ГЕРБ: На изборите ще сме първи

Юзеир Юзеиров влезе в ЦИК по гащи и сако
Обновена: 15 авг 2011 09:46 | 5 авг 2011 11:00,
297
ГЕРБ: На изборите ще сме първи
Юзеиров демонстративно се разходи по боксерки в ЦИК. Снимка: БТА

Тръгваме с нагласата и амбицията, че ще сме първи на изборите. Това заяви пред журналисти председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той заедно със зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Искра Фидосова и зам.-шефа на предизборния щаб на партията Цветомир Паунов подадоха документи за регистрация на управляващата партия за участие в президентските избори.

Партията вече е наясно с имената на кандидатпрезидентската двойка, но засега няма да ги обявява, посочи Цветанов. Основният опонент на ГЕРБ на предстоящите избори е БСП, категоричен е Цветанов.

В това, че ГЕРБ бяха първи при подаването на документите в ЦИК, той разчете символиката като резултат за вота през есента.

„Винаги се съобразяваме с младежкия дух и ентусиазъм и спазваме традицията още от 2007 г. първи да подаваме документи за регистрация в ЦИК. От тогава до сега винаги сме били първа политическа сила и се надявам, че в това също има някаква символика“, разясни Цветанов.

ГЕРБ ще води прагматична кампания в полза на обществото и кандидатите и за президентския, и за местния вот и ще представи добри политики, каза още той.

Докато ГЕРБ подаваха документи, в ЦИК дойдоха представители на "Атака", водени от номинираните за президент и вицепрезидент Волен Сидеров и Павел Шопов. Малко по-късно пристигнаха и представители на инициативен комитет за издигане кандидатурата на Меглена Кунева.

Междувременно в ЦИК, облечен със сако, под което носеше само долно бельо, се появи Юзеир Юзеиров, председател на нерегистрираната у нас Мюсюлманска партия.

Той обясни странния си вид като протест срещу отказа на ЦИК да приеме събраните подписи за издигането на брат му Али Юзеиров като кандидат за държавен глава.

След острото недоволство на Волен Сидеров охрана на ЦИК го изведе от сградата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


297
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
1
 
6
 
! Отговори
наивник преди 12 години
Абе тия с боксерки ли ходят. Аз все си мислех, че и там си увиват *** :))
203
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей за тва сме на тоя хал.Простотията ни е голяма.Ние се дърлим долу а ония отгоре ни гледат сеира и си въртят игрите.Смятат си процентите за изборите,нареждат си пасианса кой къде ще намести свои хора край кацата с меда след изборите и се радват,че ахмаците гласуват.
202
0
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Какво виждам на снимката!!! Един калъп *** за крака - Дуру Дуру
201
5
 
0
 
! Отговори
UFO преди 12 години
ДО УМНИКА 201 Този начин на абсолютно уверено говорене е типичен за комунистическата пропаганда. Да оплюем всички вкуп! Казваш - "как стана така,че всички репресирани се подредиха начело на партии и станаха бизнесмени" АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО. Говориш за изолирани случаи. Твърде много от репресираните, са най-обикновени хора а не са на длъжности в разни партии!!! Бизнесмени от тях станаха някои - да. Вие червените обидно ги наричате реститути, защото успяха да си възвърнат насила ограбеното от вас.
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
битирмиш
199
0
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
Тоз Юзър... отдавна дава индикации за невменяемост, после се сърди.Утре може да се яви някъде и без ***.
198
6
 
5
 
! Отговори
митко преди 12 години
разликата в бсп и герб е една.имената.иначе си птиличат по всичко друго
197
4
 
1
 
! Отговори
до 197 преди 12 години
Образно казано пикльо 100,сега да сметна ли с точност тогава ето ,за да помниш 56-та какво е ставало по лагерите ти трябва да си бил тогава на около 20, тогава сега преди да се напикаеш пак си на 75или 76 караш долу горе *** и ти казах че дядо ми е утрепан в "Скравена" така че престани да говориш само което си научил от червените ти рода казах ти и за баща ми ти не знаеш за тези лагери колкото мен и не се перчи не ставаш за член на ГЕРБ колкото и да се омазваш около тех ти си червен ***.
196
3
 
7
 
! Отговори
убеди ме до 200 преди 12 години
Еми пък като няма разлика между БСП и ГЕРБ, ще гласувам за ГЕРБ. То нали все едно и също? :)))
195
2
 
2
 
! Отговори
gerb-van преди 12 години
takiva nekadarnici kato vas nqma koi da izbere samo edni magistrali pravite i horata umirat ot glad
194
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-добре РЗС отколкото тия продажници от ГЕРБ
193
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей аман от умници.Я ми обяснете как стана така,че всички репресирани се подредиха начело на партии и станаха бизнесмени с много парички.А всичките са учили навън,я в СССР я в САЩ и другаде - ей така да те репресират.А обикновените хорица дето не са ги "карали на сила" да стават членове на БКП сега пак са си бедни.
192
3
 
5
 
! Отговори
copy ..:))))) преди 12 години
BIG AL ::)))))Основният опонент на ГЕРБ на предстоящите избори е БСП, категоричен е Цветанов. .Цв.цветанов-вашите избиратели са : много фуражки , много доносници и щатни от ДС-БКП ,вифаджии,симеоновци ,бухалкаджий, малко лелки , малко ренегати , доста простолюдие ,забогатели мутри , доста руски агенти Е , с КАКВО се различавате от избирателите на БКП-БСП ?? КЪДЕ е разликата ?? КОГО се опитваш да излъжеш ?? ТАМ сте заедно с БСП- в ..блатото на България ::)))НЯМА такъв сорт десноцентристи в ЕС ..Няма
191
4
 
8
 
! Отговори
БКП преди 12 години
по добре герб от тия *** бсп,те нямат нищо общо със социалистическата идея
190
3
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Обедно меню на "Позитано" 20:първо: Супа от праз и червени петолъчки.второ: Шницел по Севернокорейски с корени от киселец.трето: Крем Кремълел от пачи яйца.салата: Свежи стръкчета ален мак... - наздраве другари...
189
5
 
3
 
! Отговори
ДО 193 преди 12 години
Завери си математиката и сметни на колко години би трябвало да бъде човек който е на 20-25 години през 1956 и сме се виждали през 1986-89 година. За 1968 година не говоря.. Ей това да си кон с капаци е лошо, лошо е човек да не знае,че съществува и време преди той да се е пръкнал от някъде( желан или не). На това за което аз говоря се казва ИСТОРИЯ мръстнико- И ТО МНОГО КЪРВАВА ИСТОРИЯ ПРЕЗ КОЯТО КОМУНИСТИТЕ ХРАНЕХА НАРОДА С ПРАСЕТА ОГУЕНИ С ЧОВЕШКА ПЛЪТ. И чети внимателно ***,смятай с пръсти
188
2
 
4
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Абе 195 ти с какво ме занимаваш мен,какъв език четеш и говориш бе май не е български и какво ме занимаваш с членството на Бойко ти там ли беше когато става член на БКП,баща ми лека му пръст и на него беше с две висши и два пъти го уволняваха от СКЕМ че не искаше да влиза в тази *** партия,ти ли си този който писа че не задължавали никой ?
187
3
 
6
 
! Отговори
Червената помия преди 12 години
193,я ми припомни , от коя партия отказа да се деполитизира на времето Борисов, и беше принуден да мине в частния охранителен бизнес?Че нещо не поня, припомни ми ако обичаш, преди да пишеш срещу кого е Борисов сега.
186
1
 
4
 
! Отговори
пупи линукс преди 12 години
Явно в народното събрание са го ударили на масов секс щом даже гащите нямат време да си обуят? Мацките в нета биха казали: баф маа му - кво става? Аз пък мисля,ч е морала на сексоманията така е обхванал политиката ни, че даже нямат желание да го крият вече? Искаме публична диагностика от експертен лекарски състав, кои от парламента са и не са гейове и правят ли групов секс, освен избори?
185
12
 
6
 
! Отговори
до 168 преди 12 години
*** ти на 100 год. ли си че си ги виждал през 56 год. бе манипулатор скапан ти като не можеш да сметаш другите можем *** и съм писал че дядо ми лека му пръст е утрепан в "Скравена" *** си и си червен щом си против Бойко защото той е единствената алтернатива за да не спечелят червените твоите червеи,няма друга партия която да може да ги изрине тези *** като теб,чувал ли си за "разделяй и владей" мисли ако имаш с какво.