ГЕРБ и независимите в съюз срещу "Атака"

Отхвърлиха предложението за промени относно държавната субсидия
22 юни 2011 15:35,
94
ГЕРБ и независимите в съюз срещу "Атака"
Костов бесен на ГЕРБ. Снимка: Булфото

ГЕРБ отхвърли предложението на „Атака” за промени в Закона за политическите партии да се забрани държавната субсидия да следва депутатите.

И при двете прегласувания на текстовете депутатите на управляващата партия гласуваха „против”.

Според "Атака" е неприемливо сегашното положение напусналите парламентарните си групи депутати да имат право да декларират принадлежност към друга група, като така се прехвърля и полагаемата им се субсидия.

Синята коалиция, Коалиция за България, ДПС и "Атака" подкрепиха промените. ГЕРБ гласуваха против и въздържали се, а всички присъстващи в залата шест независими народни представители бяха против.

Още по темата
22 юни 2011 12:15
219

Лютви Местан обясни, че по този начин ГЕРБ е защитил новите си съпартийци, които вече гласуват заедно с тях в залата.

Иван Костов го допълни, като обясни, че никой депутат от ГЕРБ не е взел думата, за да обори твърденията, че независимите депутати са купени.

„Вотът и доверието на хората е във вас. Вместо вас говорят независимите”, допълни Костов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
Анатоли преди 12 години
Абе хора не разбрахте ли вече че Борисов и всички които са в парламента са подставени лица.ПРЕХОДА БЕШЕ РЕЖИСИРАН ОТ САМОТО НАЧАЛО И СЕГА ВИ ПОКАЗВАТ ТАКИВА КАТО БОЙКО ТИКВАТА и претендират за народни спасители ОСЪЗНАЙТВЕ СЕ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХОРАТА КОИТО УПРАЖЛЯВАТ СТАРАНА СЕ НАЗНАЧАВАТ ЗА ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА.
92
0
 
1
 
! Отговори
ahmet преди 12 години
sds.bsp.ataka.ndsv. ..vsi4ki sa komandvani ot DOGAN.NE GO LI RAZBRAHTE BALGARI.OT 20 GODINI.
91
0
 
1
 
! Отговори
чети....и помни! преди 12 години
А спомняш ли си кой каза , че най-голямото нещастие за България по време на прехода е създаването на ДПС от бившите агенти на ДС.Не се сещате ли?Ще ви помагна:Иван Костов го каза след като изсипаха цялата възможна помия върху него.Само да припомня и още нещо Гоцко и Боцко бяха рамо до рамо когато откриваха паметника на Тодор Живков.
90
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герб и купените в съюз срещу Атака ...
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е ,сега стана ли ви ясно кой е ЗА купуването на депутатите и кой е ПРОТИВ. ЗА пазаруването на депутати са ГЕРБ и независимите вече купени ,а против са БСП ,ДПС Синята коалиция и Атака.Да чуя сега честните и принципни гербери какво ще напишат.Нека плюенето да започне сега
88
1
 
1
 
! Отговори
пиле за 87 преди 12 години
какво означава СК? Сидеров и Костов ли?
87
0
 
2
 
! Отговори
пиле за ДС преди 12 години
Ние не искаме десни, леви, средни, тесни, дебели, високи, ниски, розови, .... партии! Искаме българи, експерти, с усет и разбиране за процесите в света, с желанието и труда да работят за да сме силна, сравнително по-самостоятелна икономически държава от външни влияния, да сме гарантирани откъм национална и държавна сигурност, да си развиваме образованието и високите технологии, равномерно но само нагоре и да си създадем по-широк вътрешен стоковопаричен оборот, коетощ е повиши произв.-потребление
86
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СК ( + )ГЕРБ (- )
85
3
 
3
 
! Отговори
ДС преди 12 години
АКО МИСЛИТЕ,че ГЕРБа са десни - МНОООГО се лъжете. Те са поредния проект на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!Единствената дясна ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ в дясно е СК!Шарани още ли не сте изтрезняли?!Компира си играе с вас,а вие сте заблудени и ***...
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не на шистовият газ !
83
1
 
3
 
! Отговори
пиле преди 12 години
Мисля, че вече наистина съм тотално отвратен. мислех, че поне ГЕРБ, АТАКА, БСП, няма да се карат, но явно вълчето настроение по изборите е болест, която е вечна? Е, честито ви хапане! Като се изпоядете, ще дойдат изборите, някои от вас ще си оближат раните, някои ще се усмихнат щастливо на новите пачки и субсидии, а ние балъците ще четем новините и ще се ядосваме. нищо ново! Ами както си го направи един човек, група, народ, свят? но наистина ми писна да гласувам и може да не ме видите повече.
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви са тия глупости? Изобщо трябва да се забрани държавната субсидия за партиите! Не стига, че по 4 години им плащаме заплати и какво ли не друго, докато са в парламента, ами и за избори да ги финансираме?! Ама пусти сладък кокал, никога няма да гласуват да отпадне тази субсидия.....
81
0
 
11
 
! Отговори
an преди 12 години
КОИ ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ В ПАРЛАМЕНТА СЕ ИГРАЕ ТЕАТЪР? ПИЕСАТА СЕ КАЗВА. КАК ДА НА.БЕМЕ ОВЧИЯТ НАРОД. ТАЗИ ПИЕСА СЕ ИГРАЕ 21 ГОДИНИ. А ОВЧИЯТ НАРОД ВСЕКИ ПЪТ ГЛАСУВА И КАЧВА НА ВЛАСТ. ВЪЛЦИ КОЬОТИ ЛЕШОЯДИ ЛИСИЦИ ШИМПАНЗЕТА СЕЛСКИ *** ПАРТИИНИ СЪКЛЕЦАРКИ И МУТРО-КОМУНИСТИ. ЗАТОВА МУТРЕСТАНИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ЗАТЪВА В ПОМИЯТА И МИЗЕРИЯТА.
80
2
 
4
 
! Отговори
КОСТОООВ , преди 12 години
ДО-ВИЖ-ДА- НЕЕЕ,СБОГО...!
79
1
 
2
 
! Отговори
ДО 77 преди 12 години
А ДРУГИТЕ ....ХИЧ !ПОЛИТИКАТА Е ...ПРЕНАРЕЖДАНЕ ,НЕПРЕКЪСНАТО ---В ТЪРСЕНЕ НА ....ДАЛАВЕРАТА И ТЪРГОВИЯТА ,НА МАКС ...!
78
4
 
7
 
! Отговори
пиле преди 12 години
Тоя наш парламент и партии да такива объркани? Гласуваш за СДС, получаваш БСП. Гласуваш за БСП, получаваш Доган. Гласуваш за Доган, получаваш Яне и костов. Гласуваш за Костов, получаваш Симеон. гласуваш за Симеон получаваш среден, НДСВ и ОДС. Гласуваш за ОДС, получаваш Евророма и Лидер. Гласуваш, гласуваш, гласуваш и накрая само ти остава да ...пцуваш. Но кой? Май на Сидеров му пука за нас повечко, отколкото на повечето други партии?
77
1
 
8
 
! Отговори
пиле преди 12 години
ДПС и Атака подкрепят идеята за да се спрат субсидиите на напуснали партиите по време на мандат, което си еп равилно, защото излиза, че обещават едно, а лъжат и отиват в друга посока. Как да приемем да вярваме на депутати които открито лъжат и си сменят идеалите, партиите? То не,ч е тоя парламент от създаването му не е пълен с ***, но чак пък такава безочлива открита пародия? щом напусне партията, напуска и депутатското място! Май само Атака и ДПс в сбучая подскрепят правилното, що е редно?
76
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 12 години
до72,гербавите никога не са спирали да купуват дупетати.
75
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласуваш за Атака - получаваш ГЕРБ.
74
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гербавите и те започнаха да си пазаруват депутати ,абе има ли смисъл от избори ,,защото дойдат поредните(спасители) наговорят ти куп сладки обещания избереш ги и става и по зле и от предишните ,оли пък гласувал си за една партия и нейната платформа и хоп след 1-2 години и полвината и депутати станали я независими ,я отишли при друга партия ,разбира се срещу солидно заплащане ,а тъпия м,атрял му остава само гласуването ,аи псуването ,.Мисля вече да пасувам да идва кой ще все тая майка им ***