Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"
Обновена: 22 юни 2011 19:16 | 22 юни 2011 19:00,
529
Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти
Снимка: Булфото

Над 2000 лентички от откриване на различни обекти в страната е прерязал премиерът Бойко Борисов досега, изчисли самият той при посещението си в Хасково.

"Даже си мисля дали за следващите президентски избори да се кандидатирам, като слушам, че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година. Много се колебая дори”, допълни премиерът и се закани да продължава да открива нови обекти, за да видят хората резултатите от работата му.

В южния град Борисов откри пречиствателна станция за отпадни води.

Инвестицията е за 30 милиона лева и е част от цялостен проект на програма ИСПА за пречиствателни станции по поречието на река Марица.

"Важното е, че ден преди откриването на пречиствателната станция в Хасково еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хан похвали България за това как добре сме си стъпили на краката по големите инфраструктурни проекти и как през 2012 година това ще бъде видно”, отбеляза още Борисов.

Той настоя работата му да бъде оценявана от Европа, а не от българските политици.

По-рано през деня министър-председателят бе на посещение и в Кърджалийско, където преряза лентата на 18 километра напълно възстановена отсечка на основния път Момчилград-Крумовград.

"Този път на Станишев му го спряха и на Доган, разбира се, да не го пропуснем. Ние идваме днеска и правим Кърджали, Подкова, Околовръстното, септември месец прохода Маказа", обяви Борисов по време на откриването.

Той обеща, че през септември ще бъде открит пътят през прохода Маказа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
16
 
! Отговори
az преди 12 години
Ne6tastnik - dnes v Plovdiv za poreden pat se podigra s grada ni....samo se per4i kato puqk...sme6nik...
30
5
 
9
 
! Отговори
ДО 25 преди 12 години
Прочети новините за усвояването на ЕС фондовете , и мисля че коментара ти е безсмислен.Европа прави специален мониторинг за тези фондове за България , Гърция и Румъния.
29
14
 
40
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 12 години
Какво е построил Бойко Борисов, бе ?!Да не би преди да не се е строяло метрото ? Той само го завърши. Така се падна !Да не би преди да не са се правмили пътища ?Просто никой не се е показвал като този и не се е хвалил с нормални неща, които е правили държавата.Стига лъжи ! Стига манипулации !!!Телевизиите правят неописуем PR на Борисов. За такава рекщлама Бай Тошо можеше само да си мечтае по време на неговата диктатура.Боко отиде да открива завод в Търговище, който работеше от 5 години ...
28
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви Презадоволени Физиономии ....... Приличат ми на ония маймуни с ЧЕРВЕНИТЕ *** .....
27
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОШМАРА НА КОМУНИСТИТЕ - БАТЕ БОЙКО С НОЖИЦА
26
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сигурно защото Борисов и правителството му "се справя добре", ЕК обмисля да управлява директно регионалните фондове.
25
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов - строителят на съвременна България!УСПЕХИТЕ И ПРИХОДИТЕ ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ВИЖДАТ!!!София приема за 3 години "Турнира на шампионките" на WТА в АРЕНА СОФИЯДокато другите политици мрънкат, оплакват се, хленчат, плюят и правят "коалиция на омразата" между комунистите, Костов и ДПС или с две думи през цялото време политиканстват и приказват в ГЕРБ работят. Спортната зала вече има редица събития само до края на годината. Метрото стартира през март-април 2012 година. Ам ТРАКИЯ и тя през 2012 година! Сега започват СТРУМА и София-Калотина. С две думи Румяна Бъчваров беше безкрайно категоричн и права! Румяна Бъчварова - началник на политическия кабинет на премиера Борисов:Ние сме за строителство, за растеж, за развитие. А за какво са опозицията? За разруха? За фалит? За нова хиперинфлация?
24
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Бойко, а тези червените по форумите, могат ли да ми кажат 5 неща дето БСП направи за толко години...
23
12
 
9
 
! Отговори
до Баф мама му преди 12 години
Прав си, така е. Но проблема беше, че скапаната тройна коалиция просто дори не си направи усилията да оправи нещо в тази държава и им спряха всякакво европейско финансиране, ако си спомняш. Борисов поне усвоява пари от еврофондовете и ги харчи за това, за което са отпуснати-за магистрали. Няма лошо. Действай, Бойко.
22
4
 
26
 
! Отговори
Дааа преди 12 години
Да де ама народа нещо не усеща величието на цар Бойко-Ленторещии!
21
6
 
16
 
! Отговори
sisa преди 12 години
tapanar nestasten za tova te biva samo ... maluymnik nestasten...idva kraat ti.. stiga sme te tarpali sme6nik lajliv
20
8
 
23
 
! Отговори
ЗАПРИ СЕ преди 12 години
Борисов ги събира защото има хемороиди и с тези лентички си бърше Д..о.Алергичен е към тоалетна хартия и вода , а лентите са от коприна.Този навик е бил присъщ на турските султани .
19
0
 
3
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
сумата си остава такава к'вато е обявена последна.
18
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквата реже ленти-народът ще реже тиква на изборите!
17
7
 
20
 
! Отговори
Боко преди 12 години
Ба си мамата. Не знаех, че мога да броя да 2000 хиляди. До 15 мога щото това са километрите магистрали за които постоянно плещя. Като излизам от вкъщи пред вратата все някой *** е опънал лента и трябва да я срежа, че да мога да изляза. Затова си нося ножица в кобур, че да мога да реагирам във всяка ситуация.
16
8
 
23
 
! Отговори
Баф мама му преди 12 години
Само забравя да каже ,че повечето проекти са финасирани и са започнали строителство да кажем примерно последните 10 години ,а сега той само реже ли-реже наготово
15
33
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бат Бойко за 2 години построи повече, отколкото предишните за 20 годиниевала бате, още 3 мандата имаш
14
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Борисов ни пооправи доходите до края на мандата си, ще се съглася, че наистина не е имало по-добро правителство от това. Наистина се прави нещо, работи се, но все пак-оправете ни доходитееее.
13
6
 
25
 
! Отговори
BG преди 12 години
много умно мероприятие.да направим и празник на лентичките на Вожда.
12
24
 
11
 
! Отговори
пиле преди 12 години
Честолюбив е, но наистина е деен човек. Щом открива обекти, значе е вярно, че икономиката малко по малко се раздвижва? Е, тогава предполагам и безработицата за в бъдеще ще се намалява. че каков му е лошото, тогава? А и щом казват, значи се строи?