Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"
Обновена: 22 юни 2011 19:16 | 22 юни 2011 19:00,
529
Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти
Снимка: Булфото

Над 2000 лентички от откриване на различни обекти в страната е прерязал премиерът Бойко Борисов досега, изчисли самият той при посещението си в Хасково.

"Даже си мисля дали за следващите президентски избори да се кандидатирам, като слушам, че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година. Много се колебая дори”, допълни премиерът и се закани да продължава да открива нови обекти, за да видят хората резултатите от работата му.

В южния град Борисов откри пречиствателна станция за отпадни води.

Инвестицията е за 30 милиона лева и е част от цялостен проект на програма ИСПА за пречиствателни станции по поречието на река Марица.

"Важното е, че ден преди откриването на пречиствателната станция в Хасково еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хан похвали България за това как добре сме си стъпили на краката по големите инфраструктурни проекти и как през 2012 година това ще бъде видно”, отбеляза още Борисов.

Той настоя работата му да бъде оценявана от Европа, а не от българските политици.

По-рано през деня министър-председателят бе на посещение и в Кърджалийско, където преряза лентата на 18 километра напълно възстановена отсечка на основния път Момчилград-Крумовград.

"Този път на Станишев му го спряха и на Доган, разбира се, да не го пропуснем. Ние идваме днеска и правим Кърджали, Подкова, Околовръстното, септември месец прохода Маказа", обяви Борисов по време на откриването.

Той обеща, че през септември ще бъде открит пътят през прохода Маказа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другари, аз си лягам и ще спя спокоино ,понеже пак успях да изкарам моя идол Станишката чист като утринна роса, и направих Боко Тиквата по-черен и от Костов. Утре ще мина през 'Позитано' да си взема 20-те лева и ще се срещнем отново тук да пишем минуси на лентичките...
410
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов направи Доганчо за смях. Доказа на практика, че лъжите за някакви си гонения и преследвания на турчеещите се българо-мохамедани ако ГЕРБ спечелят изборите е лъжа и няма нищо общо с реалността. На мръсника Доган вече и мюсюлманите няма да му правят евала, а ще гласуват за ГЕРБ.
409
2
 
5
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Гриша , понеже незнайно защо медиите спряха много барзо да отразяват случая с 6-те апартамента на Цв.Цв. , ти как би коментирал този феномен?!?... Парадоксално е да пишеш за мафия и в същото време да казваш,че отново ще гласуваш за ГЕРБ!Мислете хора :)
408
12
 
7
 
! Отговори
Красимира Ванкова преди 12 години
БОЙКО, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА РАБОТИШ ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ, А ЗАВИСТЛИВЦИТЕ НЕКА СИ КЪСАТ РИЗИТЕ ОТ ЯД!
407
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
413, наистина няма нужда да ни се припомня кошмарът 'Виденов', както и факта, че той и неговите привърженици все се мъчеха да припишат всички гафове (вкл. зърнената криза и хиперинфлацията) на предното управление на Любен Беров. Звучи познато, нали? И се повтаря в днешно време. Добре поне, че сме във валутен борд и сме страна-членка на ЕС, иначе с това лудо харчене на резерва и смешните им оправдания, доларът пак можеше да е станал 3000 лева ......
406
8
 
6
 
! Отговори
Гришата преди 12 години
Браво баце Бойко, отново ще гласувам за ГЕРБ. От както спряхте кражбите на СерГЕЕВци, КОБурговци и ДОГанувци платените им мекерета станаха особено активни из форумите. Катализатор за това, че яко друсате Мафията и слугинажните й политици.
405
2
 
2
 
! Отговори
Костов, Иванчо преди 12 години
Мартинчо, какви Сини *** бълнуваш? СДС и ДСБ ли имаш в предвид? Та те са по-червеногъзи вампхири и от Гоце и цялата БСП *** събрани на куп...:)))
404
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарят Боко Тиквата пак ли се мъчи да пробутва комунистическите си номерца? Да се маха тоя чобанин, величаещ се като премиер, червеният му *** отдавна лъсна!
403
3
 
4
 
! Отговори
Мартинчо преди 12 години
Костов, ИванчоЗащо забрави Сините ***?! Те са по-големи *** и от НДСВ+БСП взети заедно!!!!!
402
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма нужда да ни припомняте кошмарът "Виденов". човекът, изгонил 'Ровър' ,а с това и всички големи инвестиции за 20 години напред....но за сметка на това- ни докара хиперинфлация...Безспорно наи-лошият премиер на България от Съединението насам.
401
6
 
8
 
! Отговори
Саня Илиева преди 12 години
Бойко Борисов е най-успешният премиер на България от 100 години насам.
400
6
 
5
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Елементарен политически трик!!!Става все по-безнадеждно!Незабавно трябва да си ходи това правителство!Не познавал и никога не бил виждал Владимира Янева...нямам думи!!!И в това го разобличиха!Докога ще търпи народа,само това незнам!?!
399
5
 
3
 
! Отговори
Костов, Иванчо преди 12 години
Бойко изкара из равновесие платените КироДобреви слуги - форумни активисти.Бойко, ако я караш все така - да откриваш нови и нови обекти, червеногъзите *** ще се споминат кой от инфаркт, кой от спукана жлъчка бе..:)))
398
1
 
11
 
! Отговори
..405 преди 12 години
Не съм гласувал за Боико и не мисля че още е направил нещо за здравеопазването и образованието, но доколкото си спомням(не съм злопаметен като тези които само знаят да плюят) и досегашните правителства не направиха абсолютно НИЩО. Позитивното засега са само пътищата, но без тях икономиката ни ще продължи да бъде в кома..Просто не казвам на черното-бяло
397
1
 
1
 
! Отговори
Костов, Иванчо преди 12 години
СДС и ДСБ случайно ли ги пропусна?
396
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
qwerty, а да ти припомня ли, че именно Виденов построи магистрала 'Хемус' в отсечката до Ябланица, най-трудната част? Дали някой днес си спомня това, а? И оня строеше магистрали, само дето не се пъчеше толкова.
395
3
 
5
 
! Отговори
qwerty преди 12 години
ДАС, да ти припомням ли Виденов през 96та ??? Само дето кризата е световна и не ми се мисли ,ако ни беше връхлетяла с троината коалиция на власт..
394
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
402, и какво точно е направил другаря Боко Тиквешки за здравеопазването и образованието?! Питай онкоболните, а питай и студентите, които той призова да стават овчари! Е, учениците за какво да учат, щом след като добият квалификация и умения, някаква си там некадърна мутра ще ги призовава да тичат подир овцете?! Нека другаря Компир Ленторезов даде личен пример, след като не става за премиер - да хване гегата за 2-3 години и сам да покаже как се гледат овце, щом толкова му знае човката!
393
2
 
7
 
! Отговори
das преди 12 години
"Шест правителства не направиха това, което моето за година" - една истина да каже ББ, само дето не е доуточнил, че и шестте взети заедно не успяха да разсипят държавата и да влошат живота така, както неговото успя.
392
4
 
4
 
! Отговори
qwerty преди 12 години
Храните ли се с омраза, червени щатни "хакери"..Червени сте от яд усещам..Мутрата събра лентичките, а единственната на Станишев е тази от САРАИТЕ НА ДОГАН. Не забравяите да ми пишете минуси ,че партията-столетница затова ви плаща...