Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов

Дянков пак щял да се среща с шефове от "Лукойл"
27 юли 2011 15:54,
182
Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов
Снимка: Булфото

"Законът е еднакъв за всички". Така премиерът Бойко Борисов коментира в девинското село Осиково отнетите лицензи на „Лукойл Нефтохим”.

Още по темата

Той припомни, че рафинерията е била предупредена още преди месец да постави необходимите измервателни уреди според изискванията.

Борисов допълни, че утре в 10,00 часа финансовият министър Симеон Дянков има среща с ръководството на „Лукойл”, където ще бъде дадена последна възможност за евентуален график, за да може в следващите два месеца рафинерията да изпълни изискванията на закона.

В момента 20 мобилни екипа следели складовата наличност в рафинерията.

Министър-председателят не коментира обвиненията на опозицията с думите, че не се интересува от нея.

"Категорични сме, че няма да нарушим закона", заяви премиерът и изрази надежда рафинерията да продължи да работи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
16
 
14
 
! Отговори
яко от форума преди 12 години
Ха хаааВсеки ден другарите свалят Борисов , предричат му няколко дни от падане от власт и все им го набива.В своето безсилие стигнаха дотам , че за един месец правят 2 вота на недоверие , *** и чакат чудо ... Е дочакаха го - Спор няма ... Все пак шефчето на опозицията след 2 години дойде за пръв път на Работа , да уважи съргей и Курнелийка , но дотам с добрите новини за другарите.Сега дупетатите от БСП, ДПС ще си почиват 1месец по яхтите и ще се върнат да се борят срещу неправдата :)))
96
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно е, че ***, седесари и всякакви други *** не искат върховенство на закона! Те не случайно хората гласуваха за Бойко!
95
2
 
6
 
! Отговори
yazoniks преди 12 години
Ako premiera ne beshe zatvoril Lukoil stiahte da kajete che ne spazva zakona,sega kato go zatvori pak vednaga se zaguvari za niakakav teatar ili cirk zatova kakto se kazva kucheto si lae,kervanat si varvi a komunistite ne spirat da mrankat za shtilo i neshtialo.
94
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Така, че Бойко давай напред, народа е с теб."Кой народ бе? Тясното мутренско обкръжение на Борисов може да е с него, но не и обикновените хора. Пхахах. Народа бил с него. Затова всеки втори го псува - я за цените на цигарите, я за цените на бензина, я за това, че не вдига заплати пенсии, я за това че рекетира бизнеса чрез НАП...
93
1
 
2
 
! Отговори
ime преди 12 години
lele
92
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Евала на Борисов! Точно заради подобни действия гласувах за него и ще продължавам да гласувам!
91
4
 
3
 
! Отговори
men3 преди 12 години
Вместо да балансираме интересите им в момента духаме и на русия и на америка(Нато, ЕС). *** народ, прости управници. Отворете си очите. Не продавайте земята си. Спрете да теглите заеми. Живейте според вьзможоностите си. Всички бедни и реват а моловете пьлни... и господ да реши да ни помогне ще вдигне рьце след два дена от нас.
90
4
 
10
 
! Отговори
men2 преди 12 години
Бате ви Бойко "анти комуниста" освен да се плюнчи по платените си вестници и телевизии и да строи магистрали за турските тирове и да раздава земята ни на израел не е направил нищо друго. Сега ще подпише за Белене преди да бьде натирен есента а Лукойл ще продьлжава да трови бургас с гадния си нефт и да ви го продава на цената на брент с доставка от другия край на света че и по висока.
89
0
 
6
 
! Отговори
men1 преди 12 години
25 години псевдо демократична власт - 25 години цирк. Светлинен надпис на бензиностанция на Лукойл :-)единия циркаджия продаде рафинериата за 150 муилиона долара (колкото правешкия свинар прави за месец) и отне участието на работниците чрез схемата с рмд-тата, следващите прекратиха договорите за газа и направиха нови на тройна цена, следващите приватизираха електроразпределителната мрежа и затвориха АЕЦ.
88
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов"Е тогава защо Цецко е на свобода и дори не се води разследване срещу него? Или някои хора са по-равни от други, а? :) Сладур.
87
1
 
7
 
! Отговори
и това ако не е .... преди 12 години
E,като е еднакъв за всички и той трябва да се спазва,да видим как ще постъпиш с работодателите и ръководители на фирми,които не изплащат заплати на работещите както в държавни,така и в частни фирми...Какво, не знаеш за такива фирми? Една от тях е ВМЗ Сопот.Вече два месеца хората са без заплати. ПРЕДИЗБОРНО.Отделно не са изплатени още заплатите за двата месеца,когато ти и твоето "велико"правителство поехте управлението на Р.България,и която превърнахте в територия на държавна корупция и рекет!
86
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквито и глупости да ги ръсите Лукои беше спрян точно след като изтече законовия срок за монтиране на измервателните уреди!!!
85
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бива платени коментатори, бива, ама днес направо подивяхте, като ви затрашиха най-големият приход на партияната касичка!
84
4
 
10
 
! Отговори
baba yaga преди 12 години
сега е момента лукойл да си направи годишния планов ремонт и рехабилитация. хахахах ... цирк!
83
2
 
9
 
! Отговори
рамзес преди 12 години
и кво напраи сега бойко разбойко уж ги спряхме а утре хоп отсрочка: поредната им простотия за медийни изяви и естесвено че след 2 месеца луко-йл няма са направили нищо щото разбойко има кяр от туй
82
2
 
9
 
! Отговори
мда преди 12 години
евтини предизборни триковеако толкова се вълнуваха от законите, преди 9 месеца да са ги затворили въпросните складове, когато им изтече валидността на лиценза
81
2
 
7
 
! Отговори
uha преди 12 години
леле,колко съм лощ-помислил си бат Б и сипал кафе без захар на шефа си-В.Зл.От съображения за сигурност видеото не се показва ;-))Не искаме да злепоставяме ухото на др Б
80
7
 
11
 
! Отговори
хммм преди 12 години
Бате Бойко изгуби поне 10 000 гласа днес в своя полза... Такъв театър просто не е истина. УТРЕ ЩЕ ВИДИТЕ КАК ОНЯ *** КАТО СТЪПИ В ЛУКОЙЛ ЩЕ МУ УМЕКНЕ КИТКАТА! ПАНИМАИШ А ? ГОЛЯМ КЛОУН СМЕ ИМАЛИ Ж БЪЛГАРИЯ ...
79
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко , не си ритай "трудовата" книжка!
78
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ББ не може на никой да го набута, освен на обикновените хора. Най-малко на руснаците