят по полит икономия и история на БКП - Ванката Костов НАИСТИНА се чудим и се маем.... как да НЕ подкрепим вота на едни наши стари бойни другари чийто "ятаци" сме били в зората на "демокрацията" в нашата мила родна страна а именно БСП и ДПС.... ! :) Някой да има делови предложения как да се измъкнем от неловката ситуация ? :) Ако има да пише на адрес ПОЗИТАНО.... опааа... Пардон... Грешка !!! :)
25
2
 
6
 
! Отговори
боян преди 12 години
"СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС"ъъъъъъъ, моля???
24
2
 
13
 
! Отговори
гласувал съм за вас преди 12 години
Синята коалиция, изгонете двамата шута Мартинчо мамин и бай Иван черната душа. В противен случай рискувате да изчезнете от политическия хоризонт. Им нужда от вас, но като поддръжници на синята идея, а не като злобни *** добермани.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи, щом гордостта е по-важна от гърча на народа, да си носят после кръста!!! Значи подкрепят политиката или по-скоро липсата на такава на ГЕРБ и един ден( а този ден ще дойде) когато цялата безумна тайфа ще отговаря пред хората за сторенето и СДС да отговарят!!!!!!
22
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой проете ли първото изречение?"СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС."Що за новинари имаме?! СДС не внасят вота, или аз съм в голяма грешка?!
21
1
 
6
 
! Отговори
и преди 12 години
кво правят изобщо с това народно събрание, като не могат елементарни неща да преценятхем сърби, хем боли тяхната...
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС."Редактори нямате ли? Или ги напече слънцето :-)))
19
1
 
8
 
! Отговори
днес къртите преди 12 години
"СДС най-вероятно няма да подкрепи вота на недоверие към правителството, внесен от СДС и ДПС. " Последно кой е внесъл вота :D :D :D просто къртите от некадърност !
18
5
 
14
 
! Отговори
аноним преди 12 години
Каква опозиция са те? Нали ужким критикуват Бойко, пък все до него се нареждат! Хич да не ни правят на будали. Те са си с управляващите. А пък този фъфльо Мартинчо, приказва само глупости. Да вземе да скрие някъде.
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ние ви знаем че сте хора на БКП/БСП. Няма смисъл повече да се криете. Бита карта сте на изборите и се съмнявам дали въобще ще можете де влезете в следващия парламент.