Продават 35,78% от капитала на "Арсенал" АД

Депозитът за участие е 3 млн. лв., а документите за конкурса - 3 000 лв.
5 авг 2011 18:30,
6
Продават 35,78% от капитала на "Арсенал" АД
Снимка: Архив Булфото

Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК) обяви публичен конкурс на един етап за продажбата на 769 180 акции или 35,78% от капитала на “Арсенал” АД, Казанлък.

Цената на конкурсната документация, която не съдържа информационния меморандум на дружеството, е в размер на 3 000 лв. и може да бъде закупена в срок до 15 дни от датата на обнародване на решението в Държавен вестник (ДВ).

Информационният меморандум струва 7 000 лв. и ще бъде предоставен на дружества,  които произвеждат или пласират оръжия, боеприпаси, взривни вещества и пиротехнически изделия.

Освен това те трябва да имат приходи за изминалата отчетна година от 40 млн. лв. Толкова трябва да е и собственият капитал на фирмата-кандидат.

В условията, разписани от АПСК е отбелязано и че фирмата трябва да има достъп до информация с ниво на класификация “Секретно” , съгласно Закона за защита на класифицираната информация.

Депозитът за участие в конкурса е 3 млн. лв. и се внася в срок до 15:00 часа на 120-ия ден от датата на обнародване на решението в ДВ.

До участие в конкурсната процедура не се допускат консорциуми, офшорни дружества, дружества в ликвидация, обявени в несъстоятелност, осъдени за банкрут, както и лица, които имат просрочени публични задължения към българската държава, посочват от АПСК.

Срокът за подаване на обвързващи оферти е 15:00 часа на 120-ия ден от датата на обнародване на решението в ДВ. Критерият, по който те ще се оценяват е размера на предложената покупна цена.

Още икономически новини ще намерите в Investor.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Арсеналакциипродава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
10
 
! Отговори
майнатаим преди 12 години
да съберем пари и да го купим,той ще ни трябва
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бог да прости Арсенал,ВМЗ,и България...
4
1
 
22
 
! Отговори
пулбек преди 12 години
Хи-хи? Нали това правителство щеше да водии пробългарска политика? Направо се смея на себе си, че повярвах? Че може ли да продадеш и ВПК-то на този народ и да ревеш че си по-добър от останалите? Какво им става на тия горе? ОТ 21 години се надпхреварват да ни изтрепят и разграбят и разпродадат? Абе да не са всичките там евреи, массони, ***, турци, албанци, американци, ....? Направо ще се изпотрепете да ни доликвидирате? Продавате ВПК по време на започващи световни катаклизми? Защо ли?
3
2
 
15
 
! Отговори
ПА3ОТ преди 12 години
ПРЕДАТЕЛИИИИИИИИИИ!!!!!!! The day of reckoning is near!!! Memento Mori, ***!!!!!
2
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Кво стана с онези заловените на румънската граница боеприпаси за арсенал
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Купувам!!!! Ама за съжаление дори не мога да събера депозита!