МРРБ: Станишев лъже за "Люлин" и "Марица"

Плевнелиев готов да обучава безплатно червения лидер
Обновена: 21 юли 2011 16:17 | 21 юли 2011 16:17,
205
МРРБ: Станишев лъже за "Люлин" и "Марица"
Снимка: БТА

Не са верни твърденията, че магистрала „Люлин” и 30-те км от магистрала „Марица” не са нанесени в кадастралната карта, заявиха от МРРБ.

В съобщение до медиите от строителното министерство на Росен Плевнелиев пишат:

Още по темата

"МРРБ има възможност в кратки срокове да проведе напълно безплатен образователен курс за всички депутати и представители на БСП, които имат желание да се научат как се строят по законен начин магистрали в България.

Поканата важи най-вече за бившия министър-председател, който близо година ръководеше пътната агенция, след като Европейската комисия блокира през август 2008 г. финансирането на магистрала Люлин.

След преминаването на този курс представителите на БСП ще научат законния ред, който се преминава от старта на строителството до завършването на една магистрала.

Примери като магистрала „Струма” – Лот 0, и автомагистрала „Тракия” – Лот 1 и Лот 5, ясно доказват, че БСП не познават процедурите, не спазват закона и не правят разлика между четирилентов път и магистрала", пишат от МРРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А МРРБ къде е регистрирана и законна ли е
12
44
 
50
 
! Отговори
ГАНОВ преди 12 години
ТОЗИ ПЛЕВНЕЛИЕВ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ГОЛЯМ СПЕЦ. НЕЗНАЯ КОЙ МУ Е КАЗАЛ ЧЕ Е ГОЛЯМ МИНИСТЪР С НАЙ ВИСОК РЕЙТИНГ НО АЗ НИЩО НЕМОГА ДА МУ РАЗБЕРА КАТО ГОВОРИ МЪНКА ГОВОРИ НА НОСА СИ - ПИСНА МИ ОТ ТАКИВА ВСЕЗНАЙКОВЦИ ОТ ГЕРБ
11
35
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох, и тоя ли е, щом иска да обучава Станишката на някои хватки?! :)) Аман от *** и в това правителство!
10
13
 
83
 
! Отговори
гого преди 12 години
хахахах ЯКО .. КЕФИ МЕ отговора.. Станишев би следвало да замълчи..
9
48
 
51
 
! Отговори
Оп-па ! преди 12 години
Плевнелиев не е специалист по пътно строителство. Той разбира от строене на пътища точно колкото Станишев. Само доц. Борисов разбира от всичко , от картофи, кучета, бухалки, контрабанда на наркотици,отнемане на чужди автомобили, кофпомпи, маркучи, ***, свинска мас, зайци, от кметски и премиерски работи, и още от какво ли не ? Плевнелие може само да се хвали на жена си и ако тя отсъства на тъща си. Той по рождение е шушумига. Това се вижда от всякъде. Така е Росене, сърди се на родителите си.
8
36
 
47
 
! Отговори
Оскар преди 12 години
Плевнята е холивудски артист !
7
44
 
45
 
! Отговори
Роко преди 12 години
Да ви кажа "кел файда" от тази магистрала Люлин - какъв е смисълът да караш бързо по нея, при условие, че после чакаш приблизително 20 мин. да излезнеш от нея. Селска чест е всичкото това...В България всичко е наопаки. Държава менте!
6
6
 
82
 
! Отговори
Приятел преди 12 години
Росене мола ти се не се връзувай там - се си турей тарауеж в гащите! Него в съюза не го научиха - та ти ле че го научиш? Не мой мола ти се!
5
7
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бсп трябва да се преквалифицират и да станат циркова трупа. Тъжното е, че явно още имат пари, с които да плащат за поддръжници.
4
60
 
40
 
! Отговори
Дежурния гербер преди 12 години
Плевенлиев, мязаш ми на ***,бе!
3
11
 
104
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г-н Плевнелиев, вие си бачкайте, оставете комунистите да си лаят. Ние така или иначе не им вярваме.
2
8
 
91
 
! Отговори
ФФФ преди 12 години
ТЕ БСП ОТ НИЩО НЕ РАЗБИРАТ...ТОВА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ...ВИЖДА СЕ ОТ САМОЛЕТ...САМО МОГАТ ДА КРАДЪТ ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ ОТНАСЯТ С НЕЯ КАТО ***
1
7
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се занимавай с тази из.....т.Злобота е поболяла мозъците им.