Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

На майките докторанти се плащало редовно
14 юли 2011 22:22,
79
Плугчиева пак лъже, скочиха от ГЕРБ

ГЕРБ за пореден път обвини червения депутат Меглена Плугчиева в популизъм и в лъжа.

Повод за острата реакция са твърденията на Плугчиева, че е получила сигнали от майки докторанти в София и Русе, на които не им се изплащали парите, които им се полагат за учещи родители.

Българското правителство е плащало и ще плаща еднократната помощ за майчинство за докторантите с дете, категоричен е финансовият министър Симеон Дянков, който обвини Плугчиева в популизъм.
 

Заместник-министърът на труда и социалната политика Валентина Симеонова заяви, че няма нужда от промени в Закона за семейните помощи за деца, където се дава еднократна помощ от 2888 лв. на майките студентки.

Тъй като този закон е влязъл в сила 2006 г., имало е години наред, в които на майките докторанти не са се плащали тези пари. Имаме указателно писмо към всички наши дирекции в страната да се плаща на докторантите, каза тя.

Симеонова съобщи, че тази година 11 майки са получили еднократната помощ.

"За пръв път правителството на ГЕРБ, откакто е на власт, плаща на майките студентки и на докторантите", категоричен е и Пламен Нунев от ГЕРБ и се разгневи на Плугчиева.

„Лъже, както излъга за досиетата и за въпросниците, които се правят в Русе. Всички вчера видяхте в пресата изявленията на политолога, който съвсем ясно и категорично каза, че това действително не е истина.

Още по темата

Един въпросник, който е на Московския държавен университет – въпросник, публикуван през 1990 г. сега се опитва да се вмени в действия, които се вършат от ГЕРБ. На практика стана ясно, че това не е вярно и някой се хвана на въдицата - Плугчиева”, заяви Нунев.

Според него, "който не може да ражда идеи, ражда компромати". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гербери! Узаконихте ли пистите на Банско вече! На онази фирмичка "Юлен" ли беше:)) Променихте ли закона:)) Защо чак от ЕК дойдоха хора да видят безобразията, който вършите:))) *** иначе Плевнята бараки от 27 квадрата може да бута,а! Ей! силни ей:)))
16
2
 
5
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Плугчиева кажи ся кво стана с комунизЪма дето го строихме 45 годинише го строиме ли пак, нема ли да го строиме? ше доди ли, нема ли да доди?да знам да го чакам ли, или да ви бия шута по червените лъжливи *** Чумба, ще го построят на Куково лято. Виж как го строят в Русия. Нашите *** от тях гледат, ама не са на власт и нямат петрол и газ да продават. ТОВА Е РАЗЛИКАТА.
15
1
 
6
 
! Отговори
ВКР преди 12 години
Разбира се .че ченгето- мутра Нунев заедно с ВКР-то и ДС областен управител на Русе са подготвили въпроси за досиета .та те само това си могат!!!!
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града.Я още един крадец на ток от ГЕРБ:) Що така бе ГЕРБ! Вие не бяхте ли различни от нас, простосмъртните:)) Бе тези гербаджии да не са ***!?:))))
13
1
 
2
 
! Отговори
нико преди 12 години
както си е отворила устенцата на снимката...........охххх,не знам дали ще ми станеееее!!!!
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Издирваният Таки на общо събрание в Слънчев бряг"Хахахаха! Гербери кога ще го закопчаете:)) От 2008 го търсят:)))))) Или е дружка на Боцко,а:)))
11
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 12 години
естествено боко неможе да ражда,ражда компромати,
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гербери! Вярно ли съдът е предложил на осъдените вчера депутати от ГЕРБ да замени глобата, ако се съгласят да ги утешават една вечер Фидоската и Цецка:)) Съдът сметнал, че по-голямо наказание от това нямало:)))))
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гербери защо национализирахте парите на хората за пенсии бе ***! Нали не сте комунисти! Кога за последно се извърши национализация и от кого:) Хайде излизайте от землянките ***! Войната свърши отдавна:)
8
5
 
6
 
! Отговори
Чумбата преди 12 години
Плугчиева кажи ся кво стана с комунизЪма дето го строихме 45 годинише го строиме ли пак, нема ли да го строиме? ше доди ли, нема ли да доди?да знам да го чакам ли, или да ви бия шута по червените лъжливи ***
7
8
 
2
 
! Отговори
Калин преди 12 години
майки докторантки .. какво е това ве .. поредни свещенни крави .. ах колко сме социаанални:)
6
5
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
за комунистите лъжата е начин на живот - аз само не разбрах - давали по 2888 на майките - моля? - да ме е изпусната някоя запетая?
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе големо надлъгване пада другариБоклукчиева е най-големата мента
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то има ли някой, извън ГЕРБ, който да казва истината:) Всички лъжат, а бесепарите ги съдят:))))) --------------Особенно се отнася за бсп, в аонсу ги учат как най резултатно да оглупят, излъжат и окрадът народа!
3
1
 
6
 
! Отговори
Жаба преди 12 години
Който лъже - на въже!
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
LIZACHKA
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че то има ли някой, извън ГЕРБ, който да казва истината:) Всички лъжат, а герберите ги съдят:)))))