ГЕРБ: На изборите ще сме първи

Юзеир Юзеиров влезе в ЦИК по гащи и сако
Обновена: 15 авг 2011 09:46 | 5 авг 2011 11:00,
297
ГЕРБ: На изборите ще сме първи
Юзеиров демонстративно се разходи по боксерки в ЦИК. Снимка: БТА

Тръгваме с нагласата и амбицията, че ще сме първи на изборите. Това заяви пред журналисти председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той заедно със зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова и зам.-шефа на предизборния щаб на партията Цветомир Паунов подадоха документи за регистрация на управляващата партия за участие в президентските избори.

Партията вече е наясно с имената на кандидатпрезидентската двойка, но засега няма да ги обявява, посочи Цветанов. Основният опонент на ГЕРБ на предстоящите избори е БСП, категоричен е Цветанов.

В това, че ГЕРБ бяха първи при подаването на документите в ЦИК, той разчете символиката като резултат за вота през есента.

„Винаги се съобразяваме с младежкия дух и ентусиазъм и спазваме традицията още от 2007 г. първи да подаваме документи за регистрация в ЦИК. От тогава до сега винаги сме били първа политическа сила и се надявам, че в това също има някаква символика“, разясни Цветанов.

ГЕРБ ще води прагматична кампания в полза на обществото и кандидатите и за президентския, и за местния вот и ще представи добри политики, каза още той.

Докато ГЕРБ подаваха документи, в ЦИК дойдоха представители на "Атака", водени от номинираните за президент и вицепрезидент Волен Сидеров и Павел Шопов. Малко по-късно пристигнаха и представители на инициативен комитет за издигане кандидатурата на Меглена Кунева.

Междувременно в ЦИК, облечен със сако, под което носеше само долно бельо, се появи Юзеир Юзеиров, председател на нерегистрираната у нас Мюсюлманска партия.

Той обясни странния си вид като протест срещу отказа на ЦИК да приеме събраните подписи за издигането на брат му Али Юзеиров като кандидат за държавен глава.

След острото недоволство на Волен Сидеров охрана на ЦИК го изведе от сградата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
1
 
4
 
! Отговори
Венсеремос преди 12 години
Мдаааа - гледам и се радвам как една грешка на обществото ни си заминава в канала. Жалкото е че няма алтернатива и които и да си иберем, пак ще ни го слагат както им е кеф. Ама поне няма да са ББ и ЦЦ - нема такива карикатури като тях. Ти ги плюеш те си мислят че дъжд ги ръси ;).
283
0
 
1
 
! Отговори
shop преди 12 години
Van4e,dobre li si be rojbo?
282
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
PURVI NO IZODZAD NAPRED.HA-HA-HA. SHUT U G** NA GERBB ZA NESHTASTIATA DETO NI DONESOHA!!!!!!!!!!!!!!
281
1
 
4
 
! Отговори
Шопски преди 12 години
Герберите са първия увехнал букет вполитиката,пардон -втори след мижитурката НДСВ,плод на слагачи и плешиви маймуни.Сами си вярват ,но народа ще си каже тежката дума.Много лъганият народ накрая размисля.
280
0
 
5
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Господина на снимката за пореден път показва че си е циркаджия (или педи, или и двете).
279
0
 
6
 
! Отговори
Прав е Цвъки преди 12 години
В село Шума, гербевите ще са първи с 23 гласа повече (на цецо, тъщата и родата)
278
5
 
2
 
! Отговори
Evropa преди 12 години
haha mnogo qako e tva , gospodina po ga6ti prosto napomnq 4e taa Darjava s tova Pravitelstvo sa edin *** ne stava
277
0
 
2
 
! Отговори
bingo_13 преди 12 години
да
276
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Borisov 6te gi sma4ka vsi4kite!!!!!!!!!!!
275
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че има и *** хора, които всеки път да гласуват за "новата" партия, понеже вече са гласували за старите и са яли големия. Стойте си у вас и не гласувайте, и без това няма значение кой ще вземе власта - вече всичките възможни се изредиха и никой нищо не направи, нищо хубаво поне... Избрахте царя и после ви нагъзи всичките, избрахте Бойко - оня продаде държавата преди големия му *** да деформира примиерското кресло... Изборите са една брутална подигравка с народа.. това и нищо повече...
274
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българите сме все на терсене..другите соц. страни отдавна забравиха комуназите, а те тук още са даже в парламента
273
8
 
21
 
! Отговори
сд преди 12 години
Искам Волен да насили феса ***
272
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За тоя един откос през деня и точка.
271
8
 
20
 
! Отговори
ivan преди 12 години
Трябва даму се одреже рязаната карабина на този фес
270
4
 
14
 
! Отговори
мравка преди 12 години
Тоя Юзеиров да ми го дадът така по гащички да си е изкарал екстра.
269
11
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
Не само че правителството постепенно се справя с проблемите на държавата, но и не се правят на шутове, на които всички ние да обръщаме внимание. То не бяха реплики, то не бяха, клевети, то не бяха закани, че накрая, сякаш всичко друго не им стигна, ами и по бельо си позволяват да идват някои личности! Всяко едно подобно действие е антиреклама за партията, но едва ли аз съм човекът, които да обяснява! Зная кой ще спечели, защото имам младежки дух с чисти убеждения!
268
6
 
16
 
! Отговори
Кайзер Созе преди 12 години
Министърът на Апартаментите, (който въведе в България патентованата севернокорейската политика "сонгун" - демек първо МВР-то) по съвместителство Шеф на предизборния щаб на мутро-милиционерското сдружение, гарантира първо място за ГЕЙБ, само "нашата полиция" докато "ни пази" протоколчетата от избирателните секции да му ги занесе да сложи едни корекцийки, как си знае.Благодарния български народ му гарантира от своя страна, че ще го уреди да лежи дългоооо и да се радва на небето на квадратчета.
267
1
 
2
 
! Отговори
gero преди 12 години
nikakvi izbori.tezi 20.miliona pak ste potanat v djobovete na mafiata.vijte kak kostov dogan i koburgota potrivat racicki.po dobre tezi 20-30 miliona da se dadat za bolnici ucilista i ikonomika.ne moje li glasuvaneto da stane elektronno,s edno dokosvane na ekrana na monitora i opredelias izbranika.kakvi sa tea buletini i razni dopotopni tehniki.jiveem v 21vek,nai-dobria i nai-ikonomicnia nacin e 2-3 monitora i tolkoz.
266
2
 
3
 
! Отговори
s. преди 12 години
Kak taka policiata ili ohranata vaobshte e dopusnala vlizaneto na tozi chovechec v CIK?Tova e narushavane na obshtestvenia red i palna prostashtina.Kato iska da protestira, ima civilizovani nachini da go napravi.No...da, za sajalenie, se iska um i unteligentnost za tova.
265
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БорисOFF