Калфин бил хибрид между Станишев и Първанов

Кандидатурата му е израз на безпомощност, отчитат от РЗС
Обновена: 10 авг 2011 16:13 | 17 юли 2011 11:11, Красимир Ангелов
295
Калфин бил хибрид между Станишев и Първанов
Снимка: БТА

"Политическият съвет на РЗС определя кандидатурата на Ивайло Калфин за президент като израз на безпомощност и заявка за политическо дезертьорство на БСП от реалната битка за "Дондуков” 2", се чете в декларация на партията на Яне Янев, публикувана на партийния сайт на РЗС.

"Бездушен, без политически профил и послания, Калфин е компромисен политически хибрид между Станишев и Първанов, който показва, че БСП не се интересува от изборния резултат, а само от запазването на вътрешнопартийното статукво", отчитат от РЗС.

Още по темата

От там отчитат, че социалистите са пропуснали да издигнат за кандидат „един от малкото мъжкари в партията – винаги критичната и аналитична Татяна Дончева – заради страха на Станишев да не би силен партиен кандидат да му вземе поста”.

Хората на Янев прогнозират, че с тази кандидатура БСП се поднася на тепсия на президентското АБВ.

"Калфин от чирак на Гоце израсна до калфа на Станишев – поради което на изборите БСП ще си намери майстора", смятат от РЗС, които определят своя кандидат Атанас Семов като единствен реален опонент на кандидата на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: РЗСИвайло Калфин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
0
 
2
 
! Отговори
re преди 12 години
"Калфин бил хибрид между Станишев и Първанов"С други думи агент ***.
261
0
 
1
 
! Отговори
До УФСЪТЪ преди 12 години
След това изявление, името дето си избрал/а направо ти "лепи" като фалшиф бандерол на менте алкохол .... хахахахахахаха
260
3
 
0
 
! Отговори
УФСЪ преди 12 години
от тук на сетне, смело мога да заявя, че президент на РБългария, че бъде г-жа Кунева
259
1
 
6
 
! Отговори
До # 272, Шопа преди 12 години
Шопе, не става въпрос за гербери, червени ,пембени и т.н. ; дискутираме, че Пленумът на БСП постъпи като бай ***, който от човала с х..... извадил най-голямата п... Разбираш за какво става въпрос! Да обясняваме ,че Калфин не е е боец, през 97-а година напусна БСП, че няма харизма; че говори скучно ,безизразно като Пирински, че трудно би взел гласове извън БСП и т.н. е безсмислено. Имаш си мнение, изказа го. Сетне червените глави ще има за пореден път да подсмърчате и да гласувате за Кунева. Тя определено не е червена, но ще се утешавате, че е БКП-снаха...
258
0
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Мисля, че Калфин няма да стане президент. Като културно ниво кандидатурата му е стойностна . Личността му обаче е скучна, невзрачна и му липсва каквато и да било харизма. Той не е твърд характер, не е боец. Кунева като независим кандидат има реална опасност да отнеме от неговите избиратели, но не и от тези на кандидата на ГЕРБ. Определено смятам, че БСП подари на ГЕРБ президентския мандат. На ръководството на БСП му липсва политическата далновидност, способност да преценява няколко хода напред, както и желание за избиране на силна и харизматична личност за този мажоритарен вот. Струва ми се, че И.К. е определено реверанс на БСП пред Първанов. Тази спорна кандидатура може да доведе до катаклизми в лявото движение в този му вид, ако се приеме ,че БСП въобще е лява партия, което от 12-13 години е твърде съмнително. Дано да бъда лош пророк, но смятам, че евентуална загуба на Калфин още на първия тур на кампанията ще има неприятни последици и за ръководството на БСП, и най-вече за нейния шеф. Но дори да стане бащица на народа, И.К. ще е винаги в сянката на Гоце. Избор на Калфин би означавало на практика трети мандат на Първанов, но консумиран от скучна, безлична, без харизма личност. И. К. не е кандидатът на БСП, а идеологът на движението АБВ , мисля, че е и масон. Така че смятам, че БСП в голяма степен подари на ГЕРБ президентския мандат.
257
0
 
2
 
! Отговори
pitasht преди 12 години
Ама "р"-то на др.Калфин е като на другаря Ленин бе!. А скоро беха публикувани некви секретни КГБистки документи, че др. Ленин бил *** ( демек евреин)-ама полуевреин. Или по-точно некъв ХИБРИД- руско-немско-жидовски евреин. Сигурно и другаря Калфин е от същия вид. И той ХИБРИД. Дано да не е и мъжко-женско омотано ГМО и комунистическо-алено с безцветно-безпартийна украса с подкрепата на БСП. Мали, къв звер! Баси! Като от филмите на ужасите ша да е това животно!
256
2
 
7
 
! Отговори
СТАНИШ преди 12 години
КАНДИДАТУРАТА НА КАЛФИН Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ,ТЪЙ КАТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ ТОЙ БЕШЕ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА КРАДЛИВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ! РАЗЧИТА НА ПОДКРЕПАТА НА ДПС /ДОГАН/ И НА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА . ДРУГАТА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА ЩЕ ПОДКРЕПИ МЕГЛЕНА КУНЕВА КОЯТО СЪЩО СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКО *** !!!
255
0
 
3
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Абре,тоя хибрит на ток ли е ии на бензин,предимно :)
254
1
 
1
 
! Отговори
питащ преди 12 години
КЪМ "РЕНИ" : КОГА Е ПОЛУЧИЛ ДИПЛОМАТА ОТ ШКОЛАТА НА "К.Г.Б."-МОСКВА ИЛИ Я Е ЗАВЪРШИЛ ЗАДОЧНО.
253
0
 
6
 
! Отговори
коста преди 12 години
Нека разсъждаваме трезво. Като четем биографията на господично Калфин забелязваме една съмнително червена линия на подготовка. Изпратен е на няколко десетки курса по всичкология в САЩ и Европа, натрупал един куп дипломи и ни го поднасят на тепсия като много умен, интелигентен и подготвен за всичко което се налага да бъде, та до президент.Истински подготвените хора от живия живот имат други качества,честност,прямота,достойство,конкретен и точен изказ,и не на последно мяста мъжко поведение.
252
1
 
3
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Образован е и има визия, но това не е достатъчно. Като външен министър беше доста безличен и муден - просто едно не дразнещо присъствие.Всъщност коя мафия е зад него?
251
1
 
1
 
! Отговори
Рени преди 12 години
През 1983 година завършва 9-та Френска езикова гимназия "Алфонс дьо Ламартин" в София.През 1988 година става магистър по международни икономически отношения в Университета за национално и световно стопанство в София.1992 година учи международен маркетинг в Стопанския университет във Виена, Австрия. През 1998 година се обучава по програма за обмен "Маршал", Marshall Memorial Fund, the German Marshall Fund of the US в САЩ. 1999 година става магистър по международно банкиране (International Banking), университет в Лофбъро (Loughborough University) във Великобритания. През 2001 се обучава по програма за запознаване с институциите на ЕС (EU visitors programme) в Брюксел и Страсбург. 2002 г. учи по програма за обмен на преподаватели, Университет в Портсмут (Portsmouth University), Великобритания. 2003 г. изучава икономическо и политическо развитие на Република Корея в Р Корея.2004 г. учи преговори в ЕС (EU negotiations - advanced training course), Колеж на Европа, Брюж, в Белгия. От 1990 до 1994 година и от 1997 до 2000 година
250
0
 
6
 
! Отговори
ПРОГНОЗА преди 12 години
КАНДИДАТУРАТА НА КАЛФИН Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ,ТЪЙ КАТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ ТОЙ БЕШЕ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА КРАДЛИВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ! РАЗЧИТА НА ПОДКРЕПАТА НА ДПС /ДОГАН/ И НА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА . ДРУГАТА ЧАСТ ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА ЩЕ ПОДКРЕПИ МЕГЛЕНА КУНЕВА КОЯТО СЪЩО СИ Е КОМУНИСТИЧЕСКО *** !!!
249
5
 
8
 
! Отговори
Марина преди 12 години
Не съм срещала по-умен коментар във форумите от този на ШОПЪТ:Разликата между Боко и Калфин е един вагон книги минус Винету.А много от тиквопоклонниците са прочели само личната си карта.Калфин е добре приет в ЕС,а Боко е палячото на Европа,съизмерим само с другия шарлатанин-Берлускони.Калфин е античалга човек с профил на интелигент.Как да го харесат анаболните ***,перхидролните силиконки,дим дуковските мъжкари,ритнитопковците ,наследниците на магураджиите? Няма как да го харесват и това е
248
0
 
7
 
! Отговори
Те комунистите преди 12 години
Комунистите по-начало са хибриди -- нещо като лош експеримент на генномодифициране на маймуни.
247
1
 
7
 
! Отговори
Кофтин прилича преди 12 години
Ако ще е хибрид, то този човек трябва да е ***!комуниста е отчаянкомуниста е унилПартията се разпадалидерът е педофил
246
1
 
5
 
! Отговори
Не може преди 12 години
Хибрид нещо като събрал "най-добрите" качества на двамата или нещо като *** на квадрат
245
1
 
7
 
! Отговори
Калфата .... преди 12 години
ПРОСТО Е ЕДНО ДОБРЕ ОБИГРАНО И ШКОЛУВАНО *** НА ПАРТИЯТА ВЪВ ОБЛАСТТА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ!СЛЕД ,КАТО Е "КОМУНИСТ"---НЕ МИ ГО ХВАЛЕТЕ....!НАЙ-ДОБРИЯ "КОМУНИСТ"--Е ПЕРФЕКТНИЯ ГЪЗОБЛИЗЕЦ НА МОСКВА И ПРОВОДНИК НА СТАРАТА ЛИНИЯ НА БКП!ОТ "КОМУНИСТ"---ДОБРО , ...НЕ ЧАКАЙ...!ДОКАЗАНО, ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
244
11
 
11
 
! Отговори
ШОПЪТ преди 12 години
Арогантната и дива посредственост в атака.Това се вижда от реакциите на герберите.Защо? Защото Калфин е всичко,което те не са и никога не могат да бъдат.Затова бълват откровени лъжи,гнусни обиди и шамански заклинания.Калфин е високо образован,интелигентен човек,с редица западни специализации- те харесват мутро пожарникари.Калфин свободно владее четри езика-те трудно се справят с родния си.Калфин има сложна мисъл ,облечена в сложна реч.Те предпочитат простащините на Боко,защото в тях са в стихията си.Разликата между Боко и Калфин е един вагон книги минус Винету.А много от тиквопоклонниците са прочели само личната си карта.Калфин е добре приет в ЕС,а Боко е палячото на Европа,съизмерим само с другия шарлатанин-Берлускони.Калфин е античалга човек с профил на интелигент.Как да го харесат анаболните ***,перхидролните силиконки,дим дуковските мъжкари,ритнитопковците ,наследниците на магураджиите? Няма как да го харесват и това е радостно. Различията са цивилизационни,а не просто политически. И тук се обръщам към много от десните избиратели: да ,Калфин не е вашият политически кандидат,но като културна,гражданска визия е много по-близо до Светльо Малинов,отколкото до Цв.Цв. или ББ ,или Фидосова,Цачева и тн.А днес борбата е да запазим ,най-ценното ,което отвоювахме след 89-та правото да сме свободни. ИЗВЪН СЪМНЕНИЕ Е, ЧЕ ГЕРБ Е ПАРТИЯ НА ОМРАЗАТА ,РАЗДЕЛЕНИЕТО И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО. Днес техен ВРАГ (не опонент) са социалистите,утре ще сте вие. Та се изживяват като месии,като самодостатъчни политически мизантропни богченца.Да върнем *** там,където им е мястото в ъгъла на историята.
243
8
 
7
 
! Отговори
Цеци преди 12 години
Много си е готин даже. По добре от вампирската фициономия на Цецо и мутренската - на Бойко.