Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов

Дянков пак щял да се среща с шефове от "Лукойл"
27 юли 2011 15:54,
182
Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов
Снимка: Булфото

"Законът е еднакъв за всички". Така премиерът Бойко Борисов коментира в девинското село Осиково отнетите лицензи на „Лукойл Нефтохим”.

Още по темата

Той припомни, че рафинерията е била предупредена още преди месец да постави необходимите измервателни уреди според изискванията.

Борисов допълни, че утре в 10,00 часа финансовият министър Симеон Дянков има среща с ръководството на „Лукойл”, където ще бъде дадена последна възможност за евентуален график, за да може в следващите два месеца рафинерията да изпълни изискванията на закона.

В момента 20 мобилни екипа следели складовата наличност в рафинерията.

Министър-председателят не коментира обвиненията на опозицията с думите, че не се интересува от нея.

"Категорични сме, че няма да нарушим закона", заяви премиерът и изрази надежда рафинерията да продължи да работи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
3
 
1
 
! Отговори
ппс д 180 преди 12 години
а за ко иска да гласваме - за бсп ли. сдс бсп и др. продадоха нас от 50 г. насам. повечето в управлението на бсп са масони а те искат унищожението на държавата и нас - публично бивш генерал от разузнаването прзнава това. но по-добре по-малкото зло отколкото по-голямото. лошото е че сред всички партии и управления има и плюсове и минуси. това му е гадното че не можем да излъчим със сигрност кадърни патриоти.
176
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
помнете ми думата:както затвориха "Лукойл",като по този начин ще вдигнат драстично всички цени,не само на горивата,тези некадърници от това мутренско и ченгеджийско правителство ЩЕ ЗАТВОРЯТ И СТРАНАТА,АКО ГИ ОСТАВИМ НА ВЛАСТ!!!!ОПОМНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ!!!!СТИГА СТЕ ВЯРВАЛИ НА ПОПУЛИСТИ И ПРОДАЖНИЦИ НА РОДИНАТА!!!!НЕ ВИ ЛИ СТИГАТ 45+22ГОД. ЛЪЖИ!!!!!
175
3
 
4
 
! Отговори
:) преди 12 години
АКО ПРЕМАХНАТ ЛУКОЙЛ, И СВАЛЯТ БЕНЗИНА С 30СТ.ПО ТОЗИ НАЧИН ИНФЛАЦИЯТА ЩЕ БЪДЕ СВИТА, И ТОГАВА АВТОМАТИЧНО ДАВАМ ПОЛОЖИТЕЛЕН ГЛАС ЗА ГЕРБ!!!!!!!!!
174
4
 
7
 
! Отговори
ппс преди 12 години
ще гласувам за герб защото си обещах защото имат правилни нововъведения. но съм наясно че няма начин да не ни прецакат в някои неща.
173
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквата в нова фотосесия...егати наглостта герберска...
172
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласувайте вот на доверие към правителството на gerb.me
171
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
180 800 fena sa za Borisov v buka.Na izborite 6te razberete kolko sa ostanalite.SAMO BORISOV.
170
2
 
4
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 159 - Според мен целта е Русия да бъде притисната, за да оттегли иска си срещу нас, заведен във Франция.За утре преди обяд е предвидена среща и вероятно това условие ще бъде поставено.
169
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЯВНО ГЕРБ Е НАД ЗАКОНА ЩОМ ПЛАЩА НА *** ДА ХУЛЯТ ДЕСНИТЕ И ЛЕВИТЕ...(ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ИМ УДОБНИ В МОМЕНТА)МУТРЕНСКИ ПРИОМИ!ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НА ИЗБОРИТЕ КАКВА ГЕРБЕРСКА ИДИОТИЯ ЩЕ СЕ ВИХРИ!?А ТОЯ ЛЪЖЕ,ЧЕ ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ...МУТРЕНСКА МАСКАРА!ДОЛУ ГЕРБа мафиотски!
168
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100 лева за 100 коментара отзивите трябва да са автентични, да звучат високопарно, позволени са цинизми и псувни. Важното е да оплювате опозицията и да се включвате позитивно там, където друг плюе по ГЕРБ.На тази скандална информация попадна Razkritia в нета. По форумите упорито се коментира професията оплювач на ГЕРБ срещу опозицията. Потребители разкриват и какви са тарифите. Най-добрата оферта, която идва от щаба на партията, е по лев на коментар. Това си е истинска златна мина за словоохотливите форумци с остри езици.Имам приятел, който пише коментари за ГЕРБ срещу заплащане. Дават 100 лева за 100 коментара само ако сам си измислил текста. Има и опция да ги вземеш от централата на ГЕРБ, но тогава цената пада 10 лева за 100 коментара, разказва интернет потребител в един от форумите.
167
0
 
4
 
! Отговори
За феновете на ГЕРБ преди 12 години
Облъчваният мозък губеше способност за критически анализ на действителността. Мислещият човек се превръщаше в човек вярващ, при това вярващ фанатично, въпреки набиващата се в очите реалност. На човек, намиращ се в полето на това излъчване, можеше да бъде внушено с най-елементарни средства каквото и да е и той приемаше внушението като светла и единствена истина, беше готов да живее за нея, да страда за нея, да умира в нейно име."Обитаемият остров", А. и Б. Стругацки
166
0
 
2
 
! Отговори
Deniz преди 12 години
Do 168добавен от: gtf Kakvo namesvasvasch Turcite be,da ne bi da ubiva kato ciganina ili da krade kato bilgarina.Ei aman ot KOMPLEKSARI.Gledai si v svoqta panica,a ne v cijdoto..
165
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фидосова да обясни защо Костов и М. Димитров подкрепиха правителствените мерки с/у монополистите, а Сергей по комунистияески обичай почна точно както правеше тя вчера да съчинява интриги и лъжи, вместо да подкрепи отнемането на лиценза.Каде е "новата тройна коалиция" др. Фидосова? Въпросът се отнася и към Бойко Борисов. Днес имаме пак нова" тройна коалиция: Сини, Герб и Атака. И. Ф. и Б. Б. да си поблъскат главите в/у този сложен казус. Дали имат акъл да го проумнеят :-))
164
5
 
7
 
! Отговори
gtf преди 12 години
..закона е еднакъв за всички ... освен за *** турци и мутри, за тях закон няма.
163
3
 
6
 
! Отговори
ашкулсум ва 166 преди 12 години
кват плюмка си завихрил що не плюнеш в някоя част на любимият ти вожд, че и мома си тъси в ню йорк шъ са вземете
162
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей , пийте течности за да сте здрави и да имате плюнка , че Бойко и Цецо ще са на власт още 6 години.
161
5
 
9
 
! Отговори
Пазашки манталитет преди 12 години
липсата на управленчески способности Пазача компенсира с мутренски жестикомимики, арогантност и народно говорене, което е обаче далеч от битието му на мафиот. Та вече и най-простосмъртните не му вярват. Сбогом Тикво!
160
1
 
2
 
! Отговори
verso 163 преди 12 години
non e cosi il nostro e nostro kane, la diferenza e formidabile, musolini e maschio , il nostro solo stupido..
159
2
 
5
 
! Отговори
италянско село преди 12 години
Абе на фотото не на Сокола а по скоро кат на Дуче Мусолини мяза,....то и характера му малко такъв!....
158
1
 
8
 
! Отговори
ппс преди 12 години
лъжеш. на *** осигуряват безплатен транспорт обучение.