Той "уволни" Бойко Борисов

Кандидатът на РЗС за президент Атанас Семов стои зад кампанията срещу премиера
Обновена: 17 юли 2011 14:02 | 17 юли 2011 14:01, Красимир Ангелов
710
Той "уволни" Бойко Борисов
Снимка: Булфото

Кандидатът за президент на РЗС доц. Атанас Семов стои зад кампанията, призоваваща за уволнението на премиера Бойко Борисов.

На сайта www.uvolnenie.org, на който хората можеха да гласуват за уволнението на министър-председателя, се появи видео обръщение от Семов.

В него той обяснява мотивите си за подхванатата кампания:

"Защото той дойде на власт с лъжа и управлява с лъжа, зад която се крият безпросветност и корупция.  Заради пълната му управленска безпомощност и двегодишния провал – чуждите инвестиции на практика секнаха, образованието и здравеопазването са в колапс, доходите намаляват, бизнеса стене”, подчертава Атанас Семов.

Той бе категоричен, че обещаната борба с корупцията се е изродила в полицейщина и произвол и в опит "за налагане на личен режим в съдебната система”.

Кандидатът за президент на РЗС определи ГЕРБ като групировка, а не като политическа партия.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че на 11 юли на няколко места в София бяха поставени билбордове с надпис "Ще уволня Бойко Борисов!"

Малко по-късно те бяха премахнати, а в интернет се появи анонимната инициатива за уволнението на премиера.

На фона на музиката от "Кръстника" течаха т надписите: "Хронометърът вече работи” и "Повече информация ще научите на 17.07.2011 в 13 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


710
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
672
24
 
24
 
! Отговори
hahahaha преди 12 години
Тоя *** щял да уволни Бойко.Айде да ги разкарат вече тия нагли *** от медиите. Докога ще им се обръща внимание и ще им се дава толкова медиино време?Нищо градивно не правят, само плюят и се опитват да клатят правителството предателите му с предатели. Трябва да има начин да се справим с тях, не може да трябва да ги търпим докъто те не решат да се махнат сами?
671
17
 
12
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Такава нагла постъпка може да я извършат само хора от партията на Янето - агрономът, завършил Право в Югозападния университет - Благоевград. Този "юрист" не знае ли , че НС, а не президентът избира и освобождава правителството ?! Ами Семов не знае ли това - нали и той е юрист и то преподавател в ЮФ на СУ ?! И той ли изпростя покрай лудото Яне? Та нали Семов се брои за един от лицето на БГ-интелигенцията?! Няма защо да се учудваме, че немалка част от младите магистрати са нагли и безочливи като ... преподавателите си! Яне, кога ще пуснете компромати и нови партиди разговори, записани със СРС? А фойерверките - тях сигурни ги оставяте за септември?
670
21
 
28
 
! Отговори
мунчо преди 12 години
*** Бойко ще си ходи-ГЕРБ са сателит на БКП.Браво искате лъжата да продължи и да се чудите защо всичко е скъпо.СТойте си още вкъщи и чакаите
669
9
 
22
 
! Отговори
Джендо преди 12 години
утре янка ще риве по всички медии,че рзс има 1 милион потенцялни гласоподаватели !Този номер с уволнението е като вица за този дето отишъл на *** ,а тя му казала ,че е в мензис и да я шиба отзад,а на сутринта му казала: приятно ми е аз съм Джони( РЗС)....;-))))
668
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Монитор"Слугата на Трактора цъфна зад плакатите срещу БойкоОтрочето на Октопода РЗС стои зад билбордовете срещу премиера Бойко Борисов, които се появиха на входни артерии в София. Лидерът на партията Яне Янев и кандидатът й за президент Атанас Семов сами признаха вчера, че са организатори на кампанията срещу министър-председателя.С организираната от тях черна PR акция аверите на Алексей Петров-Трактора на практика стартираха повече от два месеца преди регламентирания срок предизборна кампания, при това на ръба на законодателството.Двамата са се възползвали от нормативен пропуск по отношение на политическата реклама, коментираха специалисти.
667
11
 
21
 
! Отговори
Фес ефенди преди 12 години
Яне и лакеите му, да ми духат мазния пъпчасал ***! Нищо съществено не са свършили, освен да вдигат врява и да се правят на тарикати. Смешници пълни!
666
12
 
22
 
! Отговори
ЯКО ! преди 12 години
Всеки ще бъде затруднен да определи -- кои е най-големият *** в РЗС.В момента палмата се държи от тапигьоза на снимката.Боже добре, че го има РЗС -- там се събират *** като мухи на ***.
665
4
 
17
 
! Отговори
well done преди 12 години
добре ще е рзс да обяснят какво точно искат да и променят на конституцията и защозащото звучи много добре като лозунг "промяна на конституцията",но да ставаме президентска република съм против,то и сега няма никакъв контрол върху властта,какво остава ако един *** държи всичко
664
3
 
8
 
! Отговори
sisi преди 12 години
spriaxa lapachkata na komunistite i sega drapat sas zabi i nokti da si varnat vlasta itzi smeshnik na kakav se pravi po tiaxno vreme izbiha i vkaraxa po zatvorite tolkova nevinni xora i sega niamat sram da govoriat za spravedlivost mizernici takiva ot tiaxnoto upravlenie sme na tozi red
663
14
 
15
 
! Отговори
отново язе преди 12 години
Абре, стига сте хранили Герб, бе душици зажаднели за ВЛАСТ И ПАРИ!!! ААААхахах
662
13
 
18
 
! Отговори
stonerose преди 12 години
тоя първо да уволни себе си ! самонадеяна псевдополитиканска глава....
661
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добра идея, ама опорочена от поредния ***-психопат и циклофриншк! отново смееееееееееех!!!
660
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
670,как се завършва школа на ДС преди 1989г.,какъв борец трябва да е татко ти за да те приемат там!на кой според теб,мразещ или активно вярващ и предан в БКП ще му поверят да пази техния вожд Тато!?как мислиш?!
659
1
 
12
 
! Отговори
асере преди 12 години
Всичко е един *** ЦИРК нищо общо с политиката.Маде ин ***.
658
3
 
3
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
BALGARINO VIJ KADE OTIVAT PARITE TI I KOI GI HAR4I I ZA KAKVO
657
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗЛЕТАЦИИИ,БОЙКО ПАК ЩЕ Е ПРЕМИЕР,ЗАЩОТО НЯМА РЕАЛЕН КОНКУРЕНТ КАКТО ГЕРБ НЯМА КОНКУРЕНЦИЯ.
656
9
 
6
 
! Отговори
за 667 преди 12 години
Съсипа комуназите, *** вие от край време си мислите че сте народът...амин, на никого няма да липсвате :))
655
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 667-идвамееееее, гледай как ще си докажеш имуществото-*** такъв-следииииииииим те-пали мотора и си слагай устата на аспуха-червей такъв
654
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напоследък все повече се замислям има ли някого или по- скоро някои, за които да гласувам. Всички на власт до сега се *** яко. Малките партии не изглеждат по- обещаващо. А дори и да гласувам за някого, *** винаги ще си продават гласа и винаги ще има 100 подобни сценария, които обезсмислят вота ми тотално. Аз искам корена промяна, други политици, друга система, всичко да е друго. Защо не вземем пример от развити страни като Германия, Дания, Швеция, Норвегия???
653
22
 
22
 
! Отговори
КРАЯ Е ЯСЕН преди 12 години
ЛИЧНО БОРИСОВ ЗАЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЧЕ В МИГА В КОЙТО ПАДНЕЛ ОТ ВЛАСТ ОТ ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ БИЛ СВЪРШЕН.ЧЕ БОРИСОВ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОВА Е ЯСНО.ГОСПОДИНА БОРИСОВ ИМАЛ НАХАЛСТВОТО ДА НЕ СЕ РАЗПЛАТИ С ЕДИН КУП ГОЛЕМИ БОГАТАШИ КАКТО И ОРЪЖЕИННИ ТЪРГОВЦИ.САМО ЧАКАМ ДА ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ЗА ДА ГО ВИДЯ ГДЕ ЩЕ СЕ СКРИЕ ОТ БОГАТАШИТЕ С КОИТО НЕ СЕ РАЗПЛАТИ И ОРЪЖЕИНИТЕ ТЪРГОВЦИ :DБОРИСОВ Е ЯСЕН ЖАЛКО ЧЕ СЪСИПА ЦЕЛИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ ТОВА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ.