Между Борисов и Нетаняху протекла химия още преди 4 г.

Израел се кани да инвестира още повече у нас
7 юли 2011 16:04,
121
Между Борисов и Нетаняху протекла химия още преди 4 г.
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху с Борисов. Снимка: БТА

„С българския премиер Бойко Борисов се запознахме преди 4 години в хотел в Тел Авив и между нас веднага протече химия”. Двамата тогава били в опозиция и са си обещали да се срещнат, когато и двамата са на власт.

Това разказа израелският премиер Бенямин Нетаняху след съвместното заседание на правителствата на България и Израел в Министерския съвет.

„Всички разговори между България и Израел се провеждат в дух на много голяма близост и приятелство. Това не са просто думи. Между нас има силна връзка, идваща от общата ни трудна история“, сподели израелският премиер.

Той каза още, че иска да увеличи инвестициите в България.

„Не съм сигурен дали израелската бизнес общност все още е открила България и това е моята лична мисия – да ги запозная с възможностите, които България предлага, които са съществени“, заяви Нетаняху.

По думите му България е порта към европейските пазари и предоставя възможности за взаимна полза и на израелския бизнес, и на българското общество и икономика.

Той изрази признателността на израелския народ за хилядите спасени евреи. "Това е нещо, което ние помним, ценим и смятаме, че светът трябва да знае този подвиг", каза Нетаняху и благодари за скорошната помощ от България по време на пожарите.

„Не трябваше аз да се обаждам на вашия премиер, той го направи първи и изпрати пожарникарите в Израел. Всички оценяват този жест на приятелство”, каза премиерът на Израел.

Попитан защо това е първото посещение на израелски правителствен ръководител у нас от близо 20 години, гостът каза, че това е пропуск, който в момента поправя.

"Щастлив съм, че аз съм този премиер, който ще поправи нещата", каза Нетаняху. Той отбеляза, че резолюцията на ООН по палестинския въпрос не е единствената причина до бъде в България, но е една от обсъдените теми на срещата.

Премиерът Борисов заяви, че България е била винаги за мирни преговори и за разбирателство. Водим преговори с колегите от ЕС, нашето категорично мнение е, че трябва да се върнат всички на масата на преговорите, за да възцари мир и това ще ни бъде позицията в ООН, отбеляза Борисов.

България и Израел подписаха и споразумение за насърчаване и взаимна защита на инвестициите, както и споразумение за двустранно сътрудничество в областта на промишлената и научноизследователската дейност в частния сектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
22
 
! Отговори
ined преди 12 години
Протекла химия ли ?!? Обмяната на телесни течности не е ли към биологията?
39
1
 
25
 
! Отговори
:) преди 12 години
Това стана като любовно романче :) Химия, любов, тупа-лупа :) А кога ще се вземат?
38
1
 
31
 
! Отговори
истината преди 12 години
И това доживяхме.Най-напред милиционер-комунистите прогониха от страната над 2 000 000 български граждани,сега дойде ред и за разпродажбата на Българската земя! Предателската политика на Българските правителства,не само към западните покрайнини,но и към България,продължава с нестихващ темп.Вече,правителството е взело решение да продаде 1 000 000 декара Българска земя на Израел.Докато местните феодали прогониха в продължение на 20 г.местното население и изкупиха на безценица земята му и обезлюдиха обширни райони на страната,сега наред е правителството да продаде на Израел Българска земя и съответно да я засели с еврейски латифундисти.Така евреите си осигуряват жизнено пространство,което доста се стесни,след притока на милиони руски евреи в Израел.Докато евреите си купуват жизнено пространство,България губи своето жизнено пространство и народ.Вместо да съхраняваме остатъците от държавата си,правителството ще я засели,със същите руски евреи,докато българите се претопим и изчезнем окончателно.Е на това му се вика "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ПОЛИТИКА".Но май на никому не му пука!
37
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искат земята ни-това е..ама без нас де... Затова скоро не чакайте нито образование, нито здравеопазване...
36
0
 
25
 
! Отговори
......! преди 12 години
Евреите никога не инвестират-те само заграбват.....!
35
2
 
24
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
"Химия ли", нещо ни будалкат, съвсем на *** ни вземат - то че сме *** българите си е ясно.Но пък си избрахме за премиер един селски хитрец, който вода носи на евреите от голяма хитрина - сега ще продаде на евреите нивите на българите, пък после ще натирят де що има български - и това е,това е химията, да знаете Натаняху хич не е глупав, целта му е да засели България с евреи, а българите да си ходят
34
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аа не мерси ахтунг юде! Не щем юден в България!!! Който е имал работа с такива твари ще ме разбере!
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ot koga na semennata te4nost se i vika chimia.Bai Nataniago ia go nategni toia *** deto nalita da ti raztriva usite, dnes teb ste raztrie utre sha zeme da stane premier na Izrael- i togva sha se eve muteraikata, viva Izrael
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А към ББ акъл протекъл ли е ?
31
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евреина да не опука отзад нашия Бабуин?
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Инвистират си *** в бъдещото място за живеене. Сега като ни спретнат една войничка с *** и турците и веднага ще намалеем на още няколко милиона. Останалите ще ни изпотровят с гмо, вируси и т.н. Бг е идеално подготвена за преселването на евреите.
29
1
 
25
 
! Отговори
Митака преди 12 години
Абе, щом се обичат, нека се вземат!
28
1
 
22
 
! Отговори
Келешчо преди 12 години
В този случай химията е евфемизъм на либидото. Евреинът е възпитано парче и не си позволява да нарече нещата с истинските им имена.
27
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Препоръчвам Ви да прочетете някои цитати от Талмуда - в Гугъл има.Да видите какво мислят евреите за неевреите и да си направите съответните изводи.
26
3
 
22
 
! Отговори
чифутчо преди 12 години
ква химя бе , кинти , кинти и пак кинти, само са чудя на *** за кво им е да има т позиции в ***, или ей тъй за спорта, а че инвестициите ще са основно в крадене то на всички е ясно, ех най простия народ сме ние, щом позволяваме на някакви нащастници от сорта на боко, доган, станишев, дянков, да не продължавам че са цяла плеяда да ни клатят и то задраво, а *** по хубаво да зи затрият че нищо добро не са дали на света.
25
3
 
18
 
! Отговори
чифута преди 12 години
страшни коментари.Браво на компетенциите...!
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бехар :)
23
3
 
25
 
! Отговори
Жана преди 12 години
Сега и това остава не стига кризата и мизерията .Ами и Бат Бойко да вземе да обърне резбата . Е и за кво да живея тогава Евреите са подли същества .
22
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, поне снимката е интересна - наместникът на *** в територия България се отчита за успешно изпълнение на поставената му задача - да унищожи коренното население, за да се намъкнат тук и да ползват земята ни.
21
2
 
38
 
! Отговори
Айнщайн преди 12 години
А с химията не протече ли и физика?