Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов

Дянков пак щял да се среща с шефове от "Лукойл"
27 юли 2011 15:54,
182
Законът е еднакъв за всички, изказа се и Борисов
Снимка: Булфото

"Законът е еднакъв за всички". Така премиерът Бойко Борисов коментира в девинското село Осиково отнетите лицензи на „Лукойл Нефтохим”.

Още по темата

Той припомни, че рафинерията е била предупредена още преди месец да постави необходимите измервателни уреди според изискванията.

Борисов допълни, че утре в 10,00 часа финансовият министър Симеон Дянков има среща с ръководството на „Лукойл”, където ще бъде дадена последна възможност за евентуален график, за да може в следващите два месеца рафинерията да изпълни изискванията на закона.

В момента 20 мобилни екипа следели складовата наличност в рафинерията.

Министър-председателят не коментира обвиненията на опозицията с думите, че не се интересува от нея.

"Категорични сме, че няма да нарушим закона", заяви премиерът и изрази надежда рафинерията да продължи да работи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
4
 
11
 
! Отговори
www преди 12 години
Г-н БОРИСОВ СЪС СИГУРНОСТ НЕ ГОВОРИ ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗА НЯКОЯ ДРУГА СТРАНА ОТ ЕВРОПА .;.;.;.;
76
10
 
5
 
! Отговори
Даниел преди 12 години
megafon.blog.bg/politika/2011/07/27/schadenfreude-to-na-bylgarina-i-otnetite-licenzi-na-lukoil.791192Истината, е че Бойко го набута на руснаците и така секна далаверите на много партии.
75
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До Даниел Нормално... Цветанов нали е заявил веднага след изборите на американският посланник, че Борисов е най-голумият проамериканец ! Тези национални предатели е време да си подават оставките !
74
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как ще е еднакъв закона като им дават последна възможност за пореден път. Това според закона ли е? Ех Боко Боко ти и пушенето не успя да забраниш. Слаб си, много слаб
73
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лукойл има 58 % от завода в Бургас , кой ли държи другите 42
72
11
 
14
 
! Отговори
Даниел преди 12 години
Така е закона е равен за всички. Но братушките, се чустваха над закона. А Бойко ги удря яко, първо с АЕЦ Белене, сега Лукойл. Така, че Бойко давай напред, народа е с теб.megafon.blog.bg/politika/2011/07/27/schadenfreude-to-na-bylgarina-i-otnetite-licenzi-na-lukoil.791192
71
0
 
7
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
Добре,че има такива наивници като теб.Отиваш на друга бензиностанция и пак зареждаш лукойлско гориво.
70
6
 
22
 
! Отговори
Nalivach преди 12 години
Да бе Тиква, ама за имотите на Цветанов не е баш толкова еднакъв
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не вярвам цената на горивата да се качи . Това означава много голям удар по правителството .
68
4
 
8
 
! Отговори
eБе се Пе преди 12 години
Другари защо не се преместите под новината за вашата РУСА съпъртийка дето е нацелила 4 автомобила докато паркирала с Бентлито си.Вашата соц министърка не се ли возеше с Бентли. Я бързо се поинтересувайте дали е добре Масларова, защот не е видях вчера на вота в парламента.Ако не ви плащат да пишете при любопитните новини в дясно ви разбирам , все пак , си има ценоразпис и пишенето на глупости под главната новина и тези в ляво са с предимство :))
67
3
 
9
 
! Отговори
Младежи ГЕРБ преди 12 години
Момчета, оставете ги тия *** тука да тънат в миазмите, хайде на пионерски лагер! И то на разноски от дарения! Стягайте багажите, обувайте прашките и бегом към плажа, Цветанов даде и безплатни презервативи за цялата ни гей-дружинка! Да го духат хетеро-то!
66
3
 
3
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Ами аз съм с леви убеждения, така че искам от Позитано 20 да ми плащат, хем парички да взема, хем и верен на партията да бъда - така някак патриотично. Виждам, че си запознат с нещата, кажи моля те - колко се плаща, на коментар или, дай повече подробности. Обичам БСП, ама все пак и хляба и сиренито са с пари, нали?
65
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С един удар, два заека. Първо ПР за предстоящите избори, след това увеличаване на цените на горивата. Аз не съм симпатизант на Станишев, ама някои толкова ли е наивен че да повярва че Бойко ще застане срещу Лукойл.Борбата с Лукойл просто сега започва, аз минавам на малолитражен мотор и подминавам всяка бензиностанция на руските монополисти.
64
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Законът е еднакъв за всички, но в България законът съм АЗ!", изказа се и Борисов
63
9
 
11
 
! Отговори
Бесни Сърдити П...и преди 12 години
Ха хаааВсеки ден другарите свалят Борисов , предричат му няколко дни от падане от власт и все им го набива.В своето безсилие стигнаха дотам , че за един месец правят 2 вота на недоверие , *** и чакат чудо ... Е дочакаха го - Спор няма ... Все пак шефчето на опозицията след 2 години дойде за пръв път на Работа , да уважи съргей и Курнелийка , но дотам с добрите новини за другарите.Сега дупетатите от БСП, ДПС ще си почиват 1месец по яхтите и ще се върнат да се борят срещу неправдата :)))
62
2
 
4
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
DRUGARI I VIE I VA6ATA PARTIQ STE ISTORIQ.DANO DOJIVEETE DO IZBORITE ZA DA VIDITE PALNIQ KRAH NA VA6ATA KRADLIVA PARTIQ.KOITO NE DO4AKA ZARADI PREKLONA VAZRAST PROBLEMA E SAMO NEGOV.
61
4
 
11
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Станишев, подай си оставката!Че да имаме и ние поне малко уважение към комунистите.;)
60
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до търся работа. Офертата на ГЕРБ от тази на БСП за плюене е по висока така , че ориентирай се към тях
59
2
 
4
 
! Отговори
BSP I DSB OBEDINENI преди 12 години
OSTAVKI I VOTOVE 6TE IMA NEPREKASNATO DO KATO NE NI OSTAVITE DA KRADEM KAKTO SI ZNAEM.OBRA4ITE NI OT FIRMI DA NE ZAKA4ATE,DA NE LOVITE TERORISTITE NI BOMBADJIIL.
58
4
 
8
 
! Отговори
бай Курти преди 12 години
А дали няма да им се вземе лиценза за кратко, колкото да скочат цените на горивата и след това отново да си вземат лиценз. Само че вече некачественото им гориво ще е на нови доста по високи цени...