МРРБ: Станишев лъже за "Люлин" и "Марица"

Плевнелиев готов да обучава безплатно червения лидер
Обновена: 21 юли 2011 16:17 | 21 юли 2011 16:17,
205
МРРБ: Станишев лъже за "Люлин" и "Марица"
Снимка: БТА

Не са верни твърденията, че магистрала „Люлин” и 30-те км от магистрала „Марица” не са нанесени в кадастралната карта, заявиха от МРРБ.

В съобщение до медиите от строителното министерство на Росен Плевнелиев пишат:

Още по темата

"МРРБ има възможност в кратки срокове да проведе напълно безплатен образователен курс за всички депутати и представители на БСП, които имат желание да се научат как се строят по законен начин магистрали в България.

Поканата важи най-вече за бившия министър-председател, който близо година ръководеше пътната агенция, след като Европейската комисия блокира през август 2008 г. финансирането на магистрала Люлин.

След преминаването на този курс представителите на БСП ще научат законния ред, който се преминава от старта на строителството до завършването на една магистрала.

Примери като магистрала „Струма” – Лот 0, и автомагистрала „Тракия” – Лот 1 и Лот 5, ясно доказват, че БСП не познават процедурите, не спазват закона и не правят разлика между четирилентов път и магистрала", пишат от МРРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
9
 
61
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
Скоро ще лъсне и пленалайчето като Цецо апартаментния------А ти къде живееш бе, дърт ***, в *** на баба си ли? Разбира се, че ще има апартамент. Той да не е шумкар да живее в колиба и да пали хамбарите на хората.
32
2
 
46
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Магистрала Люлин е добре направена и за сега нямам забележки. Проблема е в това, че не води до никъде. Докато не са направи западната дъга на околовръстното и подхода към София, тази магистрала си остава като кръпка.
31
8
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво ме *б* мене дали магистралата я има в кадастъра или не? Изкам магистрала да има да карам по нея всичко друго е второстепенно. Заради такива бюрократични пречки нямаме нищо 50 години.
30
13
 
73
 
! Отговори
дтйу преди 12 години
Правителството на ГЕРБ е първото свястно правителство от 20 г. насам. Дано само да им остане време и да осъдят и мръсната гад Костов, който се крие в дврецът си в Драгалевци, построен с кражби от българите.
29
8
 
62
 
! Отговори
до Оп-па преди 12 години
Той е министър. Неговата работа е да ръководи и координира потока от пари и хора, необходими за изграждането на магистрали, а той в това е добър. Ти очакваше за Министър на транспорта да назначат ватман, кофражист или опесъчител ли?
28
17
 
45
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Абсолютно съгласен. Вместо голи (и нескопосани декларации), да извади документи, с които да докаже, че всичко е законно. Иначе ще има да се пули още много като на снимката.
27
22
 
43
 
! Отговори
Не е лошо момче преди 12 години
Росен Плевнелиев не е лошо момче. Проблема при него е, че е един обикновен мънкач.
26
16
 
43
 
! Отговори
noname преди 12 години
Не че вярвам на Станишев, но и Плевенлиев мисля че не трябва да се вярва. Толкова ли не може да се провери обективно в момента на издаване на разрешението за ескплоатация, дали магистралата е отразена кадастъра, че ни занимават цял ден с обвиненията си един към друг, че са строяли незаконно.
25
6
 
56
 
! Отговори
mda преди 12 години
''Бате Серго'??????!''Кака Серго' имате предвид?
24
7
 
62
 
! Отговори
iMunch преди 12 години
Ако жалкото БСП е основният опонент на ГЕРБ, то ГЕРБ ще ни управляват още много дълги години!!! Абе нямаме ли някой друг скрит цар някъде ? :)
23
30
 
46
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
Скоро ще лъсне и пленалайчето като Цецо апартаментния. Саста птички не се хващат. Сладко лъже ,ама лъже.
22
17
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на Плевнелиев да му лапате шпагата!Щом не оценявате когато човек си върши работата за която е назначен и то както трябва и по законен начин.
21
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Николай БОЯДЖИЕВ е на метадон, мастика и мескалин. Не му обръщайте внимание, защото сексуалната му ориентация е еднополова.
20
6
 
64
 
! Отговори
партийна поговорка преди 12 години
"Че то комунист, ако не лъже, какъв комунист е!" СерГей Станишев
19
15
 
42
 
! Отговори
Оп-па преди 12 години
В моя коментар 9 писах, че Плевнелие не е специалист по пътно строителство. Виждам, че някои не са съгласни с това. Ето повече информация:"Росен Плевнелиев е роден на 14 май 1964 г. в град Гоце Делчев, България.[1]Образование [редактиране]Средното си образование получава в Природо-математическа гимназия Академик Сергей Павлович Корольов в Благоевград от 1978 до 1982 г. В периода 19841989 г. завършва ВМЕИ В. И. Ленин в София, със специалност Изчислителна техника.[1]Говори немски и английски език.
18
6
 
33
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
За да разбираш някого,трябва да притежаваш интелект,близък до неговия.Сори,братО!
17
17
 
35
 
! Отговори
Николай БОЯДЖИЕВ преди 12 години
Какви глупости дрънка тоя.Кога е лъгал за нещто Бате Серго?На снимката даже се вижда какъв е шоумен.Червеното знаме над всички.Другите са крадлива ***.
16
18
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леле, в каква *** поза са го снимали тоя! :) Е, сигурно ще има на какво да научи серГея точно по тази част :))))
15
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз в момента пия бира от незаконна чаша не е регистрирана никъде
14
21
 
54
 
! Отговори
@ преди 12 години
Плевнелиев,покажи скицата от кадастъра,а който ми сложи минус да се аргументира защо не трябва да се показва,ако я им разбира се